Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ......ΠΑΙΔΙΑ !!

ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ
ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ 
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ !!!

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΦΙΛΙΚΟ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ !!!


Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα ΑΕ Ποντίων Κατερίνης θα δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010, στις 15:30, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΡΑΤΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ.....


Αν γίνει και αυτό, τότε όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Τον άνθρωπο-σύμβολο της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, επιθυμεί να εντάξει στο… δυναμικό της Ίντερ, ο Μάσιμο Μοράτι.
Μετά τον Λεονάρντο που ανέλαβε τον πάγκο της ομάδας του, ο Ιταλός μεγιστάνας θέλει να φέρει τον Πάολο Μαλντίνι στην Ίντερ, προσφέροντας του διοικητική θέση

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΤΟΥΣΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ?

 

Ο Χένρικ Κάσπερτσακ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Καβάλας, έστω και αν δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τον ΠΑΕ. Μάλιστα στην πρώτη προπόνηση μετά την άδεια των Χριστουγέννων αναμένεται να κάνει ο Βαγγέλης Γούτης. Τα ονόματα για τον αντικαταστάτη του Πολωνού τεχνικού είναι πολλά.
Ένα από αυτά και σίγουρα το πιο «hot» είναι αυτό του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός βρίσκεται στην Ομόνοια της Κύπρου και οι δυσκολίες για να αναλάβει τους «αργοναύτες» είναι πάρα πολλές. Τα σενάρια όμως τον θέλουν σύντομα να αποτελεί παρελθόν από τους «πράσινους» προκειμένου να αναλάβει την ομάδα της οικογένειας Ψωμιάδη, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις.

Κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο να γίνει, όμως ποτέ μην λες ποτέ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί. Γιάννης Παπακώστας και Νίκος Κωστένογλου είναι κάποια από αυτά. Σίγουρα οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν τα πάντα.

Παράλληλα πολλά είναι τα σενάρια που θέλουν τους Νταρσβίλ και Αλεξάντροβιτς να λύνουν τα συμβόλαιά τους και να αναζητούν άλλη ποδοσφαιρική στέγη.


Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΜΑ !!


Ο Τόνι Κάλβο βρίσκεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Να σπάσει το… κατεστημένο της Serie A και να αποδείξει ότι η γενιά της κυρίαρχης εθνικής ομάδας του πλανήτη έχει άξιους «απεσταλμένους»!

ΘΕΛΕΙ ΤΖΙΛΑΡΝΤΙΝΟ !!!


Το ενδιαφέρον της έχει εκδηλώσει η Γιουβέντους για τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, αφού εδώ και καιρό βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού.
Παρά τους ισχυρισμούς των διοικούντων της «μεγάλης κυρίας» πως δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές τη δεδομένη στιγμή, δημοσιεύματα στην Ιταλία έκαναν λόγο ακόμα και για ανταλλαγή Τζιλαρντίνο- Αμάουρι.
Ωστόσο ο εκπρόσωπος του παίκτη Τζουζέπε Μπότζο, με δηλώσεις του ανέφερε πως το συγκεκριμένο θέμα έχει παγώσει, λέγοντας: «Πιστεύω ότι μια ανταλλαγή μεταξύ της Γιουβέντους και της Φιορεντίνα για τον Τζιλαρντίνο είναι απίθανη. Είναι ακόμα νωρίς για να συζητήσουμε γι αυτό το θέμα και θα πρέπει να περιμένουμε ως τον Ιανουάριο».
Ο Τζιλαρντίνο είναι παίκτης της Φιορεντίνα από το καλοκαίρι του 2008, όταν αποκτήθηκε από τη Μίλαν έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ

ΠΑΝΘΗΡΑΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Παίκτης του Πανιωνίου θα είναι πιθανότατα ο Κώστας Μήτρογλου για το υπόλοιπο της σεζόν. Από εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.

Είναι γνωστό πως ο Κώστας Μήτρογλου δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και έχει αποφασιστεί από τη διοίκηση του συλλόγου να παραχωρηθεί δανεικός, στο οποίο είναι «ζεστός» και ο ίδιος, αφού γνωρίζει ότι δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ισπανό τεχνικό. Γι' αυτό αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος επιθετικός, όμως, πιθανότατα θα φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό υπάρχει περίπτωση να συμβεί λόγω του Τάκη Λεμονή, ο οποίος επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του, κάτι που μετράει πολύ για τον Μήτρογλου. Έτσι, από εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΕΡΙ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ -ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ- , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ  ΝΑ ΝΤΥΣΕΙ ΣΤΑ <<ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ>> ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ !!!

Ποιες ώρες είναι σήμερα ανοιχτά τα καταστήματα στον ΒΟΛΟ !

Μία τελευταία ευκαιρία θα έχουν σήμερα οι καταναλωτές για ψώνια στο παρά πέντε των Χριστουγέννων. Η αγορά λειτουργεί με εορταστικό ωράριο κι έτσι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 6 το απόγευμα.
Την επόμενη εβδομάδα... τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ εκτός από την Παρασκευή, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου η αφορμή , τα λεφτά η αιτία !!


Όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ (με την ήττα από τον ολυμπιακό Βόλου), δεν μπορούσαν παρά να αποτελέσουν το καλύτερο… σωσίβιο για τον επιχειρηματία, στην προσπάθειά του να κάνει πίσω και να μην αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το γεγονός ότι ο «Mr. MIG» ξενέρωσε με την εικόνα και την απάθεια των παικτών στην ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Μία εικόνα που, όπως είχε αποκαλύψει το volosfc.blogspot.com χρεώνει αποκλειστικά στον Νικόλα Πατέρα.
Οι αριθμοί, άλλωστε, μιλάνε από μόνοι τους, πολύ περισσότερο όταν απευθύνονται σε τεχνοκράτες όπως ο Βγενόπουλος. Και οι αριθμοί στη MIG, για το 2009, έδειχναν σε όσους γνώριζαν ότι οι… λεονταρισμοί του 2008 και οι «κορώνες» για επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων δεν ήταν δυνατό να γίνουν πράξη. Οι… χαμηλές πτήσεις στην Ολυμπιακή και το γεγονός ότι συρρικνώθηκαν τα ταμειακά διαθέσιμα του επενδυτικού ομίλου από 1,5 δις. σε 709 εκ. ευρώ, μέσα σε έναν χρόνο, φαίνεται ότι ήταν αρκετά για να κάνει πίσω ο επιχειρηματίας.
Μέσα στο επόμενο διάστημα, άλλωστε, θα πρέπει να περιμένουμε να βγουν στη δημοσιότητα κι άλλα, πολλά, όσον αφορά την οικονομική κατάστασή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον τηλεοπτικό σταθμό «Star», συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζουν πλήθος ρεπορτάζ για τα μαραμένα οικονομικά του επενδυτικού ομίλου που διαχειρίζεται ο Βγενόπουλος.
Η μεγάλη ζημία, αβαρία όπως θα έλεγε και ο Νικόλας Πατέρας ως άνθρωπος της θάλασσας, ήρθε από την εξαγορά της Ολυμπιακής. Η MIG έκλεισε το 2009 χτυπώντας κόκκινο στις ζημίες, κυρίως λόγω της ενσωμάτωσης της «Olympic Air» στον όμιλο, με το συγκεκριμένο ποσό να αγγίζει τα 111 εκ. ευρώ. Σχετικά χαμηλά είναι τα κέρδη και από την εταιρία «Vivartia», η οποία επίσης εξαγοράστηκε έναντι σημαντικού ποσού από τη MIG, αλλά δεν έχει προσφέρει σημαντικά έσοδα. Με άλλα λόγια η περσινή χρονιά ήταν πολύ κακή για τον Ανδρέα Βγενόπουλο όσον αφορά τα οικονομικά του ομίλου που είναι επικεφαλής. Το τελευταίο, ίσως, που ήθελε ήταν μία νέα επένδυση, σε μία εταιρία που ΠΟΤΕ δεν θα έπαιρνε πίσω αυτά που θα της έδινε πολύ περισσότερο από την οποία ποτέ δεν θα είχε κέρδος.
Στρίβειν δια του αρραβώνος, δηλαδή, για τον «Mr.MIG», δικαιώνοντας όλους εκείνους που το προηγούμενο διάστημα υποστήριζαν ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του προσφέρει δωρεάν την ομάδα και εκείνος έκανε συνεχώς πίσω. Εκτός αν μία χούφτα οπαδοί, οι οποίοι σίγουρα βγήκαν εκτός ορίων και φίλαθλων πλαισίων, κατάφεραν να διώξουν από την αγαπημένη του ομάδα τον άνθρωπο που μπήκε σαν σίφουνας στη ζωή μας τον χειμώνα του 2008…

ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΜΠΛΑΝΚΟ

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο συνεχίζει να σκοράρει με τη φανέλα της ΑΕΚ ενώ ο χρόνος πιέζει πλέον ασφυκτικά για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η Ένωση πρέπει να κινηθεί άμεσα αν δεν θέλει να χάσει τον «Ζορό» που με τις εμφανίσεις του προσθέτει ενδιαφερόμενες ομάδες στη λίστα του.
Ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Χουάν Μπέρος μίλησε αποκλειστικά στο aek365.gr και τόνισε πως παρότι οι μέρες περνούν ακόμα δεν έχει κάποια νέα πρόταση από την ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος του Αργεντίνου μάλιστα ξεκαθάρισε πως αν η Ένωση δεν του καταθέσει τελικά προσφορά δεν σκοπεύει να έρθει στη χώρα μας για συζητήσεις.
«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αργεντινή. Ακόμα δεν έχω κανένα νέο από την ΑΕΚ για το θέμα του Μπλάνκο. Δεν μου έχουν στείλει καμία πρόταση. Αν λοιπόν δεν το κάνουν δεν σκοπεύω να έρθω στην Ελλάδα, δεν έχω λόγο να το κάνω. Θα περιμένω και θα δούμε τι θα γίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπέρος. Μόλις μάλιστα τον πληροφορήσαμε ότι ο Ίσμαελ σκόραρε και σήμερα τόνισε: «Είναι πολύ καλός παίκτης».
Όσο για το μέλλον του Μπλάνκο ο μάνατζερ του ξεκαθάρισε: «Προς το παρόν περιμένουν την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που θα έχουμε το δικαίωμα θα αρχίσουμε τις συζητήσεις για ομάδα. Ήδη έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας σύλλογοι από την Ευρώπη αλλά και την Αργεντινή. Δεν μπορώ να σας πω ονόματα αλλά υπάρχουν προτάσεις και θα τις εξετάσουμε».

ΦΤΑΙΩ , ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΩ

Το κλίμα στη Λάρισα είναι πολύ βαρύ μετά τον αποκλεισμό με 4-0 από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε να παραμείνει η ομάδα ενωμένη!

Καλες γιορτες σε ολους και σε ολες απο το volosfc.blogspot.com !!!


Αγαπητοί φίλοι μας καλή σας μέρα.

Τα πάντα είναι όμορφα στολισμένα και η ατμόσφαιρα γιορτινή. Η διάθεσή μας είναι πολύ καλή καθώς περιμέναμε πως και πως τις γιορτές για να ξεκουραστούμε και εμείς εδώ λίγο. Βλέπετε σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο δεν υπάρχουν καθόλου αγώνες.

Το κουπόνι όμως επανέρχεται ανανεωμένο την Κυριακή, με την καθιερωμένη Boxing Day, μία ημέρα που συνηθίζεται στο Νησί να την περνάνε στα γήπεδα. Από τώρα όμως σας λέμε πως η κακοκαιρία μπορεί να παρουσιάζει μία μικρή ύφεση, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει μέχρι την Κυριακή. Ήδη από σήμερα βλέπουμε πως έχουν αναβληθεί πολλοί αγώνες.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους εσάς, τους πιστούς φίλους και αναγνώστες μας, τα χρόνια μας πολλά και τις καλύτερες ευχές από τα βάθη της καρδιάς μας. Ευχόμαστε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε μαζί με τους αγαπημένους σας, και γιατί όχι, να το ρίξετε και λίγο έξω, δεν βλάπτει καθόλου βλέπετε...

Εμείς ανανεώνουμε το στοιχηματικό μας ραντεβού μας για την Κυριακή...Μέχρι τότε να περνάτε καλά. 


Και Πάλι Σας Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα Σε Όλους...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΗΚΩΣΩ ....

Την Τετάρτη 29/12 στις 12:00 το πρωί θα μάθει ο Ολυμπιακός Βόλου τον αντίπαλό του στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.Οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν την Τετάρτη 19/1 και στις 2/2/2011.Από την κλήρωση της Τετάρτης θα γνωστοποιηθεί και ο πιθανός επόμενος αντίπαλος σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προκριθεί

ΣΟΚ ΜΕ ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Ούμπιντες ο οποίος υπέστη θλάση και χάνει σίγουρα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά και πιθανότατα το παιχνίδι με τον Εργοτέλη !!!

Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Top-16 στην οποία θα συμμετέχουν ως επικεφαλής Ομίλων ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός


Η κλήρωση θα αποτελέσει ακόμα ένα βήμα προς το Final Four της Βαρκελώνης, με τους εκπροσώπους και των 16 ομάδων θα συμμετέχουν στη διαδικασία που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.
Όπως και οι αγώνες της πρώτης φάσης έτσι και αυτοί της δεύτερης, θα διεξάγονται Τετάρτες και Πέμπτες.
Το Top-16 θα ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου, με τις δύο πρώτες ομάδες από τον κάθε Όμιλο να προκρίνονται στην οκτάδα.
Τα πλέι οφ θα διεξαχθούν σε σειρές best-of-five από τις 22 Μαρτίου ως τις 6 Απριλίου και οι ομάδες που θα επικρατήσουν θα προκριθούν στο Final Four που θα διεξαχθεί στο "Παλαού Σαν Τζόρντι" της Βαρκελώνης στις 6 και 8 Μαΐου.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Τι λένε τα κομπιούτερς και οι αριθμοί….......

 volosfc.blogspot.com
Μια τέτοια ανασκόπηση μπορεί να αποβεί πολύτιμη για κάθε παίχτη του στοιχήματος αφού πολλές φορές βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα τον βοηθήσουν να κάνει καλύτερες επιλογές στο μέλλον. Πάμε να δούμε λοιπόν τους αριθμούς των πρωταθλημάτων ανά κατηγορίες:


Over
Πρώτα πρωταθλήματα σε γκολ είναι ως συνήθως το ολλανδικό (3,17 γκολ ανά παιχνίδι), το γερμανικό (3,14) και το ελβετικό (3,10). Η ελβετική λίγκα παρουσιάζεται πεσμένη συγκριτικά με τα 3,31 γκολ που είχε ανά παιχνίδι την περσινή σεζόν, ενώ σε Ολλανδία και Γερμανία οι αριθμοί είναι αυξημένοι σε σχέση με την περσινή χρονιά αφού τα τέρματα ανά παιχνίδι για τη σεζόν 2009-10 ήταν 2,92 και 2,83 αντίστοιχα.

Under 
Τα πρωτεία για το πιο under πρωτάθλημα στην Ευρώπη παραμένουν σε ελληνικά χέρια, αφού στη Σούπερλιγκ βλέπουμε τα λιγότερα γκολ απ’ όλη την υπόλοιπη Ευρώπη με μόλις 2,04 τέρματα ανά αγώνα. Πέρσι η χρονιά τελείωσε με 2,33 γκολ μ.ο. ανά παιχνίδι αλλά παραδοσιακά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα δούμε περισσότερα τέρματα, ειδικά σε παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που θα είναι αδιάφορες. Δεύτερο ακολουθεί ένα ακόμα παραδοσιακά “under” όπως αυτό της 2ης Γαλλίας με 2,13 γκολ μ.ο. ενώ στην τρίτη θέση την έκπληξη κάνει το Καμπιονάτο που διάγει μια από τις χειρότερες σεζόν του παραγωγικά με μόλις 2,29 γκολ ανά παιχνίδι, πολύ λιγότερα δηλαδή σε σύγκριση με το 2,61 της περσινής σεζόν.

Άσοι
Η έδρα είναι πάντα σημαντικός παράγοντας στον αθλητισμό και στην 2η κατηγορία της Γερμανίας δείχνουν να το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, με το 54% των αγώνων φέτος να τελειώνουν με νίκη των γηπεδούχων. Ακολουθεί κατά πόδας η Πριμέρα με 52%, δείγμα της σταθερότητας της και των πιο «προβλέψιμων» αγώνων που έχει τα τελευταία δύο χρόνια σε σχέση με περασμένες σεζόν. Πολύ ισχυρός είναι ο παράγοντας έδρα και στην Ολλανδία, με τους γηπεδούχους να επικρατούν επίσης στο 52% των παιχνιδιών, την ώρα που στην Ελλάδα μέχρι στιγμής αυτό το ποσοστό είναι στο 45%.

Ισοπαλίες
Τα πρωτεία εδώ κρατάνε οι Γάλλοι με το 35% των αγώνων του Σαμπιονά και το 36% της 2ης κατηγορίας να λήγουν μέχρι στιγμής ισόπαλα, δείγμα της μικρής διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες αλλά και του συντηρητικής, αμυντικής φιλοσοφίας που διέπει τις περισσότερες γαλλικές ομάδες. Έκπληξη αποτελούν στην 3η θέση η Πρέμιερ και η Ελβετία, δύο κατεξοχήν επιθετικά και με γρήγορο ρυθμό πρωταθλήματα με 33%. Στην αντίπερα όχθη βρίσκονται η 2η κατηγορία της Γερμανίας με 18%, η Πρέμιερ της Σκωτίας  με 19% και η Πριμέρα Ντιβιζιόν με 20%.

Διπλά
Εξωπραγματικό αριθμό διπλών βλέπουμε μέχρι στιγμής στην Σκωτία, με το 45% να είναι τεράστιο σε σχέση με το 36% της Ελβετίας που ακολουθεί δεύτερο. Τις λιγότερες νίκες από φιλοξενούμενους σε πρώτη κατηγορία βλέπουμε στην Πρέμιερ Λιγκ με 22% μόλις, με την Ολλανδία να ακολουθεί από κοντά με 23%.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ !!!


Την απόκτηση του Σωκράτη Μπουντούρη ανακοίνωσε η Αναγένηση Καρδίτσας. Ο Καρδιτσιώτης άσος ως γνωστόν πριν από λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πανθρακικό, συναντήθηκε με τη διοίκηση της Αναγέννησης και μέσα σε λίγα λεπτά υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο.

Mε αυτήν τους την κίνηση οι διοικούντες την Α.Σ.Α προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα να ανακάμψει. Μια από τις πρώτες ενέργειες που έκαναν ήταν να φέρουν τον "φυσικό αρχηγό" του συλλόγου!, ενω εκκρεμεί και το θέμα του νέου τεχνικού της ομάδας.
Το volosfc.blogspot.com μπορεί  να εχεί αντίθετη άποψη με τους διοικούντες της Α.Σ.Α , αλλά ο <<Σωκράτης >> μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του .

"Ο άθλος των Ελληνων"


Ως μία από τις δέκα σημαντικότερες ποδοσφαιρικές στιγμές της τελευταίας δεκαετίας χαρακτηρίζει την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική μας η ιστοσελίδα insidefootball.com.

Το γνωστό σάιτ γύρισε τον χρόνο πίσω και ξεχώρισε τις δέκα κορυφαίες στιγμές των τελευταίων δέκα ετών στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη. Οπως ήταν φυσικό, ο Οτο Ρεχάγκελ και οι διεθνείς μας κέρδισαν μια θέση στη δεκάδα για τον άθλο του 2004.
Οι κορυφαίες στιγμές κατά το insidefootball.com είναι οι ακόλουθες:
1. Το comeback της Λίβερπουλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μίλαν το 2005.
2. Η κατάκτηση του Euro 2004 από την Ελλάδα.
3. Η ανίκητη Αρσεναλ της περιόδου 2003-04
4. Οι εμφανίσεις του Ρονάλντο στο Μουντιάλ του 2002 και η κατάκτηση του τροπαίου από τη Βραζιλία
5. Η κατάκτηση του Μουντιάλ του 2006 από την Ιταλία
6. Το 5-0 της Μπάρτσα επί της Ρεάλ τον περασμένο Νοέμβρη
7. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ του 2004 από την Πόρτο του Μουρίνιο
8. Η άφιξη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο Στάμφορντ Μπριτζ το 2003
9. Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης
10. Η επεισοδιακή εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Γ. επί της Αρσεναλ (4-2) στο Χάιμπουρι τον Φλεβάρη του 2005

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΠΟΡΙΕΛΟ !


Σαν τα πουκάμισα αλλάζει τις γυναίκες ο Μάρκο Μποριέλο. Ο επιθετικός της Ρόμα, μετά την Μπελέν Ροντρίγκεζ, κατάφερε να κατακτήσει άλλο ένα υπέροχο πλάσμα.
Ο λόγος για την Νίνα Σενιτσάρ, η οποία βγάζει το ψωμί της ως μοντέλο. Η Σερβίδα καλλονή είναι πλέον ο νέος έρωτας του Μποριέλο, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται δεν αφήνει θηλυκό για θηλυκό στο διάβα του. Η Νίνα πάντως σκίζει... Τι μάτια είναι αυτά, σε βγάζουν από τα ρούχα σου...


Αγώνας δίχως αύριο για την Α.Ε.Κ το σημερινό ματς με ΑΕΛ στον κάμπο


Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα: Ξέρεις ότι έχεις φτάσει σε σημείο... μηδέν (μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και τη διαφορά 13βαθμών από την κορυφή στο πρωτάθλημα), μπαίνεις μέσα στο γήπεδο, κερδίζεις και κάνεις... καλά Χριστούγεννα, έχοντας να ελπίζεις βάσιμα σε έναν τίτλο αυτόν του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ δεν έχει άλλο δρόμο απόψε (20.00 aek365.gr/ conn-X TV) στο νέο γήπεδο της Λάρισας, απέναντι στην τοπική ομάδα, πέρα αυτού της νίκης. Νοκ άουτ είναι ο αγώνας για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και μόνο σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Δεν θα θεωρηθεί όμως... επιτυχία για την ΑΕΚ ακόμη και το «Χ» απόψε στη Λάρισα. Για τον απλό λόγο ότι η ομάδα έχει ανάγκη από ηρεμία. Τα τελευταία αρνητικά αποτέλεσμα, τα όσα ακολούθησαν με τις συζητήσεις επί συζητήσεων μεταξύ όλων μέσα στην ομάδα, δεν πρόκειται να ρίξουν τους τόνους ακόμη κι αν η πρόκριση μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ.
Η Ένωση θέλει να κάνει ήρεμη διακοπές μίας εβδομάδας, η διοίκηση σε αυτό το διάστημα να «τρέξει» με τα πενιχρά οικονομικά της όπλα είναι η αλήθεια, τις μεταγραφές και το ποδοσφαιρικό τμήμα να επανέλθει στη δουλειά έχοντας ως βάσιμο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Σε πιθανή ισοπαλία το υπάρχον, όχι και τόσο ευχάριστο, κλίμα θα συντηρείται μέχρι τη ρεβάνς.
Φυσικά ούτε λόγος να γίνει σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά απόψε και η ΑΕΚ ηττηθεί...
Στα αγωνιστικά του πλάνα ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με διάταξη 4-2-3-1. Τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, τον Γεωργέα να διεκδικεί θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας από τον Γιάχιτς, ο Καράμπελας θα είναι αριστερά, ο Δέλλας με τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, ο Μάκος θα είναι με τον Καφέ τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ την τριάδα του κέντρου πίσω από τον φουνταριστό Μπλάνκο θα συμπληρώνουν οι Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μπερνς (στις πτέρυγες οι δύο τελευταίοι).

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ

Ο μοναδικός που δεν βρίσκεται στη διάθεση του Γιέρν Άντερσεν είναι ο τραυματίας Ρομέου, ενώ ο Νορβηγός προπονητής επέλεξε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές: Αμπάρης, Βιέρα, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Βενετίδης, Κατσιαρός, Ταλ, Ιγκλέσιας, Γκέρεμι, Πούρι, Κανόμπιο, Κουζάν, Μετίν, Σίμιτς, Μπλάζεκ, Βούζας, Μακίνουα.

Εκτός Κυπέλλου η Άιντραχτ Φρανκφούρτης !!!

Η Άαχεν επικράτησε της Άιντραχτ με 5-3 στα πέναλτι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Η ομάδα της Φρανκφούρτης έγινε η τρίτη ομάδα της Bundesliga που αποχαιρέτησε το θεσμό αντιμετωπίζοντας σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας. Ο Φάνης Γκέκας και ο Γιώργος Τζαβέλλας αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Γιάννης Αμανατίδης πέρασε στο ματς στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της ομάδας του. Ο Μάιερ ήταν ο μοιραίος, καθώς αστόχησε στη δεύτερη προσπάθεια της Άιντραχτ σουτάροντας πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δύσκολο απόγευμα άρχισε νωρίς για την ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε, στο 14’ έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Σβέγκλερ ανέτρεψε τον Γκουέγιε που βρισκόταν εντός περιοχής και σε προφανή θέση για γκολ. Ο Φέρμαν απέκρουσε την προσπάθεια του Χέγκερ από την άσπρη βούλα και το 0-0 δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του 90λεπτου. Στο τρίτο λεπτό της παράτασης ο Χέγκερ πήρε το αίμα του πίσω και έδωσε προβάδισμα στην Άαχεν, αλλά έξι λεπτά μετά ο Φένιν ισοφάρισε σε 1-1 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Ρομπέρτο Φέλιξ, ο οποίος την Τετάρτη έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Αρκαδίας. Ο Βραζιλιάνος, ήταν γνωστό πως δεν υπολογίζεται από τον Βαγγέλη Βλάχο και έτσι συμφώνησε στην κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Ο Ρομπέρτο ήρθε με πολλές προσδοκίες το περασμένο καλοκαίρι από τον Πορτογαλία, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο 32χρονος φορ έκανε εννέα συμμετοχές πετυχαίνοντας μόνο ένα τέρμα την έκτη αγωνιστική κόντρα στην Λάρισα.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ !

Την δωρεάν είσοδο σε γυναίκες και παιδιά αποφάσισε να επιτρέψει η ΠΑΕ δίκην Χριστουγεννιάτικου δώρου στους φιλάθλους του Βόλου στο ματς της ομάδας με Πανιώνιο.

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ !!!


Ένα ξεχωριστό σόου για τους οπαδούς της διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία νίκησε εντός έδρας την Λεβάντε για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας με 8-0.

Οι Μαδριλένοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και αν συνέχισαν να κυνηγάνε το σκορ, ίσως θα μπορούσαν να πετύχουν και κάποια γκολ ακόμα. Από τρία τέρματα πέτυχαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά και από ένα ο Οζίλ με τον Λεάν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η κάτοχος του Κυπέλλου Ισπανίας, Σεβίλλη επικράτησε 5-3 της Μάλαγα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» στον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» και απέκτησε σαφές προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση.
Πολλά γκολ είχαμε και στην Αλμερία όπου η τοπική ομάδα με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό, Χοσέ Ουλόα που πέτυχε 3 γκολ επικράτησε 4-3 της Μαγιόρκα.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

O Σάκης Τσιώλης όμως σε σημερινή συνέντευξη του αφήνει ,μια χαραμάδα ανοικτή.«Έτσι όπως έχει γίνει η αγορά βλέπουμε ότι η Λίβερπουλ θα πάρει δανεικό. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι αν θα τον πάρεις για 3-4 χρόνια, εξάλλου δεν ξέρεις αν θα είσαι στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι. Το θέμα είναι να πάρεις έναν παίκτη που θα έχει αγωνιστική δράση, να κάνει για αυτό που θέλεις, να μπει στη νοοτροπία της ομάδας και όχι η ομάδα στον ποδοσφαιριστή και βεβαίως να δεις τον χαρακτήρα του για να μην έχεις προβλήματα και σου χαλάσει αυτά που έχεις δημιουργήσει. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κοιτάω, από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνει για χρόνια στον Βόλο ή όχι.Για μένα θα ήταν ότι καλύτερο να έρθει ο Μήτρογλου. Μου αρέσει πολύ, είναι ένας φορ, ίσως ο κορυφαίος Έλληνας αυτή την στιγμή κατά την δική μου εκτίμηση και νομίζω ότι η Εθνική Ελλάδος από εκεί πρέπει να ξεκινάει την σύνθεση της.»Εν τω μεταξύ δημοσίευμα του katimagiko.gr μιλά για πρόταση του Ολυμπιακού για τον Νέμεθ του Πειραιά.

ΤΟ VOLOSFC.BLOGSPOT.COM ΣΑΣ παρουσιάζει όλες τις συμφωνίες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με τους παίκτες !

 Τζιμπρίλ Σισέ: 2.760.000 ευρώ (3.339.600 με 21% εφορία, λήγει το 2013)
Ζιλμπέρτο Σίλβα: 2.100.000 ευρώ (2.541.000 με 21% εφορία, λήγει 2011)
*** Σίντεϊ Γκοβού: 2.000.000 ευρώ (2.900.000 45% εφορία, λήγει 2012)
Κώστας Κατσουράνης: 1.075.000 ευρώ (1.300.750 21% εφορία, λήγει 2013)
Σεμπαστιάν Λέτο: 1.020.000 ευρώ (1.234.200 21% εφορία, λήγει 2014)
Γιώργος Καραγκούνης: 1.000.000 ευρώ (1.210.000 21% εφορία, λήγει 2012)
Σεντρίκ Καντέ: 735.000 ευρώ (889.350 21% εφορία, λήγει 2012)
Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: 750.000 ευρώ (1.087.000 45% εφορία, λήγει 2013)
Λουίς Γκαρσία: 550.000 ευρώ (797.000 45% εφορία, λήγει 2011)
Γιούρκας Σεϊταρίδης: 500.000 ευρώ (600.000 21% εφορία, λήγει 2012)
Ματίας Μπιάρσμιρ: 475.000 ευρώ (574.750 21% εφορία - δανεικός)
Λουκάς Βύντρα: 450.000 ευρώ (544.500 21% εφορία, λήγει 2011)
*** Νταμιέν Πλεσί: 450.000 ευρώ (650.000 45% εφορία, λήγει 2013)
Ντάνιελ Φερνάντες: 400.000 ευρώ (580.000 45% εφορία - δανεικός)
Βαγγέλης Μάντζιος: 350.000 ευρώ (423.000 21% εφορία - δανεικός, λήγει 2011)
Χρήστος Μελίσσης: 350.000 ευρώ (423.000 21% εφορία - δανεικός, λήγει 2012)
Μάριο Γκαλίνοβιτς: 350.000 ευρώ (423.500 21% εφορία - δανεικός)
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: 350.000 ευρώ (423.500 21% εφορία, λήγει 2012)
Χόσου Σαριέγκι: 300.000 ευρώ (435.000 45% εφορία, λήγει 2012)
Σίλβα Κλέιτον: 300.000 ευρώ (363.000 21% εφορία, λήγει 2011)
Νίκος Σπυρόπουλος: 300.000 ευρώ (363.000 21% εφορία, λήγει 2012)
Σωτήρης Νίνης: 250.000 ευρώ (302.500 21% εφορία, λήγει 2012)
Σιμάο Μάτε Τζούνιορ: 250.000 ευρώ (302.500 21% εφορία, λήγει 2012)
Αλέξης Τζόρβας: 250.000 ευρώ (302.500 21% εφορία, λήγει 2012)
Ορέστης Καρνέζης: 180.000 ευρώ (261.000 45% εφορία, λήγει 2015)
Αντώνης Πετρόπουλος: 150.000 ευρώ (181.500 21% εφορία, λήγει 2012)
Ελλίνι Δημούτσος: 110.000 ευρώ (133.000 21% εφορία, λήγει 2011)
Γιώργος Ιωαννίδης: 150.000 ευρώ (217.000 45% εφορία, λήγει 2013)
Στέργος Μαρίνος: 120.000 ευρώ (145.200 21% εφορία, λήγει 2013)

ΑΘΩΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ


«Το ποδόσφαιρο θέλει οραματιστές όχι ψεύτικους σαν τον Πηλαδάκη. Συγχαρητήρια για το γήπεδο, είναι τεράστιο εγχείρημα και προς τιμήν του, αλλά αν δεν έχει ομάδα θα μείνει στην κατηγορία; Θα έχει απλά ένα καλό γήπεδο για τη Β΄ εθνική. Εγώ δεν θα στεναχωρηθώ.Ας σταματήσει το παραμύθι ότι όλοι θέλουν να ρίξουν τη Λάρισα!!!»,δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος στον Sentra-Fm.Εν τω μεταξύ όπως πρώτο έγραψε το VOLOSFC.BLOGSPOT.COM ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αθωώθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και άνοιξε ο δρόμος επιστροφής του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

Επεισόδια στον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Καρσίγιακα στο ΜΠΑΣΚΕΤ !!!


Στη σύλληψη τριών νεαρών ατόμων προχώρησε η Κυπριακή Αστυνομία μετά από τα επεισόδια ακολούθησαν τον χθεσινοβραδινό αγώνα για το Euro Challenge μπάσκετ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της τουρκικής, Καρσιγιάκα.

Η Κυπριακή ομάδα νίκησε 82-80 αλλά δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα το ήδη θερμό κλίμα να ξεφεύγει.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός ανέφερε ότι η παρέμβαση των μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας ήταν «άμεση, αποφασιστική και καταλυτική με στόχο να προστατευθεί η αποστολή της τουρκικής ομάδας, γεγονός που επιτεύχθηκε χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των μελών μας».

Ο κ. Κατσουνωτός δήλωσε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε πρόκληση από πλευράς της τουρκικής ομάδας και πρόσθεσε ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ενήργησαν «εντελώς αναίτια και απρόκλητα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια», κάνοντας παράλληλα λόγο για «ανελέητο πόλεμο που δέχθηκαν τα μέλη της Αστυνομίας».

Η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων. Δύο περιπολικά δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα να υποστούν υλικές ζημιές τα οχήματα και να τραυματιστεί στο μάτι μια γυναίκα αστυφύλακας, η οποία οδηγούσε αστυνομικό όχημα.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ !


Η Μπάγερν που πέρασε με το ευρύ 5-3 την Κυριακή από την έδρα της Στουτγκάρδης για τη Bundesliga αγωνίζεται την Τετάρτη και πάλι στην ίδια έδρα για το κύπελλο, με τις αποδόσεις του διπλού να υποχωρούν από νωρίς.
Η Στουτγκάρδη γνώρισε μια ακόμα ντροπιαστική ήττα αφού δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να κάνουν πάρτυ για το τελικό 5-3. Μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του Λαμπαντία στον πάγκο και το 5-1 επί της Οντένσε σε αδιάφορο ματς για το Europa League, ήρθε η βαριά ήττα την Κυριακή εντός έδρας από τη Μπάγερν. Η Στουτγκάρδη  δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα έξι τελευταία της ματς έχοντας να επιδείξει μόλις δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, δέχεται γκολ με το τσουβάλι σε αυτό το διάστημα και δείχνει σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση με την άμυνά της να είναι σταθερά εξαιρετικά ευάλωτη.
Στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου χρειάστηκε την παράταση για νε ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέμνιτσερ εκτός έδρας, ενώ για το πρωτάθλημα παρέμεινε στην πρότελευταία θέση του πίνακα, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από την τρίτη από το τέλος Κολωνία και πέντε από τη 15η Σαν Πάουλι. Ο Λαμπαντία δεν θα έχει διαθέσιμο τον μέσο Γκέμπχαρντ, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο επιστρέφει ο επιθετικός Μαρικά για τη Στουτγκάρδη.
Η Μπάγερν από την άλλη δείχνει σταθερά το τελευταίο διάστημα πως βρίσκει τον καλό της εαυτό, έχει επηρεαστεί θετικά από την επιστροφή εδώ και κάποιο καιρό ορισμένων βασικών της εργαλείων και έχει σαλπίσει αντεπίθεση για να αναρριχηθεί και πάλι σε υψηλές θέσεις στη βαθμολογία, εβρισκόμενη πλέον στην πέμπτη θέση του πίνακα. Το εμφατικό διπλό την Κυριακή στην έδρα της Στουτγκάρδης ήταν μόλις το δεύτερο φετινό τους αφού η Μπάγερν δεν κέρδιζε στις προηγούμενες πέντε εξόδους έχοντας δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Με την πεντάρα της Κυριακής να κρατιέται κάτι περισσότερο από νωπή στις μνήμες μέχρι την αναμέτρηση της Τετάρτης η Μπάγερν ελπίζει για το 2/2 που θα της δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου στη Γερμανία. Επιστρέφει ο Σβαϊνστάιγκερ σε σχέση με το ματς για τη Bundesliga, με τους υπόλοιπους τραυματίες να είναι μακροχρόνιοι.
Ήταν τόσο πειστική η επικράτηση της Μπάγερν και το ματς κυπέλλου έρχεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που είναι λογικό οι αγορές να ρίχνουν τις αποδόσεις για τη νέα επικράτηση των Βαυαρών. Στους παραδοσιακούς bookmakers αρχικές αποδόσεις που έφταναν ακόμα και το 1,95 έχουν ήδη υποχωρήσει σημαντικά σε επίπεδα του 1,70-1,75

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ


Θέμα ωρών είναι –σύμφωνα με πληροφορίες του VOLOSFC.BLOGSPOT.COM η ανακοίνωση του διαζυγίου της Ίντερ με τον Ράφα Μπενίτεθ. Παρά τα όσα υποστηρίζουν οι διοικούντες την ιταλική ομάδα, ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί, ουσιαστικά, παρελθόν από τον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης, καθώς οι διαδικασίες για την αποδέσμευσή του έχουν κινηθεί εδώ και ώρες...

Ήδη, από το απόγευμα οι πληροφορίες έφερναν τον Μάσιμο Μοράτι να έχει προχωρήσει σε επαφές για τον νέο τεχνικό της ομάδας και συγκεκριμένα με τον Λεονάρντο.

Η “Tuttosport” –μάλιστα- υποστήριζε ότι ο ιδιοκτήτης της Ίντερ έδωσε τα χέρια με τον βραζιλιάνο τεχνικό ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε καθίσει στο «τιμόνι» της Μίλαν. Όμως οι ατάκες αυτές του Μάσιμο Μοράτι εκτιμάται ότι πρόκειται απλώς για προσπάθεια να κερδίσει χρόνο.

Ηδη, οι πληροφορίες για την αποδέσμευση του Μπενίτεθ έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Αρκετές ιστοσελίδες -όπως αυτή του "Skysports"- μεταφέρουν την εκτίμηση-είδηση ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η αποδέσμευση του Ισπανού από την Ίντερ.

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ , ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Oλυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 2-0
Με τα δύο γκολ του Ηλία Σολάκη (54’ και 63’), ο Ολυμπιακός Βόλου προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας σήμερα τον Πανσερραϊκό, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, μετά τον τραυματισμό του Ουμπίντες στο 79’, αφού είχαν ήδη πραγματοποιήσει και τις 3 αλλαγές του.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ : -ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ-

 Σε δηλώσεις του ο καρδιτσιώτης τεχνικός είπε τα παρακάτω:«Αυτή την στιγμή η ομάδα εκφράζει με τον τρόπο που παίζει την κουλτούρα της πόλης και των φιλάθλων της. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο της μεγάλης ομάδας.Έχει κόσμο και στιβαρή διοίκηση.Ο Ολυμπιακός έχει μια ολόκληρη πόλη από πίσω του που συμπάσχει μαζί του.Με εκφράζει καλύτερα κάτι τέτοιο..»

ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


Ακυβέρνητο καράβι είναι πλέον ο Παναθηναϊκός μετά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Νικόλα Πατέρα από τον προεδρικό θώκο της ομάδας, την απόσυρση του Ανδρέα Βγενόπουλου και την άρνηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να βγει στο προσκήνιο. Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός στα μεταγραφικά των «πρασίνων», που όμως μοιάζουν να έχουν μπει σε αναμονή.

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΕΛΙΝΓΚΤΟΝ


Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί ο Νέιθαν Ελινγκτον, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ.

Η τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου παίκτηκε το πρωί της Δευτέρας. Ο Νέιθαν Ελινγκτον επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ στην προπόνηση και τους αποχαιρέτισε, αφού στη συνάντηση που είχε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας με τη διοίκηση, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για την ανανέωση του δανεισμού του από τη Γουότφορντ. Αιτία για το διαζύγιο δεν ήταν το οικονομικό, αλλά η επιθυμία της οικογένειας του Αγγλου να μην παραμείνουν στην πόλη της Ξάνθης. Αμα τη αποχώρηση του 29χρονου φορ, η Ξάνθη θα πρέπει να ερευνήσει την αγορά για να βρει ισάξιο ή και καλύτερο αντικαταστάτη μιας και το πρόβλημα στη γραμμή κρούσης ήταν ούτως ή άλλως υπαρκτό.

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ



Ενας Λεβαδειακός βγαλμένος από την Σούπερ Λίγκα έκανε την εμφάνιση του στο δημοτικό στάδιο Λειβαδιάς. Οι Βοιωτοί με τα γκολ των Μπάρκογλου και Ναπολεόνι πήραν τη νίκη 2-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι «Πράσινοι» μέσα σε οκτώ λεπτά καθάρισαν το ματς και έτσι συνεχίζουν να είναι κοντά στην θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην Σούπερ Λιγκα. Η ομάδα του Βαγγέλη Βούζα βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ


Jakupovic, Roca, Dolezaj, Tomas, Sankare, Szelesi, Ζαραδούκα, Ψυχογιό, Σκάρο, Umbides, Καπετάνο, Alvarez, Ρίκκα, Ρόκα, Monje, Μητρόπουλο, Μartin, Breska , Σολάκης.

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟ
ΣΤΙΣ 15:30 ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ !!!

ΜΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Αν και εργάσιμη καλή είναι η κίνηση των εισιτηρίων.Πολλοί φίλοι της ομάδας έσπευσαν να τα προμηθευτούν μετά την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού εκεί που βρέθηκε το VOLOSFC.BLOGSPOT.COM !!!

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Υποδοχή ηρώων επιφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου στους παίκτες της ομάδες τα ξημερώματα της Κυριακής (19/12), ενώ την τιμητική του είχε ο «χρυσός» σκόρερ του ΟΑΚΑ, Βιθέντε Μόνχε. Οι οπαδοί σήκωσαν στα χέρια τον Αργεντινό μέσο, ενώ τα συνθήματα για την αφεντιά του είχαν την τιμητική τους....

Παράλληλα σε περίπτωση που περάσουν και τον Πανσερραϊκο στο κύπελλο θα μοιραστούν πριμ-μαμούθ της τάξεως των 100.000 ευρώ.

ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΩΣ ΤΟ 2013 Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΨΟΥΡΑ

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Vicente Alfredo Monje ως το 2013

Ο ΣΑΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 «Θέλουμε να δώσουμε χαρές στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει τόσα χρόνια μαραζώσει να βλέπει την ομάδα σε... περίεργες κατηγορίες. Το πού θα φτάσουμε θα το δούμε στην πορεία. Οι 20 βαθμοί που έχουμε πάρει είναι καλή συγκομιδή, είμαστε κοντά στην παραμονή που θα κριθεί στους 34-35 βαθμούς, αλλά μην ξεχνάμε πως η είσοδος στα play-offs κρίνεται στους 41-42 βαθμούς. Αν μπορούμε, γιατί να μην διεκδικήσουμε και κάτι περισσότερο. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να εξελιχθεί σε μία μεγάλη δύναμη στην επαρχία. Κόσμο έχει, γήπεδο έχει, πρόεδρο έχει. Δεν του λείπει τίποτα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕ ΤΟΝ "ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ" ΜΟΝΧΕ


Οι αυστριακοί κανόνες επιβλήθηκαν και στο Ο.Α.Κ.Α και η ιστορία έγραψε ΠΑΟ-ΒΟΛΟΣ 0-1 με γκολ του "εξολοθρευτή" Μόνχε στο 79!  Το volosfc.blogspot.com ήταν εκεί σε αυτή την ιστορική βραδιά για τους ερυθρόλευκους !!!

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΥΠ ΑΤΜΟΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Μετά το άκρως αποτυχημένο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, ο Έβαντ Λίνεν ανέλαβε τις τύχεις της Μπίλεφελντ, αλλά μέχρι στιγμής η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη !!!

ΚΟΥΓΙΑΣ ON FIRE

Απηυδισμένος από όσα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο VOLOSFC.BLOGSPOT.COM .
Για την ενέργειά του να παραδώσει τα δελτία των παικτών της Παναχαϊκής στην ΚΕΔ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο πρόεδρος της ομάδας από την Πάτρα είπε:
«Είναι μία κίνηση απελπισίας για τα 40 χρόνια μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βαρέθηκα τους βερμπαλισμούς. Όταν μιλούσα για την παράγκα από το 1996 μέχρι το 2000 με κοροϊδεύανε όλοι και στη συνέχεια βγήκαν όλα στη φόρα», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος.
Όσο για τη συνάντηση που θα έχει εντός της ημέρας η ΠΑΕ με φορείς της πόλης, παλαιμάχους και απλούς φιλάθλους, είπε: «Κάνουμε τη συγκέντρωση για να αποφασίσουμε αν θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα ή όχι».

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Γιαννούλης, καθώς υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στον Αχχιλέα Μπέο και τον ποδοσφαιριστή και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της μετεγγραφής από την επίσημη σελίδα της Π.Α.Ε

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE

ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Η ΟΜΟΝΥΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ , ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ .
ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α .
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19-12-2010 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ  Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ !
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΕΚ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΚΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΥΡΑΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ !!!

ΝΟΡΒΗΓΟΣ Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ 1964

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας μεταξύ της Λάρισας και του νέου της προπονητή, Γιορν Άντερσεν.

Ο Νορβηγός τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, αύριο θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα και στην προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «AEL FC Arena» θα βρίσκεται στον πάγκο των «βυσσινί».

Το σήριαλ της επιλογής του κατάλληλου προπονητή που θα βγάλει την Λάρισα από το αγωνιστικό αδιέξοδο έλαβε τέλος.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ είχαν καταλήξει στον Κρις Κόουλμαν. Ο Ουαλός, όμως, προκειμένου να αναλάβει τους «βυσσινί», έπρεπε να διευθετήσει ορισμένες λεπτομέρειες στο συμβόλαιό του με την Κόβεντρι.

Η μία καθυστέρηση από την πλευρά του Ουαλού... έφερε την άλλη και στη Λάρισα δεν ήταν διατεθειμένοι να τον περιμένουν κι άλλο, μια και ο χρόνος τους πίεζε πολύ. Οπότε ενεργοποιήθηκε το «plan B» και στράφηκαν προς την περίπτωση του πρώην τεχνικού της Μάιντς, Γιορν Άντερσεν (το 2007 είχε περάσει και από τον πάγκο της Ξάνθης).

Ο Άντερσεν ανήκει στην κατηγορία των τεχνικών που λατρεύουν την πειθαρχεία και φημίζεται για την αυστηρότητά του.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που «χάλασε» του Κόουλμαν, οι διοικούντες την ΑΕΛ στράφηκαν στην επιλογή του Άντερσεν, καθώς θεώρησαν ότι τα χαρακτηριστικά και το προφίλ του είναι το ιδανικότερο για να βγάλει την ομάδα από το βαθμολογικό αδιέξοδο.