Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Το http://volosfc.blogspot.com/ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το http://volosfc.blogspot.com/ , συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ, δεν θα έχει ροή ειδήσεων από την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010 στις 6 π.μ, μέχρι τις 6 π.μ της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου 2010.

Η απόφαση για απεργία λήφθηκε μετά από συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ και ύστερα από σχετικές αποφάσεις των ΔΣ της και των Ομοσπονδιών του κλάδου.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.......!!!

ΤΟ VOLOSFC.BLOGSPOT.COM ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ! Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ <ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ> ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ !

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ !!

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΣΜΕΝΟ Ο.Φ.Η ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ !

YΠ ΑΤΜΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ !

ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΣ !

Οι έντονες αποδοκιμασίες που και πάλι άκουσε ο Βαγγέλης Βλάχος από αρκετούς οπαδούς του Αστέρα, έχουν επιβαρύνει αρκετά το κλίμα για τον Ελληνα τεχνικό. Και εντός της διοίκησης, αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι ιδιοκτήτες, αλλά και ο Μποροβήλος, είναι η συνεχής απαξίωση των επιθετικών της ομάδας από τον Ελληνα τεχνικό, ο οποίος είχε το καλοκαίρι στη διάθεσή του και χρόνο και... μπάτζετ για να προβεί στις κινήσεις που θα του έλυναν τα χέρια. Ως εκ τούτου και τα τελευταία λεγόμενα του Βλάχου έρχονται να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τη θέση του, όμως λόγω έλλειψης έτοιμων λύσεων για τον πάγκο της ομάδας, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται στην ΠΑΕ να προχωρήσουν σε καμία βιαστική κίνηση.

ΣΟΚ ΣΤΟ 93' ΜΕ ΟΝΟΥΑΤΣΙ..........

Ο καλός ο... Καπετάνος στη φουρτούνα φάνηκε για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά ο Ονουάτσι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κράτησε όρθια την Καβάλα στο Πανθεσσαλικό.
Το 1-1 με το οποίο έληξε η αναμέτρηση μπορεί να αφήνει την πικρία στους γηπεδούχους, που κατόρθωσε να προηγηθούν στο 66ο λεπτό με τον κεραυνό του Καπετάνου, όμως από την άλλη, δικαίωσε την αποφασιστικότητα των Αργοναυτών, που είδαν την τύχη να τους χαμογελά στο 93' και να αποδεικνύει πως στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν τελειώνει αν δεν σφυρίξει ο άρχοντας του αγώνα.
Το ματς τα είχε όλα, τρεις αποβολές παικτών, μια προπονητή (Κάσπερτσακ) και μία προέδρου (Στ. Ψωμιάδης). Ο Ονουάτσι πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια αμέσως μετά την ισοφάριση, ο Μόνχε -αδίκως- αποβλήθηκε στο 45ο λεπτό για χτύπημα στον Καρντόσο, ο οποίος με τη δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε πήρε το δρόμο και εκείνος για τα αποδυτήρια.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ !

Αντέχει και στα δύσκολα η Πόρτο. Οι «δράκοι» κατάφεραν να αποσπάσουν 1-1 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Superliga και να φύγουν «αλώβητοι» από μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ξεφεύγοντας 11 βαθμούς στην πρώτη θέση από τη δεύτερη Μπενφίκα, που έχει, βέβαια, ελπίδες να "ρίξει" τη διαφορά, εφόσον επικρατήσει της Μπέιρα Μαρ εκτός έδρας την Κυριακή. Από την πλευρά τους, τα «λιοντάρια» ανέβηκαν στην τέταρτη θέση προσωρινά, παραμένοντας στη ζώνη του Europa League, αλλά και ποντάροντας σε απώλειες των υπόλοιπων «μνηστήρων».

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και οποιαδήποτε από τις δυο ομάδες θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 κατάφεραν να προηγηθούν με τον Βαλντέζ στο 38’, για να ισοφαρίσει στο 57’ ο Φαλκάο. Μάλιστα, οι δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης άντεξαν, παρά το γεγονός πως έμειναν με δέκα παίκτες από το 68’, λόγω της αποβολής του Μαϊκόν.


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίτσιο, Καρρίκο, Αντερσον Πόλγκα, Εβάλντο, Ζοάο Περέιρα, Πέδρο Μέντες (83' Σαλέιρο), Μανίς (69' Βούκσεβιτς), Βαλντέζ (66' Ντιαλό), Αντρέ Σάντος, Πόστιγκα, Λίεντσον

ΠΟΡΤΟ: Ελτον, Μαϊκόν, Ρολάντο, Ράφα, Σαπουνάρου, Μπελούτσι, Ζοάο Μουτίνιο (86' Φουσίλε), Ρέγες, Φαλκάο (72' Οταμέντι), Χουλκ, Βαρέλα (65' Γκουαρίν)

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ VOLOSFC.BLOGSPOT.COM ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο έκανε αυτό με το οποίο κέρδισε τον τίτλο του «Ζορό» και άφησε το σημάδι του σε ένα ακόμα ντέρμπι!

Άξιοι της μοίρας τους οι «ερυθρόλευκοι», δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν ούτε την υπεροχή τους, ούτε πέναλτι με τον Ντουντού.

Εκτός των τριών βαθμών, δε, έχασαν και τον Ριέρα, που αποχώρησε στο 23' με θλάση στον προσαγωγό.

Πώς έπαιξαν

Εκπλήξεις μόνο από τον Μανόλο Χιμένεθ περιείχαν οι συνθέσεις των δύο ομάδων. Ο Ισπανός άφησε εκτός ενδεκάδας τους Σάχα, Ντιοπ και Μπλάνκο -την ίδια ώρα που ο συμπατριώτης του, Ερνέστο Βαλβέρδε, εμπιστεύτηκε την ίδια σύνθεση με εκείνη απέναντι στον Εργοτέλη (με μόνη διαφορά τον Φουστέρ, αντί του Πάντελιτς).

Πιο συγκεκριμένα, στο 4-2-3-1 που φαίνεται του Ανδαλουσιανού, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας και Γιάχιτς. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μάκος-Γκέντσογλου, στην τριάδα μπροστά τους οι Σκόκο (αριστερά), Λεονάρντο (κέντρο), Μπερνς (δεξιά) και προωθημένος ο Λυμπερόπουλος.

Από την άλλη, στο 4-4-1-1 του Βαλβέρδε, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Πάρντο και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης και Μοντέστο. Το δίδυμο στα χαφ αποτελούσαν οι Μοϊσές-Ντουντού, στα πλάγια ξεκίνησαν οι Ριέρα (αριστερά), Ρόμενταλ (δεξιά) και πίσω από τον προωθημένο Μιραλάς κινούνταν ο Φουστέρ.

Με τον απρόοπτο τραυματισμό, δε, του Ριέρα, ο Φουστέρ πήγε στη θέση του αριστερά και τη δική του στο κέντρο κάλυψε ο νεοεισελθών Ιμπαγάσα.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ -ΒΟΛΟ-

  • 08-09 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 0-0 (Β)
  • 06-07 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 1-1 (Γ)
  • 02-03 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 2-1 (Β)
  • 00-01 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 3-0 (Β)
  • 93-94 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 0-0 (Β)
  • 92-93 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 2-0 (Β)
  • 91-92 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 3-1 (Β)
  • 90-91 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 1-0 (Β)
  • 87-88 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 2-0 (Β)
  • 86--87 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 1-0 (Β)
  • 83--84 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 1-1 (Β)
  • 82--83 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 2-0 (Β)
  • 75--76 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 0-0 (Β)
  • 74--75 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 3-1 (A)
  • 73--74 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 3-1 (A)
  • 72--73 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 1-2 (A)
  • 71--72 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 1-0 (A)
  • 69--70 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 1-1 (A)
  • 68--69 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 0-0 (Β)
  • 66--67 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 1-1 (μπαράζ)
  • 65--66 Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 1-3 (Β)

ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΡΣΕΒΙΛ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ !

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει στον Βόλο η αποστολή της Καβάλας για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς οι Νταρσεβίλ και Οικονόμου «κόπηκαν» από τον Χένρικ Κάσπερτσακ.

Ο Τσέχος τεχνικός των «αργοναυτών» είδε τον Γάλλο επιθετικό να μην βγάζει όλο το πρόγραμμα του Σαββάτου, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Οικονόμου, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος.

Έτσι, ο νέος προπονητής της Καβάλας δεν συμπεριέλαβε τους δύο ποδοσφαιριστές στην αποστολή που ανακοίνωσε και αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Βαγέχο, Πετκάκη, Σιόντη, Χργκοβιτς, Ντικρόκ, Ντουγκλάο, Ναζλίδη, Τόμασιτς, Θεοδωρέλη, Καρντόσο, Ντιέ, Ογκμπέτσε, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς, Δρόσο, Αυλωνίτη, Γιάννου και Αμπντούν

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής: Roca, Μαρούλης, Dolezaj, Tomas, Sankare, Szelesi, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Castro, Umbides, Καπετάνος, Alvarez, Ρίκκα, Frangipane, Ρόκας, Monje, Πλιάγκας, Martin, Breska και Σολάκης. Διαιτητής του αγώνα ο Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας) με βοηθούς τους  Χρήστο Ακρίβο (ΕΠΣ Αθηνών) και Νικόλαο Δημόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ο Δημήτριος Κύρκος (ΕΠΣ Ηπείρου) και παρατηρητής: ο Δημήτριος Νταμπώσης (ΕΠΣ Πιερίας).

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !


Απόφαση για 24ωρη προειδοποιητική απεργία στις 30 Νοεμβρίου, έλαβε την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, καλώντας του δημοσιογράφους που εργάζονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τα κρατικά ΜΜΕ, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τους διαδικτυακούς τόπους να συμμετάσχουν σε αυτήν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην χθεσινή συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ και ύστερα από σχετικές αποφάσεις των ΔΣ της και των Ομοσπονδιών του κλάδου αποφασίστηκε η κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής 24ώρης απεργίας την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010 από τις 6 π.μ μέχρι τις 6 π.μ της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου 2010.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ (συντάκτες, υπάλληλοι και τεχνικοί) διατρανώνουμε την συνολική αντίθεση του Κλάδου στην συστηματική λεηλασία των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας και διακηρύσσουμε την συνολική και πολύμορφη αντίδρασή μας απέναντι στις υπαγορευόμενες μεθοδεύσεις από κυβέρνηση, εργοδοσία και ΔΝΤ.

Υπογραμμίζουμε, επίσης, τις αδιαπραγμάτευ¬τες θέσεις μας, όπως ήδη έχουν διατυπωθεί στις μέχρι τώρα αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις, οι οποίες ενημερώνουμε ότι θα ενταθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν αφήνουμε να περάσει η απορρύθμιση των εργασιακών μας σχέσεων με την κατάργηση των ΣΣΕ, με την ελαστική απασχόληση, με την αυθαίρετη μετατροπή των εργασιακών σχέσεων και αμοιβής, με τις μαζικές απολύσεις. Αντιμετωπίζουμε σε κάθε επίπεδο την δημιουργία κλίματος φόβου και τρομοκρατίας σε βάρος των συναδέλφων μας με απειλές η και κλείσιμο εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοτηλεοπτικών μέσων, την ανατροπή θεμελιωδών ασφαλιστικών δικαιωμάτων, την σφαγή της ελεύθερης και αντικειμενικής ενημέρωσης στο βωμό της διαπλοκής, της εμπορευματοποίησης και μιας ψευδεπίγραφης δημοκρατίας όργανο των μονοπωλίων.

Καλούμε τους συναδέλφους μας που εργάζονται στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ να μετάσχουν δυναμικά στην συγκέντρωση στις 11 η ώρα το πρωί της Τρίτης 30 Νοεμβρίου έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) και στην πορεία προς το υπουργείο Εργασίας. Οι εργαζόμενοι δεν συναινούν σε μέτρα εναντίον τους. Στο σκοτεινό μέλλον που επιχειρούν να δημιουργήσουν αντιτάσσουμε το αγωνιστικό μας παρόν».


ΝΤΟΠΕΣ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!!

Να τα δώσουν όλα στο χόρτο του Πανθεσσαλικού Σταδιού και να κατακτήσουν το πολύτιμο <<τρίποντο>> απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Καβάλα !
Αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και για το γεγονός πως μετά το παιχνίδι με την Καβάλα για την δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας της Καβάλας.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Τσιώλη:

«Bρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση, πλην του Γιακούποβιτς που εκτίει την ποινή του, να μην αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Ακόμη κι ο Φραντζιπάνε έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βρίσκεται στη διάθεσή μας.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καβάλα ολοκληρώνεται με την αυριανή προπόνηση, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Νιώθουμε όλοι δυνατοί, ενωμένοι και προχωράμε με πίστη και αισιοδοξία για το αποτέλεσμα, ενώ σε αυτό συμβάλλει και το αυριανό δείπνο του προέδρου προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Όλα αυτά συνηγορούν στο πολύ καλό, άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Για το παιχνίδι που πέρασε με τον Αστέρα Τρίπολης: Ήταν ένας αγώνας που διαφορετικά σχεδιάζεις και τελείως διαφορετικά εξελίσσεται. Ένας αγώνας-εφιάλτης, ιδιαίτερα στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι σε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, όπως είναι ο Αστέρας. Παρ’ όλα αυτά, εμείς κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε, να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και αν μία ομάδα έπρεπε να πάρει τη νίκη, αυτή κατά τη γνώμη μου, ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ακόμη κι όταν δεν έχουμε αριθμητική ισορροπία μπορούμε να διαχειριζόμαστε το αποτέλεσμα και αυτό είναι άλλη μία απόδειξη της καλής ψυχολογίας της ομάδας και φυσικά της καλής απόδοσής της.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα και κυρίως να κατακτήσουμε βαθμούς για να μπορούμε να λειτουργήσουμε χωρίς άγχος στη συνέχεια.

Το παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί για την ομάδα μας, μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να νιώσουμε ότι είμαστε στην …Ευρώπη. Έχω την πεποίθηση ότι θα πετύχουμε τη νίκη και τη Δευτέρα το πρωί θα βρισκόμαστε στην 3η θέση, ατενίζοντας ως … κοντινό όνειρο την Ευρώπη. Η προσπάθεια, η οργάνωση, ο κόσμος, η διοίκηση και κυρίως οι ποδοσφαιριστές αξίζουν εξάλλου να βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Είμαι ακόμη βέβαιος πως ο κυριακάτικος αγώνας θα αποτελέσει ένα παιχνίδι που θα χαρεί όλος ο φίλαθλος κόσμος διότι οι δύο ομάδες, Βόλος και Καβάλα, είναι φύσει επιθετικές, γρήγορες, τεχνικές ομάδες και πιστεύω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι ανοικτό, χωρίς σκοπιμότητες.

Η Καβάλα αποτελεί για τον Ολυμπιακό Βόλου μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία επίσης φύσει επιθετική ομάδα. Φυσικά υπάρχουν δυνατά και αδύνατα σημεία στην Καβάλα. Σαφώς στα δυνατά σημεία βρίσκονται οι 4 επιθετικοί και οι δύο ανασταλτικοί παίκτες της, που πιστεύω ότι είναι από τους δυνατούς της κατηγορίας. Θέλω όμως να πιστεύω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πετύχουμε τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής
».

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, απάντησε:

Για τις κάρτες της ομάδας:

«Νομίζω ότι οφείλονται κυρίως στο πολύ άγχος, στο στρες που έχει, μία νεοφώτιστη στην κατηγορία, ομάδα ώστε να πάρει αποτέλεσμα. Αν είχαμε τους βαθμούς που δικαιούμαστε να έχουμε, πιστεύω ότι θα λειτουργούσαμε πιο άνετα και πιο σοφά. Είμαι βέβαιος ότι με την πάροδο του χρόνου και με την εμπειρία θα βελτιωθούμε και σε αυτόν τον τομέα. Εξάλλου και η στάση του προέδρου που δεν επέβαλε πρόστιμα στους ποδοσφαιριστές, αποδεικνύει πως κατανοεί το πάθος τους για αποτέλεσμα».

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

AYTOI EINAI OI ΝΙΚΙΩΤΕΣ......

 


Με χαρά και υπερηφάνεια ,αντιμετωπίζουμε και χαιρετίζουμε την απόφαση για την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του παιχνιδιού της αγαπημένης μας ομάδας. Και αυτό γιατί γνωρίζουμε οτι το κίνητρο τους για την ενέργεια αυτή είναι οτι "κάποιοι" δέν αντέχουν να διαβάζουν την επόμενη μέρα στις εφημερίδες , ότι την ίδια ώρα που έπαιζε η μόνη αυθεντική και ιστορική ομάδα της Μαγνησίας "ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ", είχε πολύ περισσότερο κόσμο απο την ομάδα που έχει αλλάξει τρία και πλέον ονόματα και που ακόμα ψάχνει την ταυτότητά της. Κανένας όμως δέν θα μπορέσει να μας κόψει το γήπεδο, γι αυτό όλοι μαζί το Σάββατο θα είμαστε στην "κλούβα" να φωνάξουμε για την αρρώστεια μας. Κι επειδή για μάς η ΝΙΚΗ δέν είναι μόνο ποδόσφαιρο, καλούμε τα μέλη μας αλλα και όλο τον κόσμο της Νικάρας μας την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό για τον αγώνα της ομάδας μας με την Έδεσσα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ <<ΛΑΔΙ>> ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ! ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΟ ΚΑΙ ΣΟΛΑΚΗ !

ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ <<ΜΑΤ>>  ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕ <<ΠΡΩΤΑ ΒΙΟΛΙΑ>> ΤΟΥΣ ΗΛΙΑ ΣΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΟ !
Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΑΦ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ LEANDRO ALVAREZ ,  ΕΝΩ O ΛΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ EDUARDO MARTIN !

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ , ΛΟΓΩ ΕΔΡΑΣ ΠΑΟΚ !

Προτασεις για το κουπονι της Τεταρτης και μεχρι την Κυριακη το βραδυ για την SUPERLEAGUE θα κανει το http://volosfc.blogspot.com/ ! ! !
ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΡΩΣΙΑ ΛΟΓΙΚΑ Η RUBIN KAZAN ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ THN KOΠΕΝΧΑΓΗ , ΚΑΙ Η ΙΝΤΕΡ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΒΕΝΤΕ !
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΠΛΟΥ ΤΗΣ Α.Ε.Λ ΕΝΩ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η Α.Ε.Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ Β.ΜΑΡΙΝΑΚΗ!
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ο ΑDMIN ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ AΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ <ΑΓΑΠΟΥΛΑ>
ΚΑΙ  ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΑΣΣΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ) ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ !

ΜΕ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ......ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ !

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ , Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΪΘΝΙΔΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ <<ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ>>
ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΒΟΛΙΩΤΩΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ) ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΧΕ ΚΑΙ ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ !
Ο ΣΚΟΡΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΧΟΥΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΠΑΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΟ !!!

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ?

Η αυριανή αναμέτρηση για τον admin του Βlog θεωρείτε καθοριστική ! Η ομάδα της καρδιάς μας που ακούει στο όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα αντιμετωπίσει τον επικύνδινο εκτος έδρας Αστέρα Τρίπολης !
Ο Σάκης Τσιώλης θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα για να κερδίσει τον άσπονδο φίλο(βαγγέλη βλάχο) του μεγαλόμετοχου της Ομαδάρας μας Αχιλλέα Μπέου!!
Η πιθανή ενδεκάδα για το http://volosfc.blogspot.com/ είναι : Γιακούμποβιτς - Ζαραδούκας - Σελέζι - Toμά - Ντολεζαί - Aλβαρέζ - Ρόκας - Ουμπιντές - Μονχέ - Μπρέσκα - Σολάκης

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΤΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΧΟ .......


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του, τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι μία ομάδα που έχει εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο της, αλλά παράλληλα υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, μετά και τα δύο άσχημα αποτελέσματα μέσα στην Τρίπολη.






“Μετά τις δύο αποτυχίες στην έδρα μας, θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι στο νεοφώτιστο αντίπαλο μας που μέχρι σήμερα έχει εντυπωσιάσει στο πρωτάθλημα”, είπε αρχικά ο Βλάχος και συμπλήρωσε:

“Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να γυρίσουμε στις επιτυχίες και να ξανανιώσουμε, εμείς, οι παίκτες, η διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας τη χαρά που νιώθαμε μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές”.

Όσο για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον Βόλο: “Έχουμε δύσκολο έργο, αφού ο αντίπαλος μας έχει τους ίδιους στόχους με μας και είναι καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στη δυσκολία του παιχνιδιού. Προβλήματα υπάρχουν, αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά, αλλά να κοιτάμε μπροστά”.

Στα της προετοιμασίας, αυτή ολοκληρώνεται την Παρασκευή και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή. Μέσα σε αυτή δεν θα βρίσκονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα ονόματα των Ιβάνοφ, Ριμκεβίτσιους, Ρούμπιλ, Τζουμάκα και Μπαρτολίνι που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ http://volosfc.blogspot.com/ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ , ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΗΛΙΑ ΣΠΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑ΄Ι¨ΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ !!

ΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΕ ΧΑΡΙΣΤΕΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΙΝΑ !

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΑΡΙΣΤΕΑ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟ !!!
ΟΙ <<ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ>>ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΛΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΕ !!!

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΣΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Ο 21χρόνος ταλαντούχος ποδοσφαιρίστης έκανε δηλώσεις σήμερα το απόγευμα σε στέλεχος του http://volosfc.blogspot.com/ λέγοντας ότι είναι θαύμαστης του ποδοσφαίρου που παίζει η όμαδα του Σακή Τσιώλη και ότι ονείρο του είναι να παίξει στο εξωτερίκο !
Για την ομάδα του είπε ότι μπορεί φέτος να κάνει την υπέρβαση και να ανέβει στην Footballeague !!

(να θύμησουμε και πάλι ότι ο Νάστος έχει μονόετες συμβόλαιο με τούς κυανόλευκους και η γνώμη μας είναι οτί θα αφήσει πολύ καλά στοιχεία στο Ελληνικό ποδοσφαίρο)

ΔΙΩΝΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΙΑΓΚΑ ?

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΜΕΣΟ-ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ http://volosfc.blogspot.com/ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ !!!

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΜΟΝΟΥΜΕΝΤΑΛ !!!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΡΙΒΕΡ ΠΛΑΙΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΟ ΜΟΝΟΥΜΕΝΤΑΛ !

ΠΟΙΟΣ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ?






Ο καλύτερος νέος προπονητής της Primera Division είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σπόρτινγκ Χιχόν του έδωσε το ρεκόρ των εννέα νικών και δυο ισοπαλιών σε 11 φετινά παιχνίδια καθιστώντας τον τον κορυφαίο

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ?

Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ <ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ> ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ .....................

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ http://volosfc.blogspot.com/ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟ Η ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ , ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ !!!

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ VOLOSFC.BLOGSPOT.COM ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ!!
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ BLOG ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦΤ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΠΕΡΧΑΟΥΖΕΝ , Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!
Η <ΒΙΟΛΑ> ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΘΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗΣ ΤΣΕΖΕΝΑ , ΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ Η ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΟΣΑΣΟΥΝΑ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ !

Μια νέα ομάδα της Σούπερ Λίγκας που έχει εντυπωσιάσει έως τώρα είναι κατα τη γνώμη μου ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» της Θεσσαλίας, παρότι νεοφώτιστοι, δεν κρύβουν τη φιλοδοξία τους για τη φετινή τους πορεία στην μεγαλυτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας. Μια ομάδα με σοβαρή διοίκηση, ικανό τεχνικό επιτελείο και αμέτρητους φιλάθλους υπόσχεται να κανει ξανά υπερήφανους όλους τους Μάγνητες ανά την Ελλάδα. Η ανυπομονησία που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για την έναρξη τού αγώνα με τον Πανσεραίκο δεν περιγράφεται με λέξεις. Προσωπικά, προβλέπω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα ειναι φέτος η ευχάριστη έκπληξη του ελληνικού πρωταθλήματος και εύχομαι να δικαιώσει την εκτίμηση του ADMIN του VOLOSFC.BLOGSPOT.COM!!

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΚΥΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ BLOG , ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ !!

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ......έχει αφεντικό!

ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ CITY OF MANCHESTER.ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ MAN.UTD TΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ !!!

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ BLOG , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΗΥΔΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ <<ΛΕΩ>> ΚΑΙ Ο ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΗ !!!

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ !!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG , TO ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ......ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΣΑΚΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ !!!

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ!

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ ΣΤΙΣ 10 , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ.ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ CHRISTIANO RONALDO ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ! ! !

ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥΛΕΝ.......

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΕΝΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ!!!
Ο ΗΛΙΑΣ ΒΡΗΚΕ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΟ 61¨ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΛΛΟΥΣ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ , ΔΕΙΧΝΟΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ SUPERLEAGUE.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ......ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ!!!

Η αρμάδα του Σάκη Τσιώλη καλείται να αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου ότι είναι ανώτερη απο την ομάδα της Κέρκυρας, που έρχεται στην Μαγνησία για βαθμό η βαθμούς!
Να σημειώσω εδώ οτι η Φαίακες έχουν εκπληκτική παράδοση στον Βόλο αλλά όχι στο Πανθεσσαλικό!!!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΛΙΑΚΑΔΑ ! ! !

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΒΟΛΟ , ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ .....ΓΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ: 241 . ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΚΟΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΚΟΜΒΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΝΤΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ Η Nürnberg KAI ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΟΥ 1,85 !!

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.........

ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ......ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ !!! ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ , ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ....ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!