Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΥ

Η υπομονή τελείωσε. Ατρόμητος και ΑΕΚ διεκδικούν απόψε (30/4 και ώρα 20:30) το Κύπελλο Ελλάδος στο ΟΑΚΑ με τον νικητή να εξιλεώνεται για την άσχημη χρονιά…για το volosfc.blogspot.com η κατάκτηση θεωρείτε δεδομένη από τον <<ΔΙΚΕΦΑΛΟ>> .

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

http://www.betpower.gr/index.php

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .

Δικαίωση Ολυμπιακού Πειραίως για Κελάτι

 
Δικαιώθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός Πειραίως όσον αφορά στην περίπτωση του Τόμας Κελάτι. Ο Αμερικανός είχε προσφύγει στη FIBA ζητώντας να αποζημιωθεί για το γεγονός ότι ο σύλλογος του Πειραιά "έκοψε" το συμβόλαιο του όταν δεν πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις. Η υπόθεση εκδικάστηκε στο ΒΑΤ το οποίο δικαίωσε τους «ερυθρόλευκους».

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ NOVA SPORT FM ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕ ΤΙΣ ¨ΑΚΥΡΕΣ¨ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Τουλάχιστον πέντε ομάδες της Football League φέρεται να έχουν πρόβλημα με την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα με αποτέλεσμα οι μεταγραφές που έκαναν τον Ιανουάριο να κινδυνεύουν να ανακληθούν και οι ίδιες να υποστούν τις ποινές που προβλέπονται στον ΚΑΠ και τον πειθαρχικό κώδικα.
Η κατάσταση στη Football League 2 είναι σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη χειρότερη και όπως λέγεται σε κύκλους της διοργανώτριας αν το αποτέλεσμα της έρευνας της ΕΠΟ δει το φως της δημοσιότητας το πρωτάθλημα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.
Υπενθυμίζεται ότι όλο το θέμα με τις μη έγκυρες ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες που καταθέτουν ΠΑΕ στην ΕΠΟ για να κάνουν μεταγραφές αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία της Καλλιθέας κατά του Ιωνικού και του Εθνικού, που εξετάστηκε από την ομοσπονδία και την ανάγκασε να ανακαλέσει τα δελτία 24 και δέκα ποδοσφαιριστών αντίστοιχα που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Χθες στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ εκδικάστηκε η προσφυγή της Καλλιθέας κατά του Ιωνικού και του Εθνικού για το θέμα.
Παρέμβαση υπέρ της Καλλιθέας έκανε και η Αναγέννηση Καρδίτσας.
Η επιτροπή έδωσε προθεσμία για υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.
Η ομάδα του «Ελ Πάσο» ζήτησε την αποβολή των ομάδων του Ιωνικού και του Εθνικού, οι οποίες από την πλευρά τους επεσήμαναν ότι τιμωρήθηκαν ήδη με πρόστιμο και με ανάκληση των δελτίων τους από την επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE


1η αγωνιστική  Κυρ 8 Μαΐου  ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου
2η αγωνιστική  Τετ 11 Μαΐου    Ολυμπιακός Βόλου -ΠΑΟΚ
3η αγωνιστική  Κυρ 15 Μαΐο  Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟ
4η αγωνιστική  Τετ 18 Μαΐου ΠΑΟ-Ολυμπιακός Βόλου
5η αγωνιστική  Κυρ 22 Μαΐου Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ
6η αγωνιστική  Τετ 25 Μαΐο    Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ

BERRY XOΡΕΥΕΙΣ ?

Σε ένα χορευτικό προκειμένου όλοι μαζί να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Χορού είναι καλεσμένος ο Βerry απόψε το βράδυ .
Κατεβαίνοντας την Ερμού, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την άφιξη στο Μουσείο της Ακρόπολης μέσα από το Μοναστηράκι και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Μια σειρά από χορευτικά χάπενινγκ θα πραγματοποιηθούν σε τρεις διαδρομές (Ερμού, Ηφαίστου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου) και επτά στάσεις (Σύνταγμα, Ερμού και Νίκης, Καπνικαρέα, Μοναστηράκι, Θησείο, Ηρώδειο, Μουσείο Ακρόπολης). Παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν εκτός από την Αθήνα σε δρόμους και πλατείες της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας και των Χανίων.
Ο εορτασμός διοργανώνεται με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, τη συνεργασία του δήμου Αθηναίων, του Ελληνικού Τμήματος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID UNESCO και του Νέου Μουσείου Ακρόπολης, του προγράμματος «Athens Every Week» .
Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού καθιερώθηκε το 1982 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου, ημερομηνία που γεννήθηκε ο δημιουργός του σύγχρονου μπαλέτου Ζαν-Ζορζ Νοβέρ.

                                                                  γράφει για το volosfc.blogspot.com o latinos

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της επιτροπής αδειδότησης της ΕΠΟ, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει «κοπεί» ο φάκελος της Δόξας Δράμας.
Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Δόξας Δράμας θα καταθέσουν έφεση που θα εκδικαστεί πιθανότατα την επόμενη Πέμπτη (05/05).

TOP 10 Επιδομάτων την Ελλάδα!!!

Top 10 των απίστευτων επιδομάτων στο Δημόσιο : 
 Θέση 10η: Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) 
 Θέση 9η: Επίδομα παραλαβής - παράδοσης λεωφορείων. 
 Θέση 8η: Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) 
 Θέση 7η: Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ) 
 Θέση 6η: Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 
 Θέση 5η: Επίδομα διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπ. Δικαιοσύνης) 
 Θέση 4η: Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 
 Θέση 3η: Μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) 
 Θέση 2η: Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 
 Θέση 1η: Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων της εταιρίας είναι δωρεάν! (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων).

ME THN ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ HULK ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ....

Η Πόρτο που έχει τρελάνει κόσμο με τις φετινές της εμφανίσεις και συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση υποδέχεται στον πρώτο ημιτελικό του Europa League, τη Βιγιαρεάλ που δείχνει να ασθμαίνει το τελευταίο διάστημα δείχνοντας σημάδια κόπωσης. Πτώση τιμών για τον άσο, ενδιαφέρον στα στοιχήματα των γκολ.
 
Η Πόρτο προέρχεται από την ονειρώδη πρόκριση επί της Μπενφίκα μέσα στο Ντα Λουζ αφού κατάφερε να ανατρέψει το 0-2 με το οποίο είχε χάσει στον πρώτο ημιτελικό του Ντραγκάο, επικράτησε με το εμφατικό 3-1 και πανηγύρισε μέσα στην έδρα της μισητής της αντιπάλου μέσα σε λίγες μόλις ημέρες για δεύτερη φορά. Βρίσκεται πλέον και στον τελικό του κυπέλλου της Πορτογαλίας, έχοντας εξασφαλίσει και το εγχώριο πρωτάθλημα ενώ διατηρεί ακέραιες της ελπίδες για ένα τρέμπλ αφού κοντράρεται και στα ημιτελικά του Europa League με τη Βιγιαρεάλ.
 
Στον πρόσφατο θριαμβευτικό ημιτελικό σκόραρε τρία τέρματα σε έντεκα λεπτά στην επανάληψη έφτασε το σκορ στο 0-3 και παρά τη μείωση από τον Καρντόσο με πέναλτι πέντε λεπτά αργότερα κράτησε το πολυπόθητο 3-1 και πλήγωσε για μια ακόμα φορά τους αετούς μπροστά στο κοινό τους.
 
Είχε προηγηεί η επικράτηση με 3-2 επί της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας παρά το γεγονός πως έμεινε να κυνηγάει το σκορ, αφού με δυο γκολ του Φαλκάο γύρισε το ματς σε 2-1, σκόραρε και τρίτο τέρμα στη συνέχεια με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν στο φινάλε.
 
Στον προηγούμενο γύρο διέλυσε με δυο πεντάρες τη Σπαρτάκ Μόσχας κερδίζοντάς την μέσα έξω ενώ το 25-2-0 που τρέχει για το πρωτάθλημα τα λέει όλα με την Πόρτο να είναι πραγματικά ασταμάτητη ενώ το σερί των νικών της έχει φτάσει πλεόν το 15 ενώ σκοράρει δύο ή περισσότερα τέρματα στις  εννιά τελευταίες της αναμετρήσεις. 
 
Η Πόρτο έχει παίξει 34 παιχνίδια κόντρα σε ισπανικές ομάδες έχοντας συνολικό ρεκόρ 11-5-18 ενώ στην έδρα της το ρεκόρ είναι στο 6-3-7. Στα οκτώ ματς μετά το 2000 στην Πορτογαλία κόντρα σε ισπανικές ομάδες η Πόρτο τρέχει το πενιχρό 1-3-4, αν και δεν έχει χάσει στα πέντε τελευταία της ματς σε ισπανικό έδαφος τρέχοντας ρεκόρ 3-2-0.
 
Οι δράκοι έχουν χάσει μόλις ένα από τα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς, αυτό από τη Σεβίλλη που όμως δεν τους κόστισε, ενώ έχουν επικρατήσει σε έξι από τα επτά πρόσφατα ματς για τη διοργάνωση ανεξαρτήτως έδρας. Έχει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης με 29 τέρματα. Τα 18 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και τα εννιά από το 76' μέχρι και το τελευταία σφύριγμα.
 
Σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφει ο τερματοφύλακας Έλτον ενώ παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε θα είναι έτοιμος και ο γκολτζής μέσος Γκουαρίν. Πάντα εκτός ο Μπελούτσι και ο μπακ Φουσίλε για την Πόρτο που έχει συνηθίσει αυτές τις απουσίες.
 
Δεν τα κατάφερε η Βιγιαρεάλ στο δύσκολο ματς του Σάντσεθ Πιθχουάν αφού έμεινε με 2-0 πίσω στο σκορ πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου τκαι παρά τη μείωση στο 56' δέχτηκε άμεσα και τρίτο γκολ για να μειώσει στο τελικό 3-2 στο 73'.΄Δεν είχε έτσι συνέχεια η επικράτηση με 1-0 κατά την υποδοχή της Σαραγόσα με τη Βιγιαρεάλ να δείχνει σημάδια κόπωσης στα πρόσφατα ματς αλλά να έχει αέρα έξι βαθμών ούσα στην προνομιούχο τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
 
Η Βιγιαρεάλ διέλυσε στον προηγούμενο γύρο με δυο νίκες και οκτώ συνολικά τέρματα την Τβέντε και πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό ενώ είχε προηγηθεί η ντροπιαστική ήττα με 5-0 στο Μεστάγια από τη Βαλένθια δεχόμενη τα τέσσερα γκολ στην επανάληψη σε ματς που παρουσιάστηκε κουρασμένη και σαφώς κατώτερη των προσδοκιών επηρεασμένη από τα πολλά συνεχόμενα ματς στα οποία καλλείται συνεχώς να ανταποκριθεί έχοντας πολύ ρηχό για τα δεδομένα ρόστερ. Έχασε έτσι πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την τρίτη θέση αφού απέχει πλέον έξι βαθμούς από τις νυχτερίδες.
 
Εκείνη ήταν η δεύτερη σερί της ήττα για την Primera Division αφού είχε προηγηθεί το εντός έδρας 0-1 από τη Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ να έχει πλέον τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς για την Primera Division.
 
Mόλις δυο φορές έχει κοντραριστεί η Βιγιαρεάλ με πορτογαλική ομάδα, όταν ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο Μαδριγάλ με τη Μπενφίκα για να την κερδίσει εκτός έδρας στην Πορτογαλία και να πάρει την πρόκριση.
 
Η Βιγιαρεάλ είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία ευρωπαϊκά της ματς έχοντας επτά νίκες και μια ισοπαλία, ενώ τελευταία φορά έχασε στην Τούμπα για τη φάση των ομίλων από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει χάσει στα τέσσερα τελευταία on the road για την Ευρώπη μετρώντας 3-1-0. Δεν έχει ακόμα σκοράρει στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο των αναμετρήσεών της. Ο Ρόσι είναι ο δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης με δέκα γκολ, ενώ ο Φαλκάο της Πόρτο με 11 οδηγεί την κούρσα.
 
Δεν είναι διαθέσιμοι οι γνωστοί απόντες Γκονσάλο και Άνχελ, τα δίνει όλα για να προλάβει να επιστρέψει μετά από καιρό ο Σένα.
 
Στις ασιατικές αγορές το -0.75 για την Πόρτο σε τιμές του 1,80 έχει πάει στο -1 και αποδόσεις στο 2,10 ενώ στους παραδοσιακούς bookmakers ο άσος προσφέρεται πλέον σε επίπεδα του 1,60. Παρά τη δαιμονιώδη φόρμα των δράκων και την κόπωση που φαίνεται να ταλαιπωρεί τη Βιγιαρεάλ τέτοιες αποδόσεις για τον άσο δεν συνιστούν σίγουρα ευκαιρία.

ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ !!!

Δεν του έφτανε η περιπέτεια της αδειοδότησης του Ηρακλή, τώρα έχει και το σκάνδαλο με την τοκογλυφία. "Φίλος του Ρέμου ο αρχηγός της σπείρας!", δήλωσε ο Γιάννης Τάκης.
Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει από χθες το νέο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο σύμφωνα με το οποίο ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας εμπλέκεται σε κύκλωμα τοκογλυφίας που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία Θεσσαλονίκης.

Όπως σας έχουμε γράψει πεί η Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης με επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε ότι στο κύκλωμα τοκογλυφίας είναι μπλεγμένη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία που έδινε αντάλλαγμα το τηλεοπτικό της συμβόλαιο για να δανειστεί 514.000 ευρώ!

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία ο 34χρονος αρχηγός της σπείρας φέρεται να διατηρούσε τοκογλυφικές σχέσεις με την ΠΑΕ Ηρακλής!

Η εμπλοκή του ονόματος του Ηρακλή στην υπόθεση ανάγκασε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη, να πάρει θέση, τονίζοντας:

"Αυτός ο δανεισμός έγινε πρόσφατα. Άλλωστε, δεν είναι κάτι κρυφό. Εμείς γνωρίζαμε το εν λόγω άτομο ως συνεργάτη και φίλο του κ. Ρέμου, μπορεί να υποθέταμε ότι δεν ήταν… φαρμακοποιός, αλλά δεν ξέραμε τις πηγές εσόδων του. Ωστόσο, με μας δεν είχε τοκογλυφική δοσοληψία. Του δώσαμε ποσό από τα τηλεοπτικά ίσο με το ποσό που μας δάνεισε.

Δεν μας έδωσε δέκα για να πάρει δώδεκα. Ήταν ένα άτοκο δάνειο. Υποθέτουμε ότι ήταν μία μορφή εξυπηρέτησης στον φίλο του κ. Ρέμο, αλλά λεπτομέρειες για τις σχέσεις τους, δεν γνωρίζω"!
Ο κ. Τάκης σημείωσε, μάλιστα, ότι η γνωριμία του με τον 34χρονο που κατηγορείται έγινε τον περασμένο Αύγουστο, κατά τη διάρκεια καλλιτεχνικής παρουσίας του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη…
"Όλες οι ΠΑΕ χρησιμοποιούν με κάποιο τρόπο ως εγγύηση τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν. Αυτό κάναμε κι εμείς. Δεν είχαμε καμία συναλλαγή εκτός νόμου, γιατί ο κύριος εξυπηρετούσε τον Ηρακλή ως φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου".

ΑΠΟΚΤΑ ΣΑΝΤΑΝΑ ?

Το όνομα του Aργεντινού μέσου της Φιορεντίνα Μάριο Αλμπέρτο Σαντάνα έπεσε στο τραπέζι από τον Τζιαμπάολο Μοντάλι για τον Ολυμπιακό !!

Υποκλίθηκε η "Βασίλισσα"


Την πρόκρισή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα, επικρατώντας 2-0 της Ρεάλ στη Μαδρίτη, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε και τα δύο γκολ των "Μπλαουγκράνα", που μετατρέπουν σε τυπική διαδιασία τη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης στο "Καμπ Νου".

    "Φωτοτυπία" του πρόσφατου τελικού κυπέλλου Ισπανίας, ήταν το πρώτο ημίχρονο στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή της μπάλας με... συντριπτικά ποσοστά, αλλά οι γηπεδούχοι φρόντιζαν να κρατούν μακριά από την περιοχή του Κασίγιας τους Καταλανούς. Εξαίρεση η φάση του 25΄ όταν ο Μέσι βρήκε με εκπληκτική κάθετη μπαλιά τον Τσάβι μέσα στην περιοχή, αλλά ο "Αγιος Ικερ" έσωσε τη Ρεάλ.

    Στο β΄ ημίχρονο το ματς πήρε "φωτιά". Η σπίθα άναψε από την ανάπαυλα, όταν αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Πίντο, που συνεπλάκη με παίκτες της Ρεάλ. Στη συνέχεια, στο 61ο λεπτό, ο Σταρκ εξάντλησε την αυστηρότητά του αποβάλλοντας τον Πέπε για μαρκάρισμα στον Ντάνι Αλβες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα και την αποβολή του Ζοζέ Μουρίνιο που ειρωνεύθηκε το Γερμανό διαιτητή για την απόφασή του.

    Από τη στιγμή εκείνη ανέλαβε δράση ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ στο 76΄ μετά από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Αφελάι, ενώ στο 87΄ πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ του Τσάμπιονς Λιγκ, περνώντας πέντε παίκτες της Ρεάλ και πλασάροντας τον Κασίγιας. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 11 γκολ σε ισάριθμους αγώνες και 52 συνολικά στη φετινή σεζόν, τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον "Λίο"...

    Το 0-2 ουσιαστικά δίνει την πρόκριση στη "Μπάρτσα", καθώς η Ρεάλ δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα, στη ρεβάνς που δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Πέπε, Σέρχιο Ράμος λόγω τιμωρίας.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ !

Μπορεί όλες οι εκτιμήσεις να έλεγαν ότι ο διαιτητής του τελικού στο Κυπέλλο θα ήταν ο Σιδηρόπουλος, ωστόσο η ΚΕΔ έκανε την έκπληξη και όρισε τον Τάσο Κάκο! Μια μόνιμη επιλογή για τα δύσκολα ματς...  
Ποιος Σιδηρόπουλος; Ξανά Κάκος!
Βοηθοί του Kάκου θα είναι ο Χρήστος Μπαλτάς και ο Πέτρος Τρύφων. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, ενώ παρατηρητής είναι ο Ιωάννης Τσαχειλίδης.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ....ΝΙΚΙΩΤΙΚΟ BLOG ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΝΤΡΑΜΠΑ ΣΑΝΚΑΡΕ ΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ , ΟΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ <<ΕΓΚΥΡΟ>> ΠΕΤΑΛΟ !!! ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ <<ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ>> ΓΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΕ :
Όπως είχαμε γράψει και παλιότερα ένας παίχτης σαν τον Μήτρογλου είναι αυτό που λείπει από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Αν ο Μήτρογλου ήταν παίχτης του Ολυμπιακού Βόλου από την αρχή της χρονιάς θα ήταν αυτή τη στιγμή πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος με τόσες τελικές προσπάθειες που είχε φέτος η ομάδα. Πολλοί θα πείτε πως είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, κι ο Μπέος όμως είναι, είναι κανείς αυτή τη στιγμή εναντίον? Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από παράξενους χαρακτήρες αλλά μην περιμένετε να βρείτε κι επιστήμονες.
Στο θέμα μας όμως. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να κάνει ο Πρόεδρος τον Μήτρογλου
Βολιώτη. Αφού ο Πειραιάς θέλει τον Σανκαρέ ας δώσει στον Βόλο τον Μήτρογλου. Αφού έτσι κι αλλιώς ο παίχτης με τον Βαλβέρδε δεν κάνει "χωριό". Και μην ξεχνάς Αχιλλέα πως ο Μήτρογλου είναι ο μεγάλος πόθος του Τσιώλη. Αν τον πάρεις κάποιος θα στεναχωρηθεί πολύ... Και τον Φετφατζίδη δανεικό Πρόεδρε δεν θα ήταν άσχημα....
Το μόνο θέμα είναι να πεισθούν οι δύο παίχτες να παίξουν για την ομάδα του Βόλου. Και η συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς αγώνες θα ήταν ένα μεγάλο κίνητρο και για τους δύο...

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ......ΕΧΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΥΡΝΑΒΟ !!!

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό και η είσοδος στους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.
Ο Τύρναβος θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου !!
 

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΕΝΕΙΣ.....



 
Η αλλαγή της «ερυθρόλευκης» ιστορίας

Η… ανάσταση του Ολυμπιακού Βόλου συνδέεται άρρηκτα με το όνομα του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το καλοκαίρι του 2008 και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουλίου. Εκείνο το καλοκαίρι άλλαξε όλη η σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, αφού ο Μπέος μετά από αρκετές… περιπέτειες (αρχικά ήθελε να αναλάβει τη Νίκη Βόλου)έρχεται σε συμφωνία τους διοικούντες την ομάδα, σε ότι αφορά την απόκτηση από τον τελευταίο του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου.

Διόρθωσε όλες τις… αμαρτίες

Από την πρώτη κιόλας μέρα είχε αρκετή δουλειά να κάνει. Αρχικά διόρθωσε ένα μεγάλο λάθος που είχε δημιουργηθεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας, όταν αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική. Καταφέρνει να ενώσει τους δύο… Ολυμπιακούς του Βόλου. Σίγουρα οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της θεσσαλικής πόλης ήταν πάντα η Νίκη και ο Ολυμπιακός. Κι όμως, από το 2004 μέχρι και το 2008 υπήρχαν δύο Ολυμπιακοί Βόλου. Ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου.

Η ιστορία μόνο απλή δεν είναι. Το καλοκαίρι του 2003 η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υποβιβάστηκε στη Δ εθνική κατηγορία. Οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να εξαγοράσουν την Κασσάνδρα λίγους μήνες αργότερα, η οποία αγωνιζόταν στη Β εθνική. Το νέο όνομα της ομάδα ήταν ΑΣΚ Ολυμπιακός, η έδρα ορίστηκε στο Βόλο και αρμόδια ΔΟΥ είναι εκείνη της Κασσανδρείας στη Χαλκιδική, αφού η νέα ομάδα είχε το ΑΦΜ της Κασσάνδρας.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, αποφάσισε να διατηρήσει την ομάδα που υποβιβάστηκε στη Δ εθνική, ως φυτώριο για την ομάδα της Β εθνικής, ενώ την περίοδο 2007-08 στη Β εθνική αγωνιζόταν ο ΑΣΚ Ολυμπιακός και στη Γ εθνική ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου του Ερασιτέχνη.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε βάλει ως πρώτο στόχο αυτό ακριβώς το γεγονός. Να ενώσει τους δύο Ολυμπιακούς του Βόλου αλλά και τους οπαδούς που είχαν… μπερδευτεί και δεν ήξεραν ποιον να υποστηρίξουν.

Ο Μπουμπένκο και η αποτυχία της πρώτης χρονιάς

Μετά το… διάλλειμα της μίας σεζόν, όταν και η ομάδα του Βόλου αγωνίστηκε για μια χρονιά στην Γ’ Εθνική μετά τον υποβιβασμό το 2006, πανηγυρίζει την επιστροφή της στη Β’ Εθνική το 2007, νικώντας την Ρόδο στα μπαράζ του Περιστερίου με 2-1. Τη σεζόν 2007-08 μοναδικός στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που κατορθώνεται κυριολεκτικά στο… παρά πέντε. Συγκεκριμένα, θα ισοβαθμήσει στην 16η θέση με την Καστοριά και το Αιγάλεω (39 β.), με την ομάδα των Αθηνών να ακολουθεί το Χαϊδάρι και τον Άγιο Δημήτριο στη Γ’ Εθνική.

Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2008, όταν και ανέλαβε ο Αχιλλέας Μπέος, ο στόχος μετακινήθηκε 180 μοίρες. Ο ισχυρός άνδρας φέρνει στον πάγκο των Βολιωτών τον Γιόσεφ Μπουμπένκο, δηλαδή μία… σίγουρη λύση προκειμένου να κατακτήσουν την άνοδο από τη πρώτη κιόλας σεζόν. Αντίθετα όμως, μία ισοπαλία κόντρα στην ουραγό Καστοριά στα μέσα Δεκεμβρίου στο ΕΑΚ Βόλου, που ουσιαστικά έθεσε εκτός στόχου την ομάδα, θα οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου τον Σλοβάκο τεχνικό. Διάδοχός του μέχρι το καλοκαίρι του 2009 ήταν ο Τσουζέπε Ματεράτσι, ο πατέρας του Ιταλού αμυντικού, Μάρκο Ματεράτσι. Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την απόλυση Μπουμπένκο, ο Μπέος προσέγγισε τον Σάκη Τσιώλη για να αναλάβει την ομάδα με τον Έλληνα τεχνικό να απορρίπτει ευγενικά την πρόταση, δηλώνοντας ικανοποιημένος στον Θρασύβουλο.  Οι «ερυθρόλευκοι» τη σεζόν
είχαν καταλάβει την 11η θέση του πρωταθλήματος.

Η εποχή…. Τσιώλη

Το καλοκαίρι του 2009 ο Έλληνας τεχνικός μόλις είχε λύσει τη συνεργασία του με τον Θρασύβουλο, ο οποίος είχε υποβιβαστεί.

Η προσπάθεια της ομάδας του Βόλου για άνοδο «ανάγκασε» τον Αχιλλέα Μπέο να προσλάβει έναν τεχνικό που γνώριζε αυτό που ήθελε η ομάδα της Θεσσαλίας. Έναν προπονητή που να ξέρει πώς να ανεβάσει έναν σύλλογο από τη Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκα. Ο Σάκης Τσιώλης ήταν η ιδανικότερη επιλογή.

Αντιπροσωπία των οργανωμένων οπαδών των «ερυθρόλευκων» είχε συναντήσει τον Έλληνα προπονητή στην Αθήνα και του ζήτησε να αναλάβει την ομάδα. Ο ίδιος τους υποσχέθηκε ότι αν δεν βρισκόταν κάποια άλλη πρόταση, θα συζητούσε με τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο Έλληνας τεχνικός περίμενε τις εξελίξεις από την παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της Λάρισας και θα έπραττε αναλόγως. Η προτεραιότητά του ήταν οι «βυσσινί». Ωστόσο, ο Ουζουνίδης δεν αποχώρησε εκείνο το καλοκαίρι και έτσι ο Τσιώλης μετακόμισε
στο Βόλο. Η συμφωνία «έκλεισε» το καλοκαίρι του 2009.

Τα… μάγια του Σάκη

Το καλοκαίρι του 2009, τα δεδομένα ήταν απλά. Ο Αχιλλέας Μπέος θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να έρθει η άνοδος μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Οι πρωτοβουλίες του ισχυρού άνδρα καθώς και οι επιλογές του Τσιώλη και των βοηθών του έφτιαξαν ένα εξαιρετικό σύνολο.

Οι προσθήκες παικτών όπως οι Μόνχε, Ουμπίνες αλλά και οι Μπουλούτ και Καμπάνταης «χάρισαν» ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Το «χρυσό» τρίπτυχο πρόεδρος-προπονητής- κόσμος πανηγύρισε την άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, κατακτώντας παράλληλα και την πρώτη θέση με 68 βαθμούς. Δεύτερη
ήταν η Κέρκυρα με 63.

Ο Βόλος της Σούπερ Λίγκας

Ήταν πλέον γεγονός. Ο Ολυμπιακός μετά τη σεζόν 1989-90 που υποβιβάστηκε από την Α’ Εθνική, επέστρεφε… δριμύτερος. Το σύνθημα των Βολιωτών «άνοδο, άνοδο ρε Βολάρα φέρε μας την άνοδο, στον Παγασητικό» είχε πάρει σάρκα και… οστά. Είχε τελειώσει η μιζέρια για μία ολόκληρη πόλη που πέρασε πολλά μέχρι να δει την αγαπημένη της ομάδα στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Παρόλα αυτά, η χρονιά θα ξεκινήσει με ένα δυσάρεστο νέο. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναγκαστεί να μείνει… άστεγος, καθώς το ΕΑΚ Βόλου, που φιλοξενούσε επί δεκαετίες τους αγώνες της ομάδας, θα κριθεί ακατάλληλο από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, γεγονός που ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να στραφούν στη λύση του Πανθεσσαλικού σταδίου που ποτέ δεν φημιζόταν για την… καυτή έδρα που παρέχει.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Σούπερ Λίγκας. Οι εμφατικές νίκες με ΑΕΚ σε «Πανθεσσαλικό» (3-1) και ΟΑΚΑ (4-0) αλλά και με τον Παναθηναϊκό (1-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετέτρεπαν τη χρονιά σε… μαγική. Φυσικά, υπάρχει και η πορεία στο Κύπελλο. Η ομάδα της Μαγνησίας, εκμεταλλευόμενη τις βατές εύκολες κληρώσεις, έχει φτάσει στα ημιτελικά του θεσμού και βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της.

Το… άδοξο τέλος και ο Κατσαβάκης

Θολό τοπίο υπάρχει στη λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Σάκη Τσιώλη. Πολλοί λένε ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν έρθει σε ρήξη μετά τις δηλώσεις του στον αγώνα με τη Λάρισα στο «AEL FC Arena», ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας με τον Αχιλλέα Μπέο, πολλούς μήνες πριν την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας. Άλλοι υποστηρίζουν ότι ο Έλληνας τεχνικός «πλήρωσε» την εμφάνιση της ομάδας και την ισοπαλία με τον Ηρακλή. Ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ, τι συνέβη πραγματικά.

Εν μέσω διαμαρτυριών των φίλων της ομάδας για την απομάκρυνση του Τσιώλη, ο Μάκης Κατσαβάκης αναλαμβάνει την ομάδα, λίγες μέρες πριν τον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο στο «Πανθεσσαλικό». Οι Θεσσαλοί θα αποκλειστούν και η ομάδα θα μπει σε νέες περιπέτειες, αφού ο Αχιλλέας Μπέος θα ανακοινώσει την αποχώρησή του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει πάρει την τελική απόφαση, αφού όπως τονίζει: «Μόνο αν βρεθεί αξιόπιστος επενδυτής θα πουλήσω. Ό,τι έχει χτιστεί με κόπο τα τρία τελευταία χρόνια, δε θα το διαλύσω».

Τα πλέι οφ και η μεγάλη πρόκληση

Ακόμα και με τον Μάκη Κατσαβάκη, η θεσσαλική ομάδα δεν άλλαξε αγωνιστικό προφίλ και συνέχισε να πετυχαίνει νίκες που την έφερναν όλο και πιο κοντά στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας. Την 27η αγωνιστική έκανε τη νίκη-κλειδί κόντρα στην Καβάλα με 1-0 εκτός έδρας, με τους «αργοναύτες» να τίθενται νοκ άουτ στη διεκδίκηση των πλέι οφ.

Η ομάδα της Μαγνησίας θα συνεχίσει με νίκη την 28η αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό (3-0), αλλά η νέα απειλή ακούσει στο όνομα… Άρης. Ο νέος Άρης του Σάκη Τσιώλη, πετυχαίνοντας τη μία νίκη μετά την άλλη, απειλεί όσο κανένας τους Βολιώτες. Το ματς της 29ης αγωνιστικής ήταν ένας τελικός και για τους δύο. Η νίκη (2-1) των «κίτρινων» στο «Κ. Βικελίδης» θα μειώσει τη διαφορά στους 2 βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους», πράγμα που σημαίνει ότι ο Άρης ήθελε ήττα ή ισοπαλία του Βόλου κόντρα στον Παναθηναϊκό (ο Άρης είχε πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, αφού το πρώτο ματς στη πόλη της Μαγνησίας είχε λήξει 1-1 και το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης 2-1 υπέρ των γηπεδούχων) την τελευταία αγωνιστική για να πανηγυρίσει την είσοδο στα πλέι οφ για ακόμη μια χρονιά.

Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός Βόλου θα πάρει τη νίκη (3-2) που θα ανοίξει ένα νέο… ορίζοντα στην ιστορία της θεσσαλικής ΠΑΕ. Τη νίκη που υπό προϋποθέσεις θα χαρίσει την έξοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση της νέας σεζόν. Γιατί να μην ελπίζει; Κόντρα στις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό το… μίνι πρωτάθλημα έχει τέσσερις νίκες (δύο κόντρα στην ΑΕΚ 3-1 και 4-0, δύο κόντρα στον Παναθηναϊκό 1-0, 3-2), μία ισοπαλία στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (1-1) και μία ήττα από το «Δικέφαλο του Βορρά» (3-1 στο Πανθεσσαλικό).                                                                 

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Μαζί με Ολυμπιακό παίρνει και δημοσιογράφους!

Όλα δείχνουν πως απ' την ερχόμενη σεζόν, το 2011-12, οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού θα προβάλλονται απ' τη Nova που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τα οποία είχε μέχρι και φέτος η ΕΡΤ.

Οι πληροφορίες του theplayer αναφέρουν πως μαζί με τα δικαιώματα του Ολυμπιακού, η Nova θα ενισχύσει το δημοσιογραφικό της τμήμα (αν και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους Πειραιώτες). Πιο συγκεκριμένα, δύο ή τρείς συνάδελφοι θα ενταχθούν στο συνδρομητικό προκειμένου να ασχοληθούν βασικά με τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Η ΑΞΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ

Μπορεί να έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι τα χρήματα και τα μπάτζετ δεν παίζουν ποδόσφαιρο, όμως τα τελευταία χρόνια έχει επαναληφθεί αρκετές φορές και η ρήση πως… «ότι πληρώνεις, παίρνεις», χωρίς όσοι είναι θιασώτες της συγκεκριμένης άποψης να έχουν απαραίτητα άδικο.
Διαψεύδονται πάντως από την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος και κυρίως μιας από τις καλύτερες «μάχες» που είχε να μας προσφέρει στο φινάλε του, αυτή μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη για την είσοδο στα play off.
Ακριβότερος ο Άρης
Αν συγκρίνει κανείς την αξία των δύο ομάδων, θα διαπιστώσει ότι ο Άρης ξεπερνά σε αξία – όχι σε κόστος, αφού δεν εξετάζουμε τα ποσά που σπαταλήθηκαν για να φτιαχτούν οι ομάδες αλλά το πόσο αξίζουν σήμερα συνολικά βάσει ρόστερ – τον Ολυμπακό Βόλου. Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι κατά 17.000.000 € πιο ακριβή από αυτή του Βόλου!
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά και αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς και τις προσθήκες που έκανε ο Άρης τον Ιανουάριο αλλά και γενικότερα το πιο «ακριβό» ρόστερ που στελέχωσε με παίκτες που να μπορούν να σηκώσουν το βάρος τριών διοργανώσεων (Κύπελλο, πρωτάθλημα, Europa League). Στη Μαγνησία από την άλλη, στηρίχθηκαν στο σύνολο αλλά και στο… «μάτι» των Σάκη Τσιώλη και Τάκη Γιαννόπουλου, με τον πρώτο να είναι σήμερα κάτοικος… «Κλεάνθης Βικελίδης».
Το «χρήμα» στους επιθετικούς
Με μια μελετημένη ματιά στην συνολική αξία των δύο ομάδων, βλέπουμε ότι ο Άρης κοστίζει αυτή τη στιγμή 31.050.000 ευρώ, την ώρα που ο Ολυμπιακός Βόλου εκτιμάται ότι αξίζει 14.050.000 ευρώ, με τους επιθετικούς και των δύο ομάδων να ανεβάζουν ουσιαστικά τις τιμές, αφού είναι και οι ακριβότεροι που έχουν στο ρόστερ τους.
Ο Άρης με τους Ραούλ Μπομπαντίγια και Ντάνιελ Τσέζαρεκ να κοστίζουν αυτή τη στιγμή περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, αυξάνει αμέσως-αμέσως  τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό Βόλου που έχει ως πιο ακριβό παίκτη τον – δανεικό – Κρίστιαν Νέμεθ που έχει εκτιμώμενη αξία στα 1.600.000 ευρώ, με τον αμέσως επόμενο να είναι ο τερματοφύλακας Έλντιν Γιακούποβιτς του 1 εκατ. ευρώ, και τον Χουάν Μαρτίν να κοστίζει 800.000 ευρώ.
Δεν έπαιξε… μπάλα το χρήμα
Μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί κανείς να προσδιορίσει την τελική κατάταξη των ομάδων με βάση τις οικονομικές αναλύσεις και τα κοστολόγια των ομάδων. Με βάσει τις φετινές αξίες των ρόστερ των ομάδων στη Super League, η πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος διαψεύδει ότι δεν… «παίζουν μπάλα τα λεφτά», αλλά δε συνέβη το ίδιο και με την πέμπτη προνομιούχο για τα play off θέση.
Σύμφωνα με τις αξίες των ομάδων, ο Άρης θα έπρεπε να είναι πέμπτος αφού εκεί κατατάσσεται και στον πίνακα των αξιών, με τον Ολυμπιακό Βόλου να βρίσκεται στη δωδέκατη θέση αντίστοιχα! Ωστόσο οι Θεσσαλοί παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και έχοντας στήσει μια ομάδα που μπορεί να κάνει όσο ένας παίκτης άλλων ομάδων, κατάφεραν να κατακτήσουν ότι δεν… πλήρωσαν!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι παίκτες του Αρη προπονήθηκαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης για τελευταία φορά πριν το Πάσχα, με τον Σάκη Τσιώλη να βλέπει τους τραυματίες Χουάνμα, Σηφάκη, Πρίττα και Τσέζαρεκ να μένουν εκτός προγράμματος.
Επιπλέον, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αγτζίδης την ώρα που το επόμενο ραντεβού για προπόνηση ορίστηκε για την Τρίτη του Πάσχα, κάτι που σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» θα έχουν, ουσιαστικά, πέντε μέρες για να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο με τους δικούς τους ανθρώπους.

«Δεν έχω τίποτα να αποδείξω»

Ο Δώνης, τόνισε επίσης πως το πίστευε από την αρχή ότι η ομάδα του μπορούσε να φτάσει στον τελικό, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κανένα από τα μεγαθήρια του ελληνικού ποδοσφαίρου στο δρόμο του. 
Επίσης, ανέφερε πως Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.
Για την προηγούμενη κατάκτηση με την ΑΕΛ, δήλωσε: «Δεν μπορεί να θεωρείται μικρομεσαία μία ομάδα σαν τη Λάρισα που έχει κατακτήσει τίτλους», ενώ θύμισε ότι και τότε, το 2007, όλοι έβλεπαν σαν φαβορί τον Παναθηναϊκό όμως πριν κλείσει τα 40 του χρόνια πήρε τον πρώτο του τίτλο σαν προπονητής.Για τον τελικό, υπογράμμισε: «Όλα είναι στη μέση. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι οι πιθανότητες είναι 50-50», και αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Μπέρμινγχαμ με την Άρσεναλ.
Για την προτίμησή του, αν μπορούσε να διαλέξει μία από τις «μεγάλες» ομάδες, τόνισε: «Πρώτη μου επιλογή θα ήταν ο Ολυμπιακός. Από τη στιγμή που είναι πρωταθλητής θα παίζαμε κατευθείαν στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή τη στιγμή και ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος.Μαζί τους λοιπόν θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες, αλλά εγώ θα διάλεγα τον ΠΑΟΚ για ένα και μόνο λόγο. Το ουδέτερο γήπεδο.  Όπως και να το κάνουμε το ΟΑΚΑ είναι η έδρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι όταν φτάνεις σε έναν τελικό να προετοιμάζεις την ομάδα σου καλύτερα και εμείς αυτό κάνουμε».
Για την ΑΕΚ: «Ήδη έχω κάποιες σκέψεις για το πώς θα κατέβει η ομάδα στο γήπεδο, και από ψυχολογικής πλευράς. Θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε τα ατού της ΑΕΚ , όπως θα κάνουν κι εκείνοι.  Όταν βρίσκεσαι με 15.000 κόσμο στο πλευρό σου τι θα πεις; Ωραία μου αρέσει η γιορτή και δεν με νοιάζει ακόμη κι αν χάσω; Δεν είναι στο μυαλό μου η συμμετοχή σε ένα πανηγύρι. Έχεις να χάσεις ένα τίτλο. Θα προετοιμάσω την ομάδα μου και θα πάμε να κερδίσουμε. Δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα άλλο».

ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ

Την ευκαιρία να αγοράσει τα δικαιώματα του Ζοέλ Τσιμπάμπα έχει η Λάρισα, εφόσον ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, καθώς η Λεχ Πόζναν δεν τον θέλει πίσω.

Ο αθλητικός διευθυντής του πολωνικού συλλόγου, Μάρκ Πογκορζέλζικ, αποκάλυψε ότι «ξέχωρα από το τι θα αποφασίσει η Λάρισα, δεν υπάρχει χώρος, πλέον, γι’ αυτόν».

«Ο Τσιμπάμπα είχε την ευκαιρία του να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα, αλλά δεν την αξιοποίησε», πρόσθεσε ο παράγοντας της Λεχ Πόζναν.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ PLAY OFF ΞΕΚΙΝΑΕΙ......

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει τις τιμές των μίνι εισιτηρίων διαρκείας  για τα Play Offs 2010-2011 καθώς και την τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε αγώνα. Οι τιμές είναι οι εξής:


Θέσεις VIP (Θύρα 21): Μίνι Διαρκείας 120€, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 50€
 
ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ (Θύρες 13-20, 23-30, 43-56), Μίνι Διαρκείας 60€, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25€
 
ΠΕΤΑΛΟ (Θύρες 1-12): Μίνι Διαρκείας 35€, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 15€
 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ (Θύρες 31-42) εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25€

   * Οι κάτοχοι των εισιτηρίων VIP (πρωταθλήματος), έχουν σειρά προτεραιότητας για την απόκτηση του VIP Μίνι Διαρκείας διατηρώντας την ίδια θέση, καθώς και τη θέση parking που είχαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

• Αξίζει να επισημανθεί ότι στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλοξενουμένους, λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα πρωταθλήματος στο Βόλο.
Στο συγκεκριμένο αγώνα θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι των Μίνι Διαρκείας Play Offs, ενώ θα διατεθούν και 1.500 εισιτήρια αγώνα, τα οποία θα διαχειριστούν και θα διαθέσουν αποκλειστικά και μόνο οι  Σύνδεσμοι των Οργανωμένων Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου (Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΕΟΒ).

• Για τους αγώνες έδρας των Play Offs, Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ, το εισιτήριο στην κερκίδα των φιλοξενουμένων (θύρες 31-42) ορίζεται στα 25 ευρώ.
Η Διάθεση των Μίνι Διαρκείας Play Offs ξεκινά από την Τετάρτη

• Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, από τις 18:00, μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3 με Ιάσονος) καθώς και από τους συνδέσμους των οργανωμένων (Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΕΟΒ, μόνο των 35 €).

• Ωράριο λειτουργίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για τη διάθεση των Μίνι Διαρκείας των Play Offs καθημερινά από τις 9:00-14:00 & 18:00-21:00.

Κλήρωση αγώνων Play Off Superleague ΟΠΑΠ 2011

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 29 Απριλίου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και η συνέντευξη Τύπου για τα Play Off Superleague ΟΠΑΠ 2011 στο ξενοδοχείο Hilton.

Διευκρινίσεις για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Διευκρινίσεις σχετικά με τη συμμετοχή των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δίνει με ανακοίνωση της η Σούπερ Λίγκα. Αν ο Ατρόμητος κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, τότε θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα play off του Europa League και η ομάδα που θα καταλάβει την 4η θέση στους αγώνες κατάταξης μένει εκτός Ευρώπης.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δίνει διευκρινίσεις σχετικά με τη συμμετοή των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Μάλιστα παραθέτει και πέντε πίνακες στους οποίους αναφέρεται αναλυτικά σε σχέση με το τι θα γίνει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στα πλέι οφ για τα εισιτήρια προς τις διοργανώσεις της UEFA.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:"Με αφορμή την έναρξη των αγώνων κατάταξης (play off Superleague ΟΠΑΠ 2011), στις 8 Μαΐου και προκειμένου να ενημερωθούν οι φίλαθλοι για το τι ακριβώς ισχύει για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», η διοργανώτρια αρχή παρουσιάζει τις περιπτώσεις συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA".

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Α (δείτε τον πίνακα 1)

Με βάση τις ομάδες που έχουν προκριθεί για συμμετοχή στα play off ΟΠΑΠ 2011και τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας:
- Aν ο Ατρόμητος κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, τότε θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα play off του Europa League
- Η ομάδα που θα καταλάβει την 4η θέση στα play off ΟΠΑΠ 2011, δε θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

ΠΙΝΑΚΑΣ 1
Θέση στις Ελληνικές ΔιοργανώσειςΣυμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Πρωταθλητής Ελλάδας Όμιλοι Champions League
1η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Champions League
2η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League
3η θέση Play - Off 2ος Προκριματικός UEFA Europa League
4η θέση Play - Off Δεν συμμετέχει σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Κυπελλούχος Ελλάδας Play – Off UEFA Europa League

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Β (δείτε τον Πίνακα 2)

- Αν η ΑΕΚ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και καταλάβει την 1η θέση στα play off ΟΠΑΠ 2011, θα συμμετάσχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
- H ομάδα που θα καταλάβει την 4η θέση στα play off ΟΠΑΠ 2011, δε θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
- Ο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό του UEFA Europa League.

ΠΙΝΑΚΑΣ 2
Θέση στις Ελληνικές ΔιοργανώσειςΣυμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Πρωταθλητής Ελλάδας Όμιλοι Champions League
1η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Champions League
2η θέση Play - Off Play – Off UEFA Europa League
3η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League
4η θέση Play - Off Δεν συμμετέχει σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδας 2ος Προκριματικός UEFA Europa League

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Γ (δείτε τους πίνακες 3,4,5)
- Αν η ΑΕΚ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και καταλάβει μία εκ των θέσεων 2,3 ή 4 στα play off ΟΠΑΠ 2011, τότε ο οι υπόλοιπες ομάδες θα συμμετάσχουν στους αντίστοιχους, βάσει κατάταξής τους στα play off ΟΠΑΠ 2011, γύρους του Europa League.
- O φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας δε θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ 3
Θέση στις Ελληνικές ΔιοργανώσειςΣυμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Πρωταθλητής Ελλάδας Όμιλοι Champions League
1η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Champions League
Κυπελλούχος Ελλάδας και 2η θέση Play - Off Play – Off UEFA Europa League
3η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League
4η θέση Play - Off 2ος Προκριματικός UEFA Europa League
Φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδας Δεν συμμετέχει σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις

ΠΙΝΑΚΑΣ 4
Θέση στις Ελληνικές ΔιοργανώσειςΣυμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Πρωταθλητής Ελλάδας Όμιλοι Champions League
1η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Champions League
Κυπελλούχος Ελλάδας και 3η θέση Play - Off Play – Off UEFA Europa League
2η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League
4η θέση Play - Off 2ος Προκριματικός UEFA Europa League
Φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδας Δεν συμμετέχει σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις

ΠΙΝΑΚΑΣ 5
Θέση στις Ελληνικές ΔιοργανώσειςΣυμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις
Πρωταθλητής Ελλάδας Όμιλοι Champions League
1η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Champions League
Κυπελλούχος Ελλάδας και 4η θέση Play - Off Play – Off UEFA Europa League
2η θέση Play - Off 3ος Προκριματικός UEFA Europa League
3η θέση Play - Off 2ος Προκριματικός UEFA Europa League
Φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδας Δεν συμμετέχει σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις

Με Παρί Σ.Ζ. στον τελικό η Λιλ

Την Παρί Σεν-Ζερμέν θα έχει αντίπαλο η Λιλ στον τελικό του Coupe de France, καθώς η ομάδα του Παρισιού νίκησε με 3-1 την Ανζέρ μέσα στο "Ζαν-Μπουέν"

Ρονάλντο: «Μόνο μία ομάδα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθέωσε τον προπονητή του και την αποφασιστικότητα των παικτών της Ρεάλ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας.Άλλωστε, ο διεθνής Πορτογάλος υπήρξε ο «χρυσός» σκόρερ του παιχνιδιού, το οποίο απέφερε το τρόπαιο στην «βασίλισσα».
«Ο τίτλος ήταν σημαντικός για εμάς, καθώς είχαμε πολλά χρόνια να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Ο κόουτς διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο. Μας έδωσε θετική ενέργεια και τα καταφέραμε. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλά, αλλά μόνο μία ομάδα μπορεί να κερδίσει. Αυτήν την φορά, το απολαμβάνουμε εμείς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκόρερ του τελικού.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ VOLOSFC.BLOGSPOT.COM

ΣΚΩΤΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ: (137): Η Κιλμάρνοκ παίζει με τη Σέλτικ, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να προλάβουν την Νταντί Γιουν., αλλά πλέον αυτό δεν είναι εφικτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν ως το τέλος με την Ρέϊντζερς για τον τίτλο, που κέρδισε χθες. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας χάνουν-κερδίζουν (6-3-6), ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός είναι εξαιρετικοί (11-1-2). Πολύ καλή η φόρμα και των δύο ομάδων, για τους γηπεδούχους λέει (3-2-1), ενώ για τους φιλοξενούμενους (5-0-1). Στα αγωνιστικά, με απουσίες και οι δύο. Από τους γηπεδούχους εκτός οι αμυντικοί Σισόκο, Ράϊτ και ο μέσος Ταουϊλ, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι αμυντικοί Ντου-Ρι Τσά, Λούβενς και ο μέσος Λέντλι. Η παράδοση αναφέρει (21-28-59), χωρίς περιθώρια για απώλειες και η Σέλτικ σήμερα. (2)

Αναβάλλεται για την επόμενη Τετάρτη


Αναβάλλεται για την επόμενη Τετάρτη η προγραμματισμένη, αρχικά, για αύριο συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέα Μπέο. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ορίζεται την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά Βόλου.

Στις 18.30 ο τελικός των "αιωνίων"!

Μισή ώρα νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί (15/5 18.30) θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, για τηλεοπτικούς λόγους.
Στις 18.30 ο τελικός των "αιωνίων"!

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

«Ο πρόεδρος θα αποφασίσει»


Το... μπαλάκι στον Αχιλλέα Μπέο πέταξε ο Μάριο Μπρέσκα μιλώντας , όσον αφορά στο θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό Βόλου. «Ο πρόεδρος θα αποφασίσει», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Σλοβάκος επεσήμανε επίσης πως η θεσσαλική ομάδα μπορεί να βγει στο Champions League.

Διαβάστε ένα μέρος από τα όσα είπε ο Σλοβάκος επιθετικός του Ολ. Βόλου:

- Περίμενες με την εξέλιξη που είχε το ματς κατά του Παναθηναϊκού ότι τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου θα έβγαινε νικητής από τον αγωνιστικό χώρο;

«Πάντα πιστεύω στη νίκη. Ημουν σίγουρος ότι θα καταφέρναμε να επικρατήσουμε του Παναθηναϊκού και θα ήμασταν εμείς που θα πανηγυρίζαμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ!».

- Πού θεωρείς ότι υπερτερεί ο Ολυμπιακός Βόλου από τις άλλες ομάδες και έφτασε σε αυτήν την επιτυχία;
«Ο Αχιλλέας Μπέος έχει δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια εδώ και δύο χρόνια και η ομάδα πλέον μπορεί να παίξει Ευρώπη. Είναι η πρώτη της χρονιά στη Σούπερ Λίγκα και έχουμε παίξει καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Εχουμε καλούς παίκτες, που παίζουν πολύ καλά το πρέσινγκ. Είμαστε ομάδα».

- Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στα πλέι οφ. Μπορεί να «χτυπήσει» τη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ;
«Ολα είναι πιθανά. Μπορώ να σκεφτώ τα πάντα. Οτι μπορούμε να παίξουμε Τσάμπιονς Λιγκ ή Europa League. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια».

- Ισχύει η πληροφορία ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιό σου που αναφέρει ότι δικαιούσαι πριμ σε περίπτωση που πετύχεις οκτώ ή περισσότερα τέρματα στη Σούπερ Λίγκα;
«Ναι, δικαιούμαι πριμ. Περιμένω να δω τι θα κάνει ο πρόεδρος».

- Το συμβόλαιό σου λήγει το καλοκαίρι. Θα μείνεις στον Βόλο;
«Θα δούμε. Ο πρόεδρος θα αποφασίσει».

- Εσύ θα συζητήσεις άλλες προτάσεις;
«Περιμένω».

«Θέλουμε τον τίτλο»

Αισιόδοξος εν όψει του τελικού του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.
 Για τα εισιτήρια του Κυπέλλου:
«Η πρώτη μέρα επίσημης διάθεσής τους ήταν χθες, αν και ανεπίσημα είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή. Μέχρι σήμερα έχουν φύγει 4.000 κομμάτια, νούμερο που είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Με τη ζήτηση που έχουμε θα εξαντληθούν τα 12.000 κομμάτια που έχουμε στη διάθεσή μας».


Για τον τελικό:
«Υπάρχει αισιοδοξία. Με την πορεία στο πρωτάθλημα αδίκησε τον εαυτό του ο Ατρόμητος. Υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Υπάρχει ρόστερ που διψάει να σηκώσει έναν τίτλο. Είναι τεράστια ευκαιρία να γράψουν με “χρυσά” γράμματα τα ονόματά του στην ιστορία του συλλόγου».


Για το ενδεχόμενο να βγει η ομάδα στο Europa League:
«Διαφορετικά θα χτιστεί η ομάδα αν έχει υποχρεώσεις στο Europa League και διαφορετικά αν έχει μόνο το πρωτάθλημα. Τα σημεία των καιρών είναι πολύ δύσκολα, αλλά έχει αποδείξει ο Ατρόμητος ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί που είναι οι δυνατότητές του. Δεν θα υποθηκεύσω το μέλλον του με αλόγιστες δαπάνες».


Για τη Σούπερ Λίγκα:
«Όσο αφορά το αγωνιστικό, οι θέσεις στη βαθμολογία, από την αρχή ως το τέλος είναι δίκαιες. Δεν μπορεί να πει κανένας ότι πέφτει κάποια σκια από αγωνιστικής πλευράς. Υπήρχαν, ωστόσο, κάποια δυσάρεστα πράγματα. Κάποιοι παράγοντες, δεν είχαν αυτοσυγκράτηση και ξέφυγαν μέσα στη χρονιά».


Για τις μεταγραφές:
«Δεν μας έχει ζητηθεί επίσημα κανένας παίκτης μέχρι στιγμής. Ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά έχουμε παγώσει τα πάντα μέχρι τον τελικό. Εξελίξεις θα υπάρξουν μετά από αυτόν».

Ο Βαζέχα, ο Μπλάνκο κι ο Σισέ

Από την εποχή του «τρελού Πολωνού» έχει να αναδείξει δύο φορές τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, κάτι που έγινε με τον Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» με τα 20 γκολ φέτος είχε πάρει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ, επίτευγμα που είχε πετύχει και την περσινή σεζόν όταν σκόραρε 23 φορές και ήταν ξανά το πρώτο… «κανόνι» της Super League.
Το συγκεκριμένο κατόρθωμα, της ανάδειξης για δυο σεζόν σε πρώτο σκόρερ, είχε να επαναληφθεί στην Ελλάδα από τις σεζόν 2007-08 και 2008-09, με τον Ίσμαελ Μπλάνκο να τα καταφέρνει σκοράροντας συνολικά 37 φορές, αρκετές λιγότερες από τον Γάλλο σταρ των «πρασίνων». Ο Αργεντινός είχε πετύχει 20 γκολ την πρώτη χρονιά και 17 γκολ τη δεύτερη.
Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό όμως, «κανόνι» με τις επιδόσεις του Σισέ είχε να εμφανιστεί φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος από την εποχή του Κριστόφ Βαζέχα. Και μάλιστα από την «καλή» εποχή του Πολωνού. Ο Βαζέχα την περίοδο 1993-94 είχε πετύχει 24 γκολ και συγκατοικούσε στην κορυφή των σκόρερ με τον Αλέκο Αλεξανδρή, τότε παίκτη της ΑΕΚ.
Την επόμενη περίοδο (1994-95), ο Κριστόφ Βαζέχα… «έσπασε» τα κοντέρ με τα 29 γκολ να του χαρίζουν τη θέση του πρώτου σκόρερ και την επανάληψη του κατορθώματός του. Συνολικά στις δύο σεζόν που ήταν επαναλαμβανόμενα πρώτος σκόρερ, ο Πολωνός πέτυχε 53 γκολ, 10 περισσότερα από τον Τζιμπρίλ Σισέ.
Τέλος, πριν από το «ζευγάρωμα» στις πρωτιές από τον Μπλάνκο, το επίτευγμα είχε επαναληφθεί από τον Αλέκο Αλεξανδρή με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τις περιόδους 2000-01 και 2001-02, όταν ο φορ των «ερυθρόλευκων» πέτυχε από 19 γκολ σε κάθε χρονιά και ήταν πρώτος σκόρερ.

Κοντά σε «συμπαίκτη» ο Δικέφαλος

Ο Πέτρος Παππάς φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με εφοπλιστή που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, για να βάλει κάποια χρήματα στην ΑΕΚ και να βοηθήσει την τωρινή διοίκηση.
Oι άνθρωποι της διοίκησης της ΑΕΚ έχουν ηρεμήσει τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Πέτρος Παππάς έχει φέρει θετικά νέα από κάποια επαφή που έκανε.
Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης είχε επαφές με υποψήφιο «συμπαίκτη» που είναι εφοπλιστής που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και ο εφοπλιστής εμφανίζεται θετικός στο να μπει στο μετοχικό σχήμα της ΑΕΚ.
Ωστόσο δεν προτίθεται να κάνει δυναμικό «μπάσιμο» στην ΠΑΕ, απλά να βάλει κάποια χρήματα που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στη δεδομένη χρονική στιγμή και να λειτουργήσει σαν «συμπαίκτης» της διοίκησης.
Η συμφωνία δεν είναι δεδομένη, ωστόσο στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί.

Tα είπαν Λιμπάντσης - Λυράκης

Aποφασισμένος να κλείσει άμεσα το μέτωπο της παραμονής του Nίκου Λυράκη στο σύλλογο είναι ο Γιώργος Λιμπάντσης και το δείχνει με πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της Kέρκυρας, είχε τις προηγούμενες μέρες συνάντηση με το γενικό διευθυντή της ομάδας για το συγκεκριμένο θέμα.
Σε αυτήν ο ισχυρός άνδρας των «Φαιάκων» εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία της ομάδας και του εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Aπό την πλευρά του ο Nίκος Λυράκης εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο πόστο του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις για να πει το τελικό «ναι»
Oι δύο πλευρές θα έχουν κι άλλες επαφές το επόμενο διάστημα ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Aξίζει να σημειωθεί πως σε μια τέτοια περίπτωση δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Mπόζινταρ Mπάντοβιτς.

«Τέλος» ο Γεωργίου


Ο Γιώργος Γεωργίου δεν θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή του, καθώς το κανάλι που την παρουσιάζει του ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει. Διαβάστε τι είπε σχετικά ο Γεωργίου.Το Εxtra 3 αποφάσισε να κλείσει το «καφενείο των φιλάθλων» που παρουσιάζει ο Γιώργος Γεωργίου με συμπαρουσιαστές τον Γιώργο Φλώρο και την Άξια Ανδρεαδάκη, διότι ο τηλεοπτικός σταθμός δεν επιθυμεί να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.Το βράδυ της Μ.Δευτέρας ήταν η τελευταία εκπομπή του και ο ίδιος, μετά από την πίεση των τηλεθεατών, είπε στον «αέρα» τα εξής:«Πριν λίγες μέρες η διεύθυνση μου ανακοίνωσε ότι σταματάει η εκπομπή. Εδώ το κανάλι έχει άλλη φιλοσοφία. Δεν είναι MEGA, ANT1 και Alpha. H εκπομπή ήταν δεύτερη σε τηλεθέαση πίσω από το «αποκαλυπτικό δελτίο» του Παπαγιάννη. Όμως δεν τους ενδιαφέρει αυτό. Η διεύθυνση θέλει να φέρω χορηγούς από τους οποίους θα πληρώνεται το κανάλι και θα πληρώνομαι κι εγώ. Αυτό όμως δεν είναι δική μου δουλειά. Εγώ δεν είμαι διαφημιστής. Είμαι δημοσιογράφος».

ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ Ο ΤΣΙΠΟΥΡΟΓΑΤΟΣ ?

Το OlympiakosVolou-Fans σας κράτησε συντροφιά 4 και πλέον χρόνια....Ήρθε η ώρα να σας πούμε αντίο επειδή...
-πιστεύουμε πως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από τις μηνύσεις του κάθε πικραμένου και παρεξηγημένου σε αυτή την πόλη....
-ανήκουμε στην τάξη της γενιάς των 700 ευρώ και ότι κάναμε το κάναμε όχι με σκοπό το κέρδος αλλά με σκοπό την  ενημέρωση για την αγάπη μας,η οποία δυστυχώς δεν έχει τους δημοσιογράφους που της αξίζει...
-η αγωνία μας για το προς το ζην δεν μας αφήνει περιθώρια για αυτόφωρα,δικαστήρια και εισαγγελείς...
-σας αφήνουμε λοιπόν στα χέρια των επαγγελματιών της ενημέρωσης....Περαστικά μας!
Αδέρφια μας....ήμαστε πραγματικά τόσο χαρούμενοι που σας αφήνουμε στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.Δεν θα σταθούμε στο ποιοι μας υποχρεώνουν να το κάνουμε αυτό...για κάποιους θα μπορούσε να αποτελέσει έκπληξη,για εμάς δεν έχει καμιά σημασία.Το OlympiakosVolou-Fans θα συνεχίσει να υφίσταται μόνο ως μορφή αρχείου μέσω του OlympiakosVolou-Fans.webs.com μέχρι να μας κατεβάσουν από τον συγκεκριμένο server.Ας ελπίσουμε πως θα βρεθεί κάποιος άξιος να συνεχίσει την δουλειά μας.Επειδή λοιπόν τα οριστικά αντίο δεν μας αρέσουν.....
Εις το επανιδείν...

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Αρχικά θα επαναλάβουμε πως το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και δεν διοικείται από υπαλλήλους και φλώρους και με την ευκαιρία, ας κάνουμε και κάποιες διευκρινίσεις.
Πρώτον: Σε ότι αφορά τη ρίψη μπάλας στον αγωνιστικό χώρο, πραγματικά συνέβη 2-3 φορές και κακώς έγινε, αφού είναι κάτι που δεν αρέσει και στη δική μας ομάδα, όταν μας το κάνουν άλλοι.
Δεύτερον: Πραγματικά υπήρχε φραστική αντιπαράθεση στο τέλος του αγώνα με τον υπάλληλο-προεδρεύων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Γόντικα. Μέχρις εδώ όμως.

Εμείς ως ΠΑΕ δεν έχουμε δικές μας εφημερίδες και δημοσιογραφικό επιτελείο για να διαμορφώνουμε καταστάσεις κατά το δοκούν. Η φιλοξενία στο Βόλο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και ας βγουν τα μέλη της αποστολής να το διαψεύσουν.
Θα πούμε λοιπόν σε αυτόν τον περιφερόμενο θίασο ή «βαριετέ», όπως τον έχουν μετονομάσει, να σταματήσουν επιτέλους το «κλάμα». Είμαστε τόσο περήφανοι για την ομαδάρα που έχουμε δημιουργήσει, αφού αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό να τάζει στους ποδοσφαιριστές έξτρα πριμ και να επιδίδεται σε παθιασμένες ομιλίες περί τελικού για να μας κερδίσει.
Θα θέλαμε να τους προτείνουμε για την επόμενη φορά, στις ομιλίες εμψύχωσης να μην πάει μόνος του ο υπάλληλος κ. Γόντικας αλλά να πάρει μαζί του τον Ησαία και τον κ. Ξυλά, όπως έκαναν στο Πανθεσσαλικό και για να μη μπερδευτούν, στο τι ακριβώς θα πουν, τους προτείνουμε να  γράψουν την ομιλία σε κασέτα και να ζητήσουν τη συνδρομή του πρώην προέδρου τους, που έχει και την εξειδίκευση στο μοντάρισμα κασετών.

ΥΓ. Αλήθεια, όταν μιλάτε για άλλο ποδόσφαιρο εσείς και τα φερέφωνα του δημοσιογραφικού σας επιτελείου, εξηγήστε μας ποιο ακριβώς εννοείτε. Μήπως αυτό που είχατε δημιουργήσει με τα παραρτήματα ανά την επικράτεια; Τις αρπαγές παιχτών με σύμμαχο την ΕΠΟ; Τους Σπανέες και Ψυχομάνηδες; Απορούμε πως πέρυσι που κατακτήσατε το πρωτάθλημα ήταν όλα όμορφα κι ωραία και φέτος ξαφνικά όλα είναι στραβά.
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα απαντήσει σε καμία περαιτέρω πρόκληση προερχόμενη από το πλούσιο δημοσιογραφικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Αντεφέμι

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο παίκτης της Ξάνθης Ολουμπάγιου Αντεφέμι, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας...Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πήρε άδεια από την διοίκηση της ομάδας του και την Μ. Δευτέρα θα «πετούσε» για την πατρίδα του όπου επρόκειτο να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.

ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ο ΒΟΛΟΣ !

Τριάρα μαγκιάς, τριάρα Ευρώπης! Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε παλικαρίσια τον λυσσασμένο για περίεργους λόγους Παναθηναϊκό, θα συμμετέχει στα πλέι όφ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει και στο Ουέφα.
Το παιχνίδι για γερά νεύρα… αλλα μίλησε η ψυχή των ερυθρολεύκων! Η πόλη του Βόλου πανηγυρίζει με περηφάνια και το δικαιούται!
Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα !!!

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Την Κυριακή γιορτάζουμε!!!!
Οι ηθικοί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Ελλάδος έρχονται την Κυριακή στην ΠΡΑΣΙΝΗ πόλη μας.
Λόγω της άρνησης της τοπικής ΠΑΕ για χορήγηση εισιτηρίων, οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας που λατρεύουμε, δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε στον αγώνα.
Οι Παναθηναϊκοί οπαδοί του Βόλου θα το γιορτάσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε και το ραντεβού το δίνουμε στην
πλατεία Οξυγόνου την Κυριακή στις 15:00 το μεσημέρι.
ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ..
Υ.Γ. 1  Οεοεοε Οεοεοε κα ο Βόλος είναι ΠΡΑΣΙΝΟΣ Παναθηναϊκέ.   
Υ.Γ. 2 Να χαίρεστε την SUP?R LIGDA σας..
Green Volos