Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Παραμένει φυλακή ο Μπέος !

Ο Αχιλλέας Μπέος δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια, καθώς οι δικαστές ομόφωνα απέρριψαν την αίτησή του.

Σχεδόν τρεις μήνες πέρασαν (σ.σ. 84 ημέρες) από τότε που ο Αχιλλέας Μπέος αιτήθηκε αποφυλάκισης από τις φυλακές του Ναυπλίου, όπου βρίσκεται. Ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου είχε καταθέσει προσφυγή στις 4 Αυγούστου και οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών εξέδωσαν το βούλευμά τους.
Οι δικαστές ομόφωνα έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει προφυλακιστέος, καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για να αφεθεί ελεύθερος, έστω και με περιοριστικούς όρους.

Αποκαλυπτήρια και αποδείξεις....

Τεστ προόδου, αλλά και δυναμικότητας αποτελεί για τον Ολυμπιακό το αποψινό ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Στην πρώτη τους φετινή εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να παρουσιάσουν αποδείξεις πως παραμένουν ανταγωνιστικοί και φέτος.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν υπολογίζει και πάλι στους Βασιλόπουλο και Πελεκάνο, η συμμετοχή του Λάζαρου Παπαδόπουλου που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ, ενώ ο Κεϊλίν Λούκας αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση. Η νίκη για τους «ερυθρόλευκους» είναι αναγκαία, καθώς συμμετέχουν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και ακολουθούν δύο πολύ δύσκολες εκτός έδρας αποστολές απέναντι σε Κάχα Λαμποράλ και Καντού.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται, ωστόσο, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Οι πρωταθλητές Τουρκίας ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Κάχα Λαμποράλ στην Τουρκία και δεν έχουν πολλά περιθώρια για απώλειες. Ο Νέβεν Σπάχια δεν υπολογίζει και πάλι στους Μάρκο Τόμας και Μιρσάντ Τουρκσάν, ωστόσο σε σχέση με τον πρόσφατο φιλικό αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο Ολυμπιακός ήταν νικητής (88-78), θα αγωνιστεί ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Σαφείς εκτιμήσεις για την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ δεν μπορούν να γίνουν. Είναι αλήθεια πως ο κόσμος είναι προβληματισμένος από τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Μπιλμπάο, ωστόσο μία μεγάλη μερίδα δείχνει διάθεση να στηρίξει και αυτή τη νέα προσπάθεια των «ερυθρόλευκων», αλλά και να αποδείξει στον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο πως όπως εκείνοι δεν εγκατέλειψαν την ομάδα το καλοκαίρι, έτσι και ο κόσμος παραμένει δίπλα της.

Συνολικά... κερδισμένος, εντός... χαμένος

Η προϊστορία είναι... ελαφρώς με το μέρος του Ολυμπιακού, καθώς μετρά 7 νίκες σε 11 αγώνες, ωστόσο μετρά τέσσερις ήττες σε πέντε ματς στο ΣΕΦ. Οι αγώνες ήταν με την Ούλκερ (πριν τη συγχώνευση με τη Φενέρμπαχτσε), ενώ πριν από το φετινό φιλικό, πέρυσι αντιμετώπισε στο Top 16 τους πρωταθλητές Τουρκίας. Ηττήθηκε στο ΣΕΦ με 84-70, αλλά στην Πόλη πήρε τη νίκη και υπερκάλυψε τη διαφορά τερματίζοντας πρώτος στον όμιλό του.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ο Κουκουλάκης στην Τούμπα, ο Κάκος στο ΟΑΚΑ

Ατρόμητος-Πανιώνιος Κύρκος (Ηπείρου), Γκάγκας (Λάρισας), Καρατζίκας (Αθηνών)
Ολυμπιακός-ΟΦΗ Σελίμος (Λακωνίας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)
ΑΕΚ-Άρης Κάκος (Κέρκυρας), Ακρίβος(Αθηνών), Γούκος (Ηπείρου)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Καρσιώτης (Κορινθίας), Τρύφων (Δράμας)
Παναιτωλικός-Ξάνθη Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Σταμάτογλου (Καβάλας)
Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης Κομίνης (Θεσπρωτίας), Μπιτσίδης (Θράκης), Δημητριάδης (Καστοριάς)

Μαθητής ξυλοκόπησε καθηγητές στον Βόλο !

Λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό ενός γυμνασιάρχη από 14χρονο μαθητή σε σχολείο της Πτολεμαΐδας, ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό βίας έρχεται να συνταράξει την εκπαιδευτική κοινότητα . Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο πρωταγωνιστής μαθητής που ξυλοκόπησε δυο (!) καθηγητές σε σχολείο του Βόλου ήταν… μεθυσμένος!
Ο νεαρός μαθητής που φοιτά σε άλλο σχολείο της περιοχής, εισέβαλε εκτός εαυτού στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου και άρχισε να καταστρέφει ό,τι βρήκε μπροστά του βρίζοντας χυδαία μαθητές και εκπαιδευτικούς! Δυο καθηγητές προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, αλλά ο μαινόμενος μαθητής τους έβγαλε… νοκ- άουτ δαγκώνοντας τον γυμναστή και γρονθοκοπώντας τον άλλο συνάδελφό του!
Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά, που ο άτυχος καθηγητής έπεσε στο έδαφος με χαμένες τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου! Χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που, με την βοήθεια μαθητών και καθηγητών, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον «νταή», ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με ανάλογους βανδαλισμούς. Η τοπική ΕΛΜΕ θα συνεδριάσει για να αποφασίσει την τύχη του νεαρού, αλλά και για να βρει τρόπους να προστατευτούν οι καθηγητές και οι μαθητές από παρόμοια περιστατικά

ΠΑΤΡΑ: Εδειραν τον εστιάτορα… για να μην πληρώσουν

Άγριος ξυλοδαρμός εστιάτορα στην περιοχή των Βραχνεϊκών από τρεις Αλβανούς οι οποίοι έφαγαν… αλλά δεν ήθελαν να πληρώσουν!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ενώ ο άτυχος άνδρας (που εκείνη την στιγμή ήταν μόνος στο κατάστημά του) δεν είχε το κουράγιο ούτε βοήθεια να ζητήσει αφού ήταν πεσμένος στο δάπεδο και πονούσε φρικτά από τα χτυπήματα. Για καλή του τύχη μπήκε στο μαγαζί ένας Νιγηριανός ο οποίος πουλούσε cd και εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία.
Ο εστιάτορας κατήγγειλε πως τα τρία άτομα κάθισαν στο μαγαζί του, παρήγγειλαν, και αφού έφαγαν σηκώθηκαν και τον χτύπησαν για να μην πληρώσουν. Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Στις 20 Νοεμβρίου το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ το ακριβές πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών που περιλαμβάνει και το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Όπως έγινε γνωστό αυτό θα γίνει 20 Νοεμβρίου στις 19:00μ, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Η διοργανώτρια αρχή δημοσιοποίησε την ημερομηνία που θα γίνει το ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ. Υπενθυμίζεται ότι μία μέρα πριν θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα της 2ης που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 29&30/10.

Το πικάντικο ανέκδοτο της ημέρας

Ένας Ιταλός, ένας Γάλος κι ένας Έλληνας βρίσκονται όλοι μαζί σε μια καφετέρια και συζητάνε για τις χθεσινοβραδινές σεξουαλικές επιδώσεις τους με τις γυναίκες τους.
Ο Ιταλός:
-Χθες βράδυ όταν κάναμε έρωτα με τη γυναίκα μου, της άλειψα το κορμί με αρωματικό λάδι πρώτα. Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ!
Φώναζε για πέντε λεπτά όταν τελείωνε…
-Εμείς, όταν κάναμε έρωτα, είπε ο Γάλλος, έτριψα το κορμί της ολόκληρο με αρωματικό βούτυρο… Μετά κάναμε παθιασμένο σεξ κι όταν τελείωνε φώναζε για δεκαπέντε λεπτά…
Και ο Έλληνας της παρέας:
-Εμείς όταν κάναμε έρωτα χθες, άλειψα όλο της το κορμί με τριμμένη σοκολάτα …. Μετά το τέλος του παθιασμένου σεξ μας, φώναζε για τρεις ώρες!!
Οι άλλοι δυο απόρησαν:
-Καλά, τι μπορεί να έκανες και φώναζε για τρεις ώρες;
-Σκούπισα τα χέρια μου στις κουρτίνες!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δυστυχώς η παραπληροφόρηση συνεχίζεται διά της μεθόδου της μισής αλήθειας, με σκοπό να διαμορφώσει εσφαλμένη εικόνα στο φίλαθλο κοινό, αγνοώντας επιδεικτικά την από 22/10/2011 απόφαση του Δ.Σ. της Super League, το περιεχόμενο της οποίας παρατίθεται προς υπενθύμιση αυτούσιο:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τα εξής:
Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (ψήφοι υπέρ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός) και 2 λευκά, την εγγραφή ως μελών του συνεταιρισμού των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός, οι οποίες θα αρχίσουν να αγωνίζονται από την 10η αγωνιστική και μετά (ήτοι την αγωνιστική, που σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, έχει οριστεί για την 19η και 20η Νοεμβρίου 2011).
Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθη ενώπιον του Δ.Σ., τις θέσεις των ομάδων Α και Β (όπως αυτές ορίστηκαν στην από 5/8/11 κλήρωση του πρωταθλήματος Super League), έλαβαν αντίστοιχα οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός.
Κατόπιν της έγγραφης δέσμευσης του πληρεξούσιου δικηγόρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Αθανάσιου Χαρμάνη, περί παραίτησης από την προσωρινή διαταγή που εξεδόθη από το Μονομελές Πρωτοδικείου Βόλου την 18/10/2011, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιωθεί από το Διοικητικό Εφετείο το αργότερο μέχρι την 17η Νοεμβρίου 2011, αναφορικά με την αίτηση ακύρωσης που συζητήθηκε την 20/10/2011 και υπό τη συνδρομή των όρων των εφαρμοστέων κανονισμών ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός Βόλου θα λάβει θέση στο πρωτάθλημα της Super League.
Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα όπως, μέχρι την 19η Νοεμβρίου 2011 και εάν μέχρι τότε δεν έχει εκδοθεί απόφαση από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, το Διοικητικό Συμβούλιο δεν θα λάβει οποιαδήποτε βλαπτική απόφαση για τα συμφέροντα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου».
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, με βάση αυτή την απόφαση και προς αποφυγή ακούσιων ή εκούσιων παρερμηνειών ανακοινώνει τα παρακάτω:

- Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ όπως αυτό γίνεται απόλυτα κατανοητό από την παραπάνω 
 προαναφερθείσα απόφαση ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ μέλος της Super League.

- Απορούμε και αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν τόσο η Super League στην ιστοσελίδα της να ανακοινώνει πίνακα ομάδων με τα αντίστοιχα εμβλήματα αυτών, στον οποίο να μην συμπεριλαμβάνεται η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

- Πώς είναι δυνατόν η ΕΠΟ να επιτρέπει μόνο στις ομάδες ΠΑΕ Λεβαδειακός και ΠΑΕ Δόξα Δράμας παράταση μεταγραφών μέχρι τις 7 Νοεμβρίου και να μην ισχύει το ίδιο και για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σέβεται τους θεσμούς δίνοντας έντιμο αγώνα για την επικράτηση του δικαίου, απαιτεί δε τον ίδιο σεβασμό τώρα στο τέλος της περιπέτειάς του, σεβασμό αντάξιο της ιστορίας του και της προσφοράς του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Του Ολυμπιακού το Πανθεσσαλικό !

Η φημολογία παραχώρησης του Πανθεσσαλικού στην Νίκη για προπονήσεις, κινητοποίησε την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου η οποία ήρθε σε άμεση επικοινωνία με τα Τουριστικά Ακίνητα.


«Το συμβόλαιο του Ολυμπιακού με τα Ακίνητα είναι σε ισχύ και κανείς δεν μπορεί να το παραβεί» διέρρεαν κύκλοι της ΠΑΕ.
 
Σε επικοινωνία που έγινε με τον κο Λάμπρου διαψεύστηκε οποιαδήποτε συμφωνία με άλλη ΠΑΕ της περιοχής για την χρήση του Πανθεσσαλικού.


Να υπενθυμίσουμε πως το Πανθεσσαλικό  ανακαινίστηκε με έξοδα του Ολυμπιακού Βόλου.

"Θέλω το πρωτάθλημα!"

Πρωταρχικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός φιλοδοξεί φέτος να πανηγυρίσει με την "βασίλισσα" την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού η τελευταία φορά που οι Ισπανοί πήραν τον τίτλο ήταν την σεζόν 2007/08 με τον Μπερντ Σούστερ.
"Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Νομίζω ότι αυτή είναι η προτεραιότητα της ομάδας. Στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά γιατί να μην κατακτήσουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ; Η Ρεάλ Μαδρίτης οφείλει να έχει μεγάλους στόχους, επειδή είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά την φετινή σεζόν και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τους σημαντικότερους τίτλους", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κόκε: "Βόλος έγινε ο Άρης"

Ο Σέρχιο Κόκε "επιτέθηκε" στον Σάκη Τσιώλη μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook. «Τώρα δεν παίζω στον Άρη, όμως είμαι οπαδός του Άρη... Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι παίκτες; Ο Βόλος; Άντε ρε!», έγραψε ο επιθετικός της Ράγιο Βαγεκάνο.

Ο Κόκε φαίνεται ότι δεν συγχωρεί τον Τσιώλη για το όχι που είπε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον κατηγορεί ότι έφερε στον Άρη πολλούς παίκτες που αγωνίζονταν στον Ολυμπιακο Βόλου.

Στην έξοδο ο Ντεμόλ

Τον διάδοχο του Στεφάν Ντεμόλ αναζητούν στα Γιάννινα αφού η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία μαζί του μετά και τις κακές εμφανίσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Εμπόδιο προς το παρόν αποτελεί η υψηλή αποζημίωση, που πρέπει να λάβει λόγω του συμβολαίου του.
Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι αρκετοί. Ακούστηκαν τα ονόματα του Μάκη Χάβου και του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, φέρεται να έχει ως πρώτο στοχο τον Σάκη Τσιώλη και περιμένει να δει ποιες θα είναι οι εξελίξεις στον Άρη.

Βλέπει Κριστιάν Τανάσε ο ΠΑΟΚ

Ο Κριστιάν Τανάσε ή αλλιώς "ντοντέλ" είναι στο στόχαστρο του Μπόλονι. Στο κυνήγι της απόκτησής του και ο Ολυμπιακός γράφουν οι Ρουμάνοι.
Ο Λάσλο Μπόλονι, το βράδυ της Δευτέρας (24/10) θα τον παρακολουθήσει στην διάρκεια του αγώνα Στεάουα-Ραπίντ Βουκουρεστίου σύμφωνα με ρουμανική ιστοσελίδα.
Ακόμη γράφεται πως ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, απέκτησε τον Τανάσε έναντι 1,8 εκ. ευρώ από την Αρτζες Πιτέστι το καλοκαίρι του 2009.

Ο Τανάσε, που έχει το παρατσούκλι "ντοντέλ", ενδιαφέρει, σύμφωνα, με τους Ρουμάνους και τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την απόκτηση του καθώς ο Λάζλο Μπόλονι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Μπεκάλι.

«Θα καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας»


Τι ακριβώς συνέβη την Παρασκευή στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας;

«Κάποιοι συνάδελφοι από άλλες ομάδες, που την περασμένη Τρίτη τοποθετήθηκαν με Α' τρόπο, ύστερα από τρεις ημέρες μάλλον το ξανασκέφτηκαν και τοποθετήθηκαν εντελώς διαφορετικά. Η απόφαση και το τι ακριβώς συζητήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο ήταν γραμμένα στα πρακτικά. Οι άνθρωποι που εξουσιοδοτήθηκαν, οι κ. Μώραλης, Κομνηνός και Χριστοβασίλης, πήγαν και συζήτησαν με την ΕΠΟ και εξασφάλισαν μια καταρχήν συγκατάθεση σε συγκεκριμένα θέματα. Στο συμβούλιο της Λίγκας, όμως, τρεις ημέρες μετά ο καθένας κοιταζόταν με τον άλλον και δεν ήξερε τι να πει, για να μην το προχωρήσουμε».

Για ποιο λόγο άλλαξαν άποψη, λοιπόν;

«Κατά τη δική μου εκτίμηση, τα μικροπολιτικά συμφέροντα μπαίνουν πάνω από το καλό του ποδοσφαίρου. Οσοι ξεκίνησαν τις διαφωνίες, παρουσία μου τουλάχιστον, γιατί εμείς αποχωρίσαμε πριν από το τέλος του συμβουλίου, όλοι αυτοί παροτρύνονται από καθαρά μικροπολιτικό και προσωπικό συμφέρον. Πολύ απλά δεν θέλουν ένα σοβαρό ανταγωνιστή όπως είναι η Λάρισα και κάποιοι ίσως να βάζουν και την εμπάθεια και ό,τι άλλο προσωπικό, εγωιστικό στοιχείο έχουν. Θεωρώ υποκρισία όλες αυτές τις επιχειρηματολογίες του «δεν κατάλαβα ότι η αλλαγή αυτή θα ήταν μόνο προσωρινή». Το είχαν καταλάβει 100%, αποτυπώθηκε στα πρακτικά της Σούπερ Λίγκας και αυτή ήταν η εξουσιοδότηση που δόθηκε στους εκπροσώπους της».

Θεωρείτε ότι είχαν πρόβλημα με τη Λάρισα ή με εσάς προσωπικά;

«Και τα δύο. Υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που δεν με γουστάρουν προσωπικά. Αυτά που δηλώνουν δεξιά και αριστερά, για τον Κώστα και τον Κώστα, θεωρώ πως λέγονται για το θεαθήναι. Τώρα, αν τους έχει ενοχλήσει η πορεία μας ή το ότι κάναμε ένα γήπεδο, δεν το ξέρω. Γι' αυτό θα πρέπει να ερωτηθούν οι ίδιοι.

Βάζουν κάποιοι τα προσωπικά τους πάνω από το ποδόσφαιρο. Εγώ, στην προεδρεία μου στη Λίγκα, δεν το έκανα. Το απέδειξα βάζοντας την ομάδα μου στην ίδια κατηγορία με ομάδες που δεν είχαν ούτε την εμπορική αξία της ΑΕΛ ούτε τη δυναμική της. Οταν έχω περάσει από τα κοινά κι έχω αποδείξει πως δεν προασπίζομαι το προσωπικό μου συμφέρον, έλπιζα και περίμενα να κάνουν κι άλλοι το ίδιο
»

Πώς είναι η οικονομική κατάσταση της Λάρισας αυτή τη στιγμή;

«Οι ομάδες της Β' Εθνικής δεν ισοσκελίζουν έσοδα με έξοδα. Κάποιος καλύπτει τη διαφορά και τα χρέη που υπάρχουν. Εχετε όμως την εντύπωση πως όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν πληρωμένους όλους τους παίκτες; Ο ΟΦΗ γιατί δεν έχει πάρει πιστοποιητικό; Εχω κι άλλα παραδείγματα. Ολες οι ομάδες έχουν εκκρεμότητες. Το ίδιο και η Λάρισα. Εχει εκκρεμότητες, όχι όμως περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον και, όπως γίνεται κάθε χρόνο, καλείται ο πρόεδρος να καλύψει αυτή τη διαφορά στην τρέχουσα σεζόν. Αυτό θα γίνει και φέτος.

Με κόστος, με τίμημα, με ό,τι άλλο χρειάζεται για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας. Αλλωστε η Σούπερ Λίγκα μάς χρωστάει το μπόνους υποβιβασμού. Τις 300.000 ευρώ, τις οποίες δεν μας τις έχει δώσει. Σας διαβεβαιώ πως οι ανοιχτές υποχρεώσεις μας για την τρέχουσα σεζόν, μέχρι σήμερα, είναι πολύ λιγότερες από αυτά. Οικειοθελώς δεν τα έχουμε λάβει, αλλά και η Λίγκα δεν μας τα έχει δώσει. Ούτε μέρος αυτών. Που θα έπρεπε, γιατί αν μέναμε στη Σούπερ Λίγκα, θα είχαμε πάρει την προκαταβολή των τηλεοπτικών, όπως έχουν πάρει όλοι αυτοί που μιλάνε. Δεν πήρα το μπόνους, γιατί δεν ήθελα να λένε ότι αποδέχτηκα τον υποβιβασμό. Τώρα όμως καλούνται να μας το δώσουν, ενώ δεν έχουμε εισπράξει και αρκετά χρήματα από την προηγούμενη σεζόν.

Η ΑΕΛ έχει μία περιουσία, ένα γήπεδο. Εδώ και 8 χρόνια δεν αφήσαμε την ομάδα. Τη συντηρούσαμε με επενδύσεις, προπονητικά κέντρα και γήπεδο. Ποιος απ' όλους τους κριτές μας έχει βάλει 45 εκατομμύρια εκατομμύρια ευρώ στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια;
».

Τι σας κάνει να παραμένετε στο ποδόσφαιρο;

«Αν εξαιρέσει κάποιος την αγάπη μου γι' αυτή την ομάδα, υπάρχει ένα τεράστιο εγχείρημα που λέγεται γήπεδο. Δεν μπορώ να το διαλύσω. Να βάλω δυναμίτη και να το τινάξω στον αέρα. Εχω υποχρεώσεις απέναντι στους εργαζομένους και στην υστεροφημία μας. Δεν θέλω να πάει χαμένο ό,τι κάναμε και έχω και υποχρεώσεις απέναντι στην τράπεζα που με δάνεισε. Με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε. Δεν μπορώ λοιπόν όλους αυτούς να τους παρατήσω και να πάω σπίτι μου».

Σας έχει εγκλωβίσει δηλαδή το γήπεδο;

«Εννοείται».

Τι θα πείτε στον κόσμο της ομάδας όσον αφορά το παρόν και το μέλλον της;

«Ως ιδιοκτήτης της ΑΕΛ πρέπει να αντεπεξέλθω στην κατασκευή ενός ολοκαίνουργιου γηπέδου, σε ένα ακριβό ρόστερ, στην πτώση της ομάδας, αλλά και στη δημιουργία ενός καινούργιου σχήματος ανταγωνιστικό στη Β' Εθνική. Εχουμε όμως κι έναν προπονητή σαν τον κύριο Κόουλμαν, που όπως πληροφορήθηκα απέρριψε πρόταση από την Πόρτσμουθ για να μείνει σε εμάς. Ενας προπονητής επιπέδου, που εδώ και 4 μήνες περιμένει να μάθει σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί η ομάδα του, αρνήθηκε μια τέτοια πρόταση, που αποτελεί δέλεαρ για τον κάθε τεχνικό. Θέλω λοιπόν δημοσίως να ευχαριστήσω τον Κρις και να πω στον κόσμο ότι θα πολεμήσουμε για να ανέβουμε κατηγορία. Τίποτα δεν είναι δεδομένο όταν παίζεις έντιμα. Το αν θα τα καταφέρω ή όχι θα το δούμε σε πέντε μήνες.

Από την άλλη πλευρά η μητέρα μου μού έλεγε: ''Κάθε εμπόδιο σε καλό''. Οι ομάδες που τελικά θα παίξουν στη Σούπερ Λίγκα θα κληθούν μετά τις 19 Νοεμβρίου και μέχρι τα τέλη Γενάρη να παίξουν ασταμάτητα Τετάρτη - Κυριακή. Ποια ρόστερ μπορούν να το αντέξουν αυτό; Ποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα; Μήπως τελικά η απόφαση της Παρασκευής είχε και το σκεπτικό από κάποιους ''καλύτερα να έχουμε δύο σίγουρους... πεσμένους και ας έρχονται όλα τα παιχνίδια 5-0'';

Πιστεύω και επαναλαμβάνω πως δεν μας θέλουν στη Σούπερ Λίγκ και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και ψέματα. Σας ορκίζομαι πως δεν θα μιλούσα ποτέ ξανά εάν έβγαιναν κι έλεγαν ξεκάθαρα: ''Κύριε Πηλαδάκη, δεν σας γουστάρουμε. Ούτε εσάς ούτε τη Λάρισα''. Αυτή άλλωστε είναι η μοναδική αλήθεια που μπορούν να πούν
».

Η εξομολόγηση της Πετρούλας Κωστίδου για το ατύχημα που είχε!

 H Πετρούλα Κωστίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε το καλοκαίρι και παραλίγο να της στοιχίσει την ζωή της... 
Αποκάλυψε πως στην αρχή κανένας δεν πίστευε πως θα μπορούσε να ζήσει μετά από αυτό το ατύχημα, καθώς είχε χάσει πάρα πολύ αίμα...

Η τραγική ειρωνεία ήταν πως ο άνθρωπος που είχε πέσει στην θάλασσα για να την σώσει, έχασε την ζωή του πριν λίγες ημέρες... Το όνομα του δεν ήθελε να το αναφέρει , αλλά άφησε να εννοηθεί πως επρόκειτο για τον… Νίκο Γιγουρτάκη!

Β' Εθνική: Οριστικά η σέντρα στις 30/10!


Οριστικοποίησε την έναρξη του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ για τις 30-10-2011.

Ανέβαλε το Πρωτάθλημα Νέων της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ για μια εβδομάδα.

Δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αναπληρωτή Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Ευαγγ. Κατσή.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Καίει" τον Άρη η έκθεση του παρατηρητή!

Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αναμένεται να είναι πρόβλημα για τον Άρη, αφού ο παρατηρητής τα έχει γράψει όλα στην έκθεσή του και η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να περιμένει τιμωρία.

Οι βόλτες των κίτρινων οπαδών γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, οι επιθέσεις στην σουίτα που φιλοξενήθηκαν τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ, τα αμέτρητα καπνογόνα και πυροτεχνήματα "καίνε" τον Άρη.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ο Άρης θα πρέπει να καταβάλει άμεσα πρόστιμο ύψους 350.000 ευρώ ενώ όπως όλα δείχνουν θα παίξει χωρίς κόσμο στο εντόε έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κάτι που από την μία του δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ το έργο απέναντι στους πρωτάθλητες και από την άλλη του κόβει επιπλέον λεφτά από τα έσοδα του συγκεκριμένου ματς, αφού το παιχνίδι θα ήταν sold out.

Αποφάσεις με καθαρό μυαλό…

Ο Σάκης Τσιώλης συζήτησε με τους ανθρώπους της διοίκησης του Άρη μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο για την ώρα δεν τέθηκε θέμα απόλυσής του.

Όχι πως η θέση του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι σίγουρη, απλά στην ΠΑΕ προτίμησαν να μην πάρουν κάποια απόφαση εν θερμώ.

Συζήτησαν για περίπου μισή ώρα αποκλειστικά για την εικόνα του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ανανέωσαν το ραντεβού για την Δευτέρα. Οι ιθύνοντες του συλλόγου, θέλουν να έχουν… καθαρό μυαλό όταν θα αποφασίσουν την παραμονή ή όχι του Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας.

Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Αδαμίδης

Σε ολοκληρωτική διάλυση οδεύει η ΑΕΚ μετά από την ανακοίνωση της παραίτησης των μελών του Δ.Σ της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Είναι εμφανές ότι η ομάδα μας νοσεί σε πολλά επίπεδα και αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία αντικειμενικά ξεπερνούν την προσπάθεια που καταβάλλει η παρούσα Διοίκηση. Για τους λόγους αυτούς στις 6 Οκτωβρίου οι κ.κ. Σταύρος Αδαμίδης, Χάρης Κοσμάτος, Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Δημήτρης Καψής και Μάκης Κασνακίδης, έθεσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του μεγαλομετόχου κου Νίκου Νοτιά, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν στην εξαγγελθείσα Εκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου και προσδοκούμε πως θα βρεθεί άμεση και μακροπρόθεσμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ.

Μέχρι την ημερομηνία της ανωτέρω Γ.Σ, η παρούσα Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθειά της έτσι ώστε η επόμενη Διοίκηση να αναλάβει την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τηρουμένων πάντα των δύσκολων εδώ και τόσο καιρό συνθηκών.



Καλούμε για άλλη μία φορά όλους τους Ενωσίτες να πορευθούμε ενωμένοι, αφήνοντας πίσω μας τεχνητές και μη διχόνοιες και διαφορές, στηρίζοντας τους παίκτες και τον προπονητή μας. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους»

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αυτές είναι οι Ομάδες «Α» και «Β»

Το μεγάλο ερώτημα του ελληνικού ποδοσφαίρου απαντήθηκε! Η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός είναι η «Ομάδα Α» και η «Ομάδα Β», αντίστοιχα, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας που συνεδρίασε σήμερα.

Αυτές οι δύο ομάδες πρόκειται να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μετά από τις καταδικαστικές αποφάσεις σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα για τη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.


Όπως αποφασίσθηκε οι Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα από την 10η αγωνιστική στις 19 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε εκτιμάται ότι θα έχει αποφανθεί το Διοικητικό Εφετείο για τις εφέσεις των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, αλλά και να τελεσιδικήσουν οι προσφυγές που αναμένεται να καταθέσουν οι Λάρισα και Πανσεραϊκός. Μάλιστα, πριν την έναρξη των διαδικασιών ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Βόλου, κατέθεσε παράσταση για τις εκκρεμοδικίες.


Σύμφωνα με πληροφορίες 7 ομάδες ψήφισαν υπέρ των Λεβαδειακού και Δόξας. Αντίθετα, δύο ομάδες, οι ΑΕΚ και Άρης, ψήφισαν τις δύο θέσεις στο πρωτάθλημα να τις καλύψουν οι Λάρισα και Πανσερραϊκός. Τέλος δύο ομάδες, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος ψήφισαν "λευκό".



Κατά την έξοδό του από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Απόστολος Παπαπουτσάκης, αφού μίλησε για την ψηφοφορία και το πως κατανεμήθηκαν οι ψήφοι (7 υπέρ του Λεβαδειακού και της Δόξας, 2 υπέρ της Λάρισας και του Πανσερραϊκού και δύο λευκά), σχολίασε:
«Ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας θα είναι έτοιμες να παίξουν την 10η αγωνιστική, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Νοεμβρίου κι αυτό γιατί θα περιμένουμε διότι υπάρχουν κάποια νομικά θέματα που πρέπει να τελειώσουν».

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Τα τρία "αγκάθια" για να γίνουν οι ομάδες 18

Στις 14.00 αρχίζει η γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας, η οποία θα νομιμοποιήσει την παράνομη απόφαση για αύξηση των ομάδων στο πρωτάθλημα από 16 σε 18. 
Ωστόσο, υπάρχουν κάποια "αγκάθια" που εμποδίζουν τη νομιμοποίηση της παρανομίας, αν και βέβαια ουδόλως φαίνεται πως ενδιαφέρει τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ η καταστρατήγηση των κανονισμών και των νόμων.
Τα προβλήματα είναι τα εξής:
1. Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, που πρέπει να περιλαμβάνει και τα play off αφού τα θέλει η ΝΟVA. Παράλληλα, θα πρέπει να παραταθεί η αγωνιστική δραστηριότητα μετά τις 13 Μαΐου, ημερομηνία που σύμφωνα με την UEFA θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι εγχώριες διοργανώσεις σε κάθε χώρα-μέλος της.
Επίσης, θα πρέπει να γίνονται αγώνες της ίδιας αγωνιστικής σε τρεις μέρες της εβδομάδας, ενώ μερικές φορές θα συμπίπτουν με αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ακόμη, υπάρχει ερωτηματικό με το πώς θα μπουν στη διαδικασία της κλήρωσης οι δύο πρόσθετες ομάδες.
2. Τα χρήματα της NOVA, καθώς το συνδρομητικό κανάλι δεν δίνει τόσα χρήματα ώστε να καλύψει και τις δύο πρόσθετες ομάδες και έχει αποφασίσει ότι θα πρέπει να κοπούν 50.000 ευρώ από κάθε ομάδα.
Ωστόσο, κάποιες ομάδες διαφωνούν καθώς πρόκειται για ανακατανομή των εσόδων, ενώ σε πιθανή χορηγία από τον ΟΠΑΠ η μοιρασιά θα γίνει δια 18 και όχι δια 16, συνεπώς πάλι θα υπάρξει μείωση εσόδων.
3. Το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν. Η Σούπερ Λίγκα θέλει να πέσουν τρεις ομάδες, εκτός βέβαια αν προκύψουν πάλι... ειδικές συνθήκες και οι ομάδες γίνουν 20 ή και 22, ενώ η ΕΠΟ που νομιμοποιεί την παρανομία θέλει να υποβιβαστούν πέντε ομάδες, ώστε το επόμενο πρωτάθλημα να ξεκινήσει με 16.

Τραγωδία με νεκρό στην απεργιακή κινητοποίηση

Τραγωδία στην δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας. Νεκρός λόγω αναπνευστικών προβλημάτων κατέληξε ο 53χρονος, Δημήτρης Κοτσαρίδης, μέλος του ΠΑΜΕ που βρέθηκε στην απεργιακή κινητοποίηση.

Ο διαδηλωτής έπεσε νεκρός απο ανακοπή καρδιάς, ύστερα απο υπεραυξημένη εισπνοή χημικών ουσιών από τις δυνάμεις της αστυνομίας και μετά απο πάλη των γιατρών στον Ευαγγελισμό να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

O ΓΙΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ !

Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής
 
Πανιώνιος-Ολυμπιακός: Σπάθας (Πειραιά), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Σταθόπουλος (Ηλείας), Τσολάκης (Αθηνών)
ΟΦΗ-ΑΕΚ: Στυλιάρας(Αιτωλ/νιας), Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Κωσταράς (Αιτωλ.νιας),
Άρης-ΠΑΟΚ: Γιάχος (Χίου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Μαγιάνης (Άρτας)
Παναθηναϊκός-Εργοτέλης: Μήτσιος (Ηπείρου), Δημόπουλος (Μακεδονίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Αργυρός (Αθηνών), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

Στείλτε τouς στο Δελφινάριο!!!

Με αποφάσεις που παραβιάζουν νόμους και κανονισμούς το ποδόσφαιρο επιχειρεί να κλείσει άρον – άρον όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις και να βάλει ένα βίαιο και άδοξο τέλος στη διαδικασία της «κάθαρσης».

Η παράνομη απόφαση της Super League να αυξήσει τις ομάδες σε 18 για να βολευτούν όλοι και να μην διαμαρτύρεται κανείς μπορεί να συνδυαστεί με τη σκανδαλώδη απόφαση αθώωσης του Λεβαδειακού για "στημένο" περυσινό παιχνίδι με την Ηλιούπολη.

Οι διώξεις προς τις ομάδες θα σταματήσουν παρότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια από την UEFA και την εισαγγελία που δεν αγγίχτηκαν και οι ομάδες που έχουν προσφύγει στην Εφέσεων -με εξαίρεση ίσως τον Αγροτικό Αστέρα - αναμένεται να αθωωθούν.

Στο πλαίσιο της απόφασης να κλείσουν οι υποθέσεις που αφορούν το σκάνδαλο των στημένων, να τερματίσουν οι δικαστικές εκκρεμότητες και να αρχίσουν και οι υπόλοιπες διοργανώσεις εντάσσεται και η απροθυμία του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκου, να ασκήσει έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης της Φούτμπολ Λιγκ για τον Λεβαδειακό, η οποία βασίζεται σε σκεπτικό που βρίθει ανακριβειών και αλλοιώνει την πραγματικότητα.

Η απόφαση του κ. Φάκου είναι ειλημμένη. Ο Λεβαδειακός μένει ατιμώρητος, βγαίνει καθαρός και κατά συνέπεια το έργο της κάθαρσης και σε αυτήν την περίπτωση ολοκλήρωνεται, αφού μάλλον λειτούργησε ως καθαρτήριο όσων είχαν εμπλοκή στο σκάνδαλο των "στημένων" παρά ως διαδικασία εξύγιανσης...

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

"Άλλος τον σκότωσε, εγώ ήμουν στο καφενείο"!

Τέσσερα χρόνια μετά το φονικό της Λαυρίου, ο 42χρονος Μιχάλης Σακάτης, ο οποίος έχει καταδικαστεί ισόβια για τη δολοφονία του Φιλόπουλου, παραχωρεί μεγάλη συνέντευξη και δηλώνει "εξιλαστήριο θύμα". Τι λέει για τη ψεύτικη (;) κατάθεση της μητέρας του.

"Τους τελευταίους μήνες δεν ήμουνα σε θέση να μιλήσω σε κανέναν. Πέρασα διάφορα, αλλά τα ξεπέρασα και τώρα ετοιμάζομαι να δώσω τη «μάχη» μου στο Εφετείο. Είμαι μέσα ήδη μια τετραετία. Οχι ότι δεν έχω ξανακάνει φυλακή, αλλά αυτή τη φορά καταδικάστηκα ισόβια για κάτι που δεν έχω κάνει. Είναι άδικο".
 
Τι επιδιώκεις στο δικαστήριο;

"Να αθωωθώ για κάτι που δεν έχω καμία σχέση. Να δικαιωθώ".
 
Και σε τι ποντάρεις;
 
"Στην αλήθεια. Στο ότι δεν ήμουνα εκεί. Στο ότι δεν ασχολιόμουν καθόλου με τα οπαδικά. Στο ότι είχα σηψαιμία στο πόδι και είχα φτάσει στο σημείο να μου φέρνουν τη μεθαδόνη στο σπίτι επειδή δεν μπορούσα να μετακινούμαι κάθε μέρα. Αυτό που θέλω μόνο είναι να με αφήσουν να τους μιλήσω. Να τους πω πράγματα για τη ζωή μου. Για την εξάρτησή μου από τα ναρκωτικά. Για την κατάστασή μου".
 
Δηλαδή, έχεις άλλοθι που δικαιολογεί την απουσία σου από τη Λαυρίου εκείνη τη μέρα;
 
"Απ' ό,τι θυμάμαι ήμουνα σε ένα καφενείο δίπλα στο πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Μπαινόβγαινα στο πρόγραμμα, αλλά είχα πάρει τη δόση μου και έπειτα πήγα και κάθισα εκεί. Εμένα με συνέλαβαν πολλές ημέρες μετά. Με έστησαν. Με επέλεξαν ως εξιλαστήριο θύμα".
 
Από αυτό το μαγαζί δεν βρέθηκε κανείς να σε υποστηρίξει;
 
"Ο κόσμος ακούει ναρκομανής, επεισόδια, φόνος και σου λέει πού να μπλέξω τώρα. Και θα θυμάται ο καφετζής ότι ήμουν εκεί την τάδε ημέρα και ώρα;".
 
Η περίπτωση να ήσουνα τόσο βυθισμένος από τα ναρκωτικά και να μη θυμάσαι καν ότι πήγες εκείνη την ημέρα στη Λαυρίου υπάρχει;
 
"Δεν υπάρχει. Τότε εγώ ήμουνα με το ενάμισι πόδι στον τάφο. Είχα σηψαιμία στο πόδι από τα ναρκωτικά, το οποίο έφτιαξα εδώ στη φυλακή. Τα εκατό μέτρα έκανα δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα να τα περπατήσω. Οχι να ανέβαινα σε μηχανάκι και να πήγαινα εκεί. Και να έδινα μάχη σώμα με σώμα, όπως γίνονται σ' αυτές τις περιπτώσεις ή να χρησιμοποιούσα όπως λένε σιδηρόβεργες, μαχαίρια και τέτοια. Εγώ έτρεμα ολόκληρος από το πρόβλημά μου, όχι να τρέχω να σκοτώσω".
 
Ολα αυτά τα χρόνια επιμένεις πως είσαι αθώος, όμως καταδικάστηκες ισόβια. Ποιος και γιατί θεωρείς είχε συμφέρον από αυτό;

"Δεν έχω ιδέα. Ενα βράδυ, αρκετές μέρες μετά το γεγονός, δέχομαι μια επίσκεψη στο σπίτι μου από ανθρώπους του Ανθρωποκτονιών. Εκείνο το βράδυ πήραν εμένα, αλλά μόλις φθάσαμε στην Ασφάλεια και με ανέβασαν σε ένα δωμάτιο, από δίπλα άκουγα τη φωνή της μάνας μου.
Τους έλεγα «τι τη θέλετε τη μάνα μου» και μου απαντούσαν πως δεν είναι αυτή. Αλλά μετά μου έφεραν ένα χαρτί και μου είπαν «διάβασε τι κατέθεσε η μάνα σου»".
 
Τι ένοιωσες όταν το διάβασες;
 
"Μεγάλο σοκ. Η κατάθεση έγραφε πως της είχα εκμυστηρευτεί ότι χτύπησα κάποιον και από τις τύψεις μου της είπα πως ήθελα να πάρω ναρκωτικά".
 
Η μητέρα σου τι εξήγηση σου έδωσε;
 
"Οτι δεν φορούσε τα γυαλιά της και ότι της έδωσαν να υπογράψει αυτό το χαρτί".
 
Λες δηλαδή, ότι η Αστυνομία ήθελε να σου φορτώσει το έγκλημα;
 
"Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι είμαι το εξιλαστήριο θύμα της υπόθεσης. Βρήκαν έναν άνθρωπο εξαρτημένο από την ηρωίνη για ένα φονικό που δεν έκανε. Κάτι έχει παιχθεί, αλλά δεν ξέρω τι. Στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί πριν από τη σύλληψή μου κανείς δεν αναφέρεται σε μένα. Και δεν βρέθηκε κανένας να με αναγνωρίσει".
 
Στο δικαστήριο πώς ένοιωσες όταν η μητέρα σου, σου φώναζε «καλύτερα να αυτοκτονήσεις, παρά να πας φυλακή»;
 
"Πικράθηκα, αλλά την καταλαβαίνω. Από το 1988 που μπήκα στις φυλακές ανηλίκων της Λάρισας μέχρι σήμερα της έχω κάνει πολλά. Πόσα να αντέξει κι εκείνη... Βέβαια, μετά μου ζήτησε συγνώμη και μου συμπαραστέκεται. Μου λέει να κάνω κουράγιο και τέτοια".
 
Τον Μιχάλη Φιλόπουλο τον γνώριζες;
 
"Οχι. Κοιτάξτε να δείτε, εγώ είχα πάψει να ασχολούμαι με τα γήπεδα. Είχα να πάω πέντε χρόνια. Και πριν, όταν πήγαινα, ήταν σε κάνα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Βέβαια είχα συλλήψεις στα γήπεδα, αλλά αυτό συνέβη όταν ήμουνα πιο μικρός. Το όνομα του Φιλόπουλου το άκουσα τότε που έγινε το φονικό και το έμαθε όλη η Ελλάδα.
Και από ό,τι ακούστηκε στο δικαστήριο, του την είχαν στήσει και πριν έξω από το σπίτι του, αλλά πρόλαβε και την έκανε. Αυτό που ξέρω είναι πως αυτός ή αυτοί που τον σκότωσαν κάνουν τη ζωή τους και εγώ είμαι μέσα".
 
Στη σκέψη ότι αυτός που το έχει κάνει ευχαριστιέται την ελευθερία, τι σκέφτεσαι;
 
"Εχω ξενερώσει μέσα μου. Πραγματικά σας λέω πως αν το είχα κάνει θα το έλεγα. Θα δήλωνα μεταμέλεια".
 
Επειδή είχες παλαιότερη δράση στον οπαδικό χώρο, δεν επιχείρησες να μάθεις ποιος το έκανε;
 
"Μέσα από τη φυλακή δεν μπορούσα να το ψάξω. Και όσοι θα μπορούσαν να το κάνουν για μένα δεν θέλουν να το κάνουν. Κι άλλοι φοβούνται να μιλήσουν".
 
Για το ραντεβού στη Λαυρίου είχες ακούσει;
 
"Δεν ήξερα τίποτα".
 
Οι συγκρατούμενοί σου γνωρίζουν γιατί είσαι μέσα;
 
"Ναι. Και αυτοί με ρωτούν «πού σε βρήκαν;». Αλλοι μου λένε «πες μας τι έγινε. Δεν είμαστε αστυνομία». Δεν το έκανα. Το λέω και θα το φωνάζω".
 
Αν το δικαστήριο δεν πειστεί και δεν πετύχεις τον στόχο σου, τι θα κάνεις ;
 
"Το σκέφτομαι και αυτό. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Μου έχουν περάσει άσχημες σκέψεις από το μυαλό μου".
 
Τι εννοείς;
 
"Το πιο εύκολο ξέρεις είναι να βάλεις ένα τέλος. Αλλά πιστεύω πως θα τη σπάσω την ισόβια".
 
Αλήθεια, από την πλευρά του εκλιπόντος σε πλησίασε ποτέ κάποιος απλά να σε ρωτήσει ένα «γιατί»;
 
"Οχι. Εγώ τους έστειλα ένα γράμμα στο οποίο τους έγραφα πως λυπάμαι, αλλά δεν σκότωσα εγώ το παιδί τους. Κι αυτοί το έλαβαν ως απειλή και το παρουσίασαν στο δικαστήριο. Πραγματικά, κατανοώ τον πόνο τους. Αλλά δεν το έκανα εγώ".
 
Γιατί σκέφτηκες να τους γράψεις;
 
"Αισθάνθηκα πως ήταν σωστό να το ξέρουν από μένα".

"Άλλος Ολυμπιακός με Ντόρτμουντ"

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα περιμένει από τον Ολυμπιακό να παρουσιαστεί βελτιωμένος και να κυνηγήσει τη νίκη στον αγώνα με την Ντόρτμουντ για το Champions League. «Σίγουρα την Τετάρτη μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ντόρτμουντ έπαιξε την Παρασκευή και νίκησε εκτός έδρας. Έχουν πολύ καλή ομάδα και όπως και εμείς, έτσι και αυτοί θέλουν τη νίκη. Περιμένω να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση» δήλωσε ο Αργεντινός.

Ο Ιμπαγάσα παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Όλη η ομάδα έκανε πολύ κακό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα (σ.σ. προχθές) η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα για μας. Ήμασταν πολύ μακριά από τον καλό μας εαυτό. Δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός και αυτό μας στοίχησε.
Από όλο το παιχνίδι η καλύτερή μας στιγμή ήταν μόνο το γκολ του Μιραλάς. Δημιουργήσαμε ελάχιστες απειλητικές φάσεις και έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις....

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα ντέρμπι με πολύ δύναμη και με λίγο καθαρό χρόνο. Υπήρξαν πολλές κίτρινες κάρτες, οι οποίες θεωρώ ότι δεν ήταν απαραίτητο να βγουν. Αυτό επηρέασε το ρυθμό μας, χωρίς να το επικαλούμαι ως δικαιολογία. Κι εμείς ήμασταν κακοί, αλλά και η ΑΕΚ δεν έκανε καμιά σπουδαία εμφάνιση. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο το ματς κρίνοντας από τους καλούς παίκτες που έχουμε και εμείς και η ΑΕΚ, όμως δεν συνέβη αυτό.

Ψάξαμε τις μπάλες και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και μπορούμε να επανορθώσουμε, αρκεί να βελτιωθούμε.»

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται....

Η πανέμορφη Vanessa Claudio είναι μια πολύ πετυχημένη ηθοποιός από το Puerto Rico.
 

Πριν από λίγα χρόνια είχε κερδίσει τον τίτλο «Miss Congeniality» στα τοπικά καλλιστεία και από τότε κατέκτησε τα τηλεοπτικά πλατό αλλά και τις πασαρέλες.

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Hombres εκτός από μια προκλητική συνέντευξη, δημοσιεύτηκε και μια πολύ αποκαλυπτική φωτογράφηση.

Βγείτε στο δρόμο να ανατραπεί η κυβέρνηση

Η επιστροφή του...ασώτου Κίμωνα Κουλούρη , σε τηλεοπτική συχνότητα και στον Γιάννη Παπαγιάννη,περιελάμβανε βόμβες μεγατόνων για τον Γιώργο Παπανδρέου και την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ.

Το ιστορικό στέλεχος και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, είπε πως ο Γιώργος είναι "πολύ μικρός" για να κυβερνάει αυτό τον τόπο, ενώ αναφερόταν στον πρωθυπουργό αποκαλώντας τον "ο γιος του Αντρέα", επισημαίνοντας παράλληλα πως "το παιδί αυτό το χω μεγαλώσει".

Επισήμανε ακόμα πως "νοιώθω θυμό για εκεί που έχει καταντήσει τον τόπο και το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου"

Ο Κίμων Κουλούρης συνέχισε ...απορώντας πως "ο κόσμος δεν ξεσηκώνεται εναντίον της κυβέρνησης" καθώς το ΠΑΣΟΚ "εγκληματεί εναντίον του τόπου"

Οι βόμβες δεν είχαν τελειωμό με τον πρώην υπουργό να λέει πως "τους σημερινούς που χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός δεν θα τους έβαζα ούτε για ....αφισοκολλητές" για να αποτελειώσει το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση του, λέγοντας πως οι σημερινοί υπουργοί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός "λένε όλοι ψέματα!"

Aυτούς έμπασε......κάποτε ο Αντ.Σαμαράς στην Ελλάδα μας !

Δυο άτομα πέρασαν το κατώφλι ενός σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο Κρήτης με το πρόσχημα της πραγματοποίησης αγορών.


Εντούτοις, οι δυο Βούλγαροι «πελάτες» δεν είχαν σκοπό να ψωνίσουν παρά να σηκώσουν ... τα βαριά ποτά.

Κατά την παραμονή τους στο κατάστημα, αφαίρεσαν τρεις φιάλες ουίσκι αξίας 120 ευρώ τις οποίες απέκρυψαν και αποχώρησαν χωρίς να περάσουν από το ταμείο.

Για κακή τους τύχη όμως έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλο του σούπερ μάρκετ και ακινητοποιήθηκαν.

Ο Κάρολ "μπλόκαρε" τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Την πρώτη του, εντός έδρας, γκέλα στο πρωτάθλημα έκανε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ και έμεινε στο 0-0, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί μόνος στην κορυφή. Σούπερ απόδοση του Κάρολ, που κατέβασε ρολά...

Ό,τι είχε να επιδείξει το παιχνίδι έγινε κατά κύριο λόγο στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να έχει το πάνω χέρι και να χάνει αρκετές ευκαιρίες. Στο 17' ο Φωτάκης έπιασε το σουτ για να αποκρούσε σε κόρνερ ο Κάρολ ενώ στο 26' ο Κάρολ είπε "όχι" και στον Γκαρσία που έπιασε το σουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μάντζιος έβγαλε τον Παπουλή τετ-α-τετ με τον Χαλκιά για να αποκρούσει ο τελευταίος σε κόρνερ ενώ στο 44' ήταν η σειρά του Βιεϊρίνια να δει τον Κάρολ να αποκρούει το σουτ που έπιασε μέσα από την περιοχή ενώ απέναντι στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ σταμάτησε και η ευκαιρία του Ίβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν ήταν το ίδιο καλό με το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να θέλει να απειλήσει αλλά να σταματάει πάνω στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ. Στις καθυστερήσεις μάλιστα, ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να φύγει και νικητής.
Ο Μάντζιος έγινε κάτοχος της μπάλας έχοντας πολύ χώρο μπροστά του αλλά ο Χαλκιάς μπλόκαρε το σουτ που έκανε με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Ετο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης (34' λ.τ. Αρίας), Ιβιτς (78' Γιάννου), Σαλπιγγίδης (72' Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπόντορ (65' Σουμπίνιο), Βερόν (67' Ρόβας), Κάλαϊτζιτς, Παπουλής, Σίσιτς (87' Σόουζα), Μάντζιος.

Διαιτητές: Τριτσώνης (Αθηνών)
 
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)

Με οδηγό....την Sexy Μάγδα !

Την πεντάλεπτη παράταση χρειάστηκαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού για να επιβληθούν στην πρεμιέρα της Α2 Γυναικών !


Μπροστά σε 500 φίλους της ομάδας οι ερυθρόλευκες κατάφεραν να επιβληθούν στην παράταση με σκορ 83-72.


14-18, 31-39, 42-48, 65-65(κ.α.), 83-72

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βλιώρας) : Κυριαζίδου 9 (2) , Σουλτάνη 13, Μαρίνου 15, Κουφογιάννη 20, Καραμπατζάκη 19, Ζήτη 2, Θωμασούλη 5, Πυλαρινού


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ (Διαβολεμένου) :
Μαραγκού 10, Γιανάτση, Γιαννοπούλου 23 (1), Μούρτου 6, Κιζιρίδου 11 (2), Μύρβαλη 16 (2), Ταυροπούλου, Αθανασιάδου, Ρούσου 6

Μόνη πρώτη η Παρί, η Ρεν το ντέρμπι!

Η ΠΣΖ που πήρε την 4η διαδοχική της νίκη, έχει 23 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές, τρεις περισσότερους από τις Μονπελιέ και Λιόν. Η ομάδα του Παρισιού έχει να πάρει το πρωτάθλημα από το 1994.

Με χατ-τρικ του Κέβιν Γκαμεϊρό, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 3-1 την Αζαξιό και απέκτησε προβάδισμα τριών βαθμών στην κορυφή της Ligue 1.

O διεθνής Γάλλος στράικερ άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό αλλά η ομάδα της Κορσικής ισοφάρισε με τον Καρλ Μεντζανί στο 24'. Ωστόσο η Παρί πήρε ξανά το προβάδισμα στο 50' όταν μετά από κεφαλιά – πάσα του Σισοκό, ο Γκαμεϊρό από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα, ο 24χρόνος στράικερ έκανε το τελικό 3-1.

Η Ρεν το ντέρμπι της Βρετάνης!
Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στην έδρα της, η Ρεν πήρε το ντέρμπι της Βρετάνης, επικρατώντας της Λοριάν με 2-0. Ο Ζιρές Κεμπό- Εκοτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Φρεντερίκ Αντονετί στο 11' ενώ ο Πιτρόιπα με πέναλτι στο 63' σημείωσε το τελικό 2-9. Με τη νίκη της αυτή , η Ρεν πέρασε στην 5η θέση.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

«Είναι ο αγώνας της χρονιάς...»

Μπορεί η Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια να μην μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα, ωστόσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το ματς με τους «κόκκινους» θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της χρονιάς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πάντα θεωρούσα πως είναι ο αγώνας της χρονιάς για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που έχει να κάνει με την ιστορία των δύο ομάδων και των δύο πόλεων», δήλωσε ο Σκωτσέζος και συνέχισε: «Η αντιπαλότητα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, αλλά νομίζω πως και οι δύο ομάδες χρειάζονται η μία την άλλη. Είναι κάτι που με ενοχλεί όταν ακούω ανόητα συνθήματα για το Μόναχο, για το Χίλσμπορο, δεν νομίζω πως κάνει καλό για καμία από τις δύο ομάδες, επειδή χωρίς αυτές δεν θα υπήρχε αγγλικό πρωτάθλημα».
Τέλος, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: «Αν βρισκόμασταν σε ένα πλαίσιο, στο οποίο οι οπαδοί μιας ομάδας απαγορευόταν να ταξιδέψουν στην έδρα της άλλης, δεν θα ήταν πλέον το ίδιο. Χρειαζόμαστε ο ένας τον σεβασμό του άλλου. Ο σεβασμός, σ' ότι αφορά στην ιστορία των δύο ομάδων,  πρέπει να τηρείται και ελπίζω πως αυτό θα δούμε, επειδή η σημερινή είναι μια εξαιρετική περίσταση».

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Stop...από την αστυνομία !

Ο ΠΑΟΚ το ζήτησε, ο Άρης το συζητούσε, όμως η αστυνομία άναψε… κόκκινο. Μονάχα με φίλους των «κίτρινων» αποφασίστηκε να διεξαχθεί το ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Απόφαση που πάρθηκε στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Η πλευρά του «Δικεφάλου» εξέφρασε την επιθυμία να πάρει το 5% των εισιτηρίων, με την προοπτική να παραχωρήσει αντίστοιχο ποσοστό στο παιχνίδι της Τούμπας, ωστόσο το συγκεκριμένο αίτημα, παρά το καλό κλίμα της όλης συζήτησης, δεν έγινε δεκτό.

Δέκα χρόνια νωρίτερα τα εμφράγματα στους καπνιστές...

Οι καπνιστές παθαίνουν έμφραγμα σε αρκετά μικρότερη ηλικία κατά μέσο όρο σε σχέση με τους μη καπνιστές, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν (Αν Άρμπορ), που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο αμερικανικό περιοδικό καρδιολογίας «American Journal of Cardiology», σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μελέτησαν τις περιπτώσεις περίπου 3.600 ατόμων που εισήχθησαν στο νοσοκομείο για έμφραγμα ή στηθάγχη, δηλαδή πόνο... στο στήθος που προκαλείται από την μείωση της κυκλοφορίας του αίματος στην καρδιά και θεωρείται πρόδρομο σύμπτωμα του εμφράγματος.


Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες μη καπνιστές ήσαν 64 ετών κατά μέσο όρο τη στιγμή του εμφράγματος, ενώ οι καπνιστές 55, δηλαδή εννέα έτη πιο νέοι. Για τις γυναίκες οι αντίστοιχες ηλικίες ήσαν 70 ετών για τις μη καπνίστριες και 57 για τις καπνίστριες (ακόμα μεγαλύτερη διαφορά της τάξης των 13 ετών). Αυτή η «ψαλίδα» παρατηρείται παρόλο που στο δείγμα της έρευνας οι καπνιστές ήσαν κατά μέσο όρο νεαρότερης ηλικίας και είχαν γενικά λιγότερα προβλήματα υγείας. Οι ερευνητές διαπίστωσαν την ύπαρξη του λεγόμενου «παράδοξου του καπνιστή», δηλαδή του γεγονότος ότι οι καπνιστές ήταν λιγότερο πιθανό να πεθάνουν κατά το αμέσως επόμενο εξάμηνο μετά το έμφραγμά τους σε σχέση με τους καπνιστές (κάτι που εξηγείται με βάση την πιο νεαρή ηλικία τους και τη γενικότερη καλύτερη κατάσταση της υγείας τους κατά τη στιγμή του εμφράγματος, άρα είχαν λιγότερους παράγοντες κινδύνου). Έτσι, οι μη καπνιστές πέθαναν κατά το επόμενο εξάμηνο σε ποσοστό 5% οι άνδρες και 8% οι γυναίκες, έναντι ποσοστών 3% και 6% αντίστοιχα για τους καπνιστές. Όμως αυτό το «παράδοξο» δεν διαρκεί για πολύ.


«Οι άνθρωποι που καπνίζουν, έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να πάθουν έμφραγμα, μια δεκαετία ή και περισσότερο πιο νωρίς από τους μη καπνιστές», δήλωσε καρδιολόγος της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Λος 'Αντζελες και επεσήμανε ότι, όπως δείχνει η νέα έρευνα,«είναι δυνατό, αν κανείς καπνίζει, να πάθει έμφραγμα, παρόλο που δεν έχει άλλους παράγοντες κινδύνου».


«Ποτέ δεν είναι αργά να κόψει κανείς τη συνήθεια του καπνίσματος», τόνισε ο γιατρός και επεσήμανε ότι «ακόμα και μετά από λίγες μέρες διακοπής του τσιγάρου, υπάρχει μείωση στον κίνδυνο εμφράγματος. Αν μάλιστα περάσουν ένα με δύο χρόνια που έχει πια κανείς σταματήσει το κάπνισμα, τότε ο μεγαλύτερος πρόσθετος κίνδυνος για έμφραγμα έχει εξαφανιστεί. Υπάρχει λοιπόν άμεσο όφελος και αυτό αυξάνει, όσο περνάει ο χρόνος». Η μελέτη έδειξε επίσης ότι οι γυναίκες καπνίστριες είναι πιθανότερο σε σχέση με τους άνδρες καπνιστές να πάθουν κι άλλο έμφραγμα ή να εμφανίσουν άλλα καρδιολογικά προβλήματα κατά τους επόμενους μήνες μετά το πρώτο έμφραγμα ή την αρχική στηθάγχη. Σύμφωνα με επιστήμονες, αυτό δείχνει ότι οι κίνδυνοι του καπνίσματος, όσον αφορά την καρδιά, είναι τελικά ακόμη μεγαλύτεροι για τις γυναίκες από ό,τι για τους άνδρες.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

"Τώρα να τους δω... "

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Απόστολος Παπουτσάκης με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη

«Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι ποτέ εύκολος. Και τα εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις είναι πολλά και διαφόρων ειδών. Οφείλεις όμως να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να βροντοφωνάξεις “παρών”  μπροστά στις προκλήσεις που παρουσιάζονται.
Το ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα μας. Η ανάγκη να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα είναι μεγάλη, προκειμένου να είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, διεκδικώντας τον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει. Και λέγοντας “συνεπείς” αναφέρομαι σε όλους. Κατ’ αρχήν οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι απέναντι στους φιλάθλους και τη διοίκηση να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια, να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητές τους και να βάλουν την ομάδα σε τροχιά διεκδίκησης του στόχου.
Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, έχουν ευθύνη απέναντι σε όλους όσοι τους στηρίζουμε. Και έφτασε η ώρα να μας ανταποδώσουν αυτή τη στήριξη. Τώρα θα φανεί ποιοι μπορούν να αντεπεξέλθουν. Ποιοι θα συνεχίσουν να παλεύουν μαζί μας μέχρι τέλους. Ποιοι έχουν τις ικανότητες να κάνουν τους στόχους και το όραμα πραγματικότητα. Παράλληλα, όλοι εμείς, διοίκηση και φίλαθλοι, οφείλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με την παρουσία μας στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με τη φωνή και το χειροκρότημά μας.
 
Άλλωστε, η επιτυχία θα ανήκει σε όλους μας!», ανέφερε το μήνυμα του προέδρου...

«Χρυσός Τσιτσαρίτο»

Νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σαφώς αυξημένες απολαβές για τα επόμενα πέντε χρόνια υπέγραψε ο Χαβιέ Ερνάντες. Τριπλασιάστηκε ο εβδομαδιαίος μισθός του.

Με 25.000 λίρες εβδομαδιαίως αμειβόταν τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του ο Μεξικανός επιθετικός. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για συμβόλαιο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής όπου ο νεαρός φορ έλαμψε.

Ήταν ένα πρώτο συμβόλαιο ώστε να εκτιμηθεί η πραγματική ποιότητα του Ερνάντες στο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ και εκείνος ανταποκρίθηκε απόλυτα. Έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά «Τσιτσαρίτο» αρχικά στη φανέλα του με 20 γκολ στη σεζόν και έπειτα στις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας.

Ακόμη και μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι στη φετινή προετοιμασία της ομάδας, επανήλθε και σκόραρε άμεσα δύο γκολ, αναγκάζοντας τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να του προτείνει νέο συμβόλαιο πενταετίας. Ο παίκτης υπέγραψε άμεσα τη νέα συμφωνία και είδε τις εβδομαδιαίες απολαβές του να εκτινάσσονται από τις 25.000 στις 80.000 λίρες εβδομαδιαίως!

Ζαραδούκας: «Δέος στο Καραϊσκάκη»!

Ενθουσιασμός, από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, δέος, από το γήπεδό του, το «Γ. Καραϊσκάκης» και μεγάλη ανυπομονησία, για να παίξει σε αυτό, είναι τα συναισθήματα του Γιάννη Ζαραδούκα, που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων»!

«Για μένα είναι ένας παράδεισος! Ζω ένα όνειρο…», είπε, ενώ για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τόνισε: «Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς… Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι και δεν πρέπει να προδικάζουμε τίποτα». 

Για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Νιώθω ένα δέος που βρίσκομαι σε τέτοιο γήπεδο. Για μένα είναι ένας παράδεισος και ελπίζω να έρθει η ώρα να αγωνιστώ σ' αυτό το γήπεδο».

Για τις εικόνες που υπάρχουν στο χώρο των αποδυτηρίων: «Είναι καταπληκτικά τα αποδυτήρια και βλέπουμε κάποιες αναμνήσεις που μας γεμίζουν με πάθος και σε κάνουν να θέλεις να ζήσεις και εσύ τέτοιες στιγμές. Είναι κάποιες εικόνες που βλέπουμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν βοηθήσει και τον Ολυμπιακό. Είναι ξεχωριστές εικόνες γιατί είναι παίκτες που φαίνονται είναι γεμάτοι πάθος, ενώ έχουν πετύχει και πολλές διακρίσεις».

Για τα εντυπωσιακά αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Για τον ποδοσφαιριστή είναι σημαντικό να έχει τέτοια αποδυτήρια, να έχει ησυχία και ό,τι χρειάζεται για να αλλάξει και να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, είναι σημαντικό να έχεις και κάποιους ανθρώπους που θα βοηθούν πολύ να είμαστε έτοιμοι σωματικά».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Από τη πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση γιατί δεν το έχω ξανασυναντήσει πως ξένοι και Έλληνες είναι ένα. Αμέσως μου έκαναν πλάκα και μου έδωσαν συγχαρητήρια για την κλήση μου στην εθνική».

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Έχω ξαναπεί πως ζω ένα όνειρο γιατί όταν ζεις καταστάσεις σε χαμηλότερες κατηγορίες και μετά από τόσο μεγάλο διάστημα παίζεις σ' ένα τόσο μεγάλο σύλλογο είναι μια ανταμοιβή, ενώ πιστεύεις και περισσότερο στον εαυτό σου για τις δυνατότητές σου και βοηθάς περισσότερο την ομάδα».

Για τις πρώτες κουβέντες του Βαλβέρδε: «Μου είπε "καλώς ήρθες να είσαι έτοιμος με υγεία και δουλειά". Για μένα αυτές είναι οι πιο σωστές κουβέντες που θα μπορούσε να μου πει και εγώ πιστεύω πολλή στη δουλειά».

Για το πρώτο του ματς στο Καραϊσκάκης: «Πιστεύω πως με τους φιλάθλους θα είναι μια καυτή ατμόσφαιρα και θα πρέπει να κάνεις από την πρώτη εμφάνιση μια καλή παρουσία για να πάρεις δυνάμεις και να πιστέψεις στις δυνατότητες σου».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς, εγώ όμως βασίζομαι στην απόδοση της ομάδας μου. Τα ντέρμπι όμως είναι ντέρμπι και δεν πρέπει να προδικάζουμε τίποτα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Επειδή έχει αλλαγή προπονητή θα έχει διαφορετική φιλοσοφία και ίσως αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού, όσο προλάβει δηλαδή. Θα είναι καλό και δύσκολο παιχνίδι».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Προσφέρει κάτι διαφορετικό στον αγωνιστικό χώρο και έχει άλλο επίπεδο σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Αυτό είναι αποτέλεσμα της προετοιμασίας, αλλά και του προηγούμενου χρόνου που ήταν όλα τα παιδιά μαζί».

Για το στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού: «Έχει πάρα πολύ καλή τακτική, γρήγορη άμυνα, δηλαδή όταν κάνεις επίθεση ξανάπαίρνεις γρήγορα τη μπάλα αν την χάσεις και έχει ικανούς σκόρερ που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πετύχουν γκολ».

Για την αγάπη του κόσμου: «Αυτό είναι κάτι ξεχωριστό, πρώτη φορά το συναντώ και ελπίζω και εγώ να δείξω τι μπορώ να κάνω για να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου».

MΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΟΊΖΟΥ- ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ !

Η Αλεξάνδρα Λοϊζου έχει εκνευριστεί με γνωστό ποδοσφαιριστή του Άρη και δεν δίστασε να τον… απειλήσει μέσω Facebook. Σύμφωνα με τα όσα η ίδια αναφέρει στο μήνυμα, ο εν λόγω άσσος του ποδοσφαίρου έχει πει ανάρμοστα πράγματα τα οποία την θίγουν. Όταν όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά της, εκείνη έγινε κάτι παραπάνω από έξω φρενών. Έγραψε λοιπόν στη σελίδα της στο Facebook: «Ειλικρινά λυπάμαι που υπάρχουν άντρες σαν κι εσένα και είναι γυναικούλες και δεν τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε και το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να κουτσομπολεύουνε την προσωπική ζωή του καθενός. Την επόμενη φορά που θα μπεις στην διαδικασία να συζητάς για την προσωπική μου ζωή να ξέρεις ότι θα έχεις να κάνεις μαζί μου γιατί εγώ έχω αρ…α και θα έρθω εκεί στον Βορρά και θα σου σπάσω τα πόδια και την κακάσχημη μούρη σου. Επίσης θα μάθει όλος ο ποδοσφαιρικός κύκλος πόσους gay έχεις γ…ι . Και μετά θα σε στείλω να παίζεις μπάλα στα κάτω Φάρσαλα, ανύπαρκτε ποδοσφαιριστή του Άρη… (Μόλις το έλαβε και στο κινητό του αυτό το μήνυμα η κυρία…) Αυτά τα νέα μου για σήμερα.» 

Τις τιμές μας Σερ Άλεξ

Τη μία τιμή μετά την άλλη λαμβάνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από όλα τα Πανεπιστήμια της Ευρώπης. Μετά από τη Ρώμη σειρά πήρε ένα Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ που βράβευσε τον Σκωτσέζο τεχνικό για την προσφορά του στην πόλη, με αφορμή τα 25 του χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Φέργκιουσον ανέλαβε το Νοέμβριο του 1986 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνδύασε τη θητεία του στο σύλλογο με την ανάπτυξη της πόλης. Ο διπλός του ρόλος και η όλη του προσφορά αξιολογήθηκαν και εσωκλείστηκαν τυπικά σε ένα βραβείο που του απονεμήθηκε με τον ίδιο να τονίζει συγκινημένος:

«Το πιο όμορφο από όλα είναι που συνεχίζω να είμαι στο χορτάρι με τους παίκτες μου. Το ποδόσφαιρο άλλαζε με τον καιρό και έπρεπε να συμβαδίζω και εγώ με αυτές τις αλλαγές. Δεν σκέφτομαι πάντως πλέον καν τη συνταξιοδότηση. Όσο είμαι καλά συνεχίζω και δεν αγχώνομαι για μένα αλλά για την ομάδα. Περνάω καλά αυτή την περίοδο και το απολαμβάνω. Ελπίζω σε ένα επιτυχημένο μέλλον».

Στους «4» ο Ολυμπιακός... αλλού ο Άρης

Το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Επικράτησε του Άρη με 80-59 στο -άδειο από φιλάθλους λόγω τιμωρίας- «Αλεξάνδρειο» και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, απέναντι στον οποίο θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό.
Με ηγέτες τους Παπανικολάου (20π.), Σπανούλη (14π.) και Πρίντεζη (9π.) και παρά κάποια «νεκρά» διαστήματα που επέτρεπαν στους «κίτρινους» να μειώνουν τη διαφορά, οι Πειραιώτες έγιναν τα αφεντικά της αναμέτρησης. Έπαιξαν καλή άμυνα, ήταν πιο συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι, την ώρα που ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του. Οι τελευταίοι για ακόμη μια αναμέτρηση εμφανίστηκαν... αγνώριστοι και παρά το γεγονός ότι τους δόθηκε δις η ευκαιρία να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, πλησίασαν τον Ολυμπιακό, αλλά δε μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω και το παιχνίδι έληξε ουσιαστικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν οι φιλοξενούμενοι με μια αντεπίθεση έβαλαν φρένο στους αντιπάλους τους. Ο μόνος που ξεχώρισε από τους γηπεδούχους ήταν ο Άντριαν Όλιβερ (16π.).

Πήραν τον έλεγχο
Αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι από νωρίς και να κάνουν ξεκάθαρες τις προθέσεις τους στους αντιπάλους τους, μπήκαν στο παρκέ οι παίκτες του Ολυμπιακού και μόλις στο 5ο λεπτό προηγήθηκαν με 2-10. Ο Άντιτς κυριαρχούσε τόσο εντός, όσο και εκτός ρακέτας (7-18, 8΄) και με τη βοήθεια και του Σπανούλη, αλλά και... μιας τεχνικής ποινής που χρεώθηκε στον πάγκο του Άρη, οδήγησαν την ομάδα τους στο +16 με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (9-25). Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης ήταν... άφαντος. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή έδειχναν χαμένοι μέσα στο παιχνίδι των Πειραιωτών και για να αλλάξει αυτό, ο Έλληνας τεχνικός γύρισε την άμυνα της ομάδας του σε ζώνη. Έτσι, και με ηγέτη τον Βεργίνη στην επίθεση, οι «κίτρινοι» έκαναν ένα σερί 11-2 (20-27, 14΄) και έδειξαν διάθεση να «μπουν» στο παιχνίδι. Παπαδόπουλος, Πρίντεζης και Παπανικολάου «ξύπνησαν» τους συμπαίκτες τους και έδωσαν στον Ολυμπιακό μια... ανάσα (20-33, 15΄), με τον «Λάζο» να συνεχίζει και να κάνει το παιχνίδι του απέναντι στους ψηλούς του Άρη (22-36, 18΄).Με εξαίρεση κάποιες «αναλαμπές» του Όλιβερ (26-40), οι Θεσσαλονικείς έπεσαν ξανά σε χειμερία νάρκη και το ημίχρονο τους βρήκε να υπολοίπονται 12 πόντους στο σκορ (26-42).

Προσπάθησαν, αλλά...
Οι φωνές, αλλά και οι οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή στα αποδυτήρια έπιασαν τόπο. Η άμυνα των γηπεδούχων «έσφιξε» και με τον Μαυραειδή να τους καθοδηγεί επιθετικά κατάφεραν να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό. Βρέθηκαν στο -8 στο 25΄(35-48), την ώρα που οι Πειραιώτες έβρισκαν στόχο δύσκολα και κυρίως χάρη στον «Kill Bill», αλλά και στο -6 (42-48, 26΄). Μετά το ξέσπασμα τους όμως, ακολούθησε η... ανάσταση των παικτών του Ίβκοβιτς. Με Πρίντεζη, Σπανούλη και Παπαδόπουλο και τους δύο πρώτους να βγαίνουν σε αιφνιδιασμούς, πέτυχαν ένα σερί 14-2 (44-60, 29΄), το οποίο διεύρυνε ο Παπανικολάου. Μαζί «ανέβηκε» και η διαφορά φυσικά και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ στο 44-65. Τα λεγόμενα του «τίγρη» όταν οι «κίτρινοι» βρέθηκαν στον πάγκο αντικατόπτριζαν πλήρως το παιχνίδι τους. «Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή» τους φώναξε. Μόνο που η κατάσταση δε διαφοροποιήθηκε στη συνέχεια (44-67, 33΄). Έτσι, ο «Ντούντα» βρήκε ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής, πέρα από τον Μάντζαρη, και στον Κατσίβελη. Όλιβερ, Ταπούτος και Μάλντροου είπαν να κάνουν μια τελευταία... προσπάθεια και μείωσαν σε 55-67. Ο πρώτος ήταν αυτός που εξακολούθησε να βρίσκει στόχο (56-69, 27΄), αλλά τα τρία λεπτά που απέμεναν δεν ήταν τελικά αρκετά για τον Άρη, διότι ένας... κούκος δε μπορεί να φέρει την άνοιξη (57-71, 28΄). Παρά τα λάθη των «ερυθρολεύκων» και την απουσία του Σπανούλη (σε επίθεση και άμυνα μαζί) η νίκη ήταν δική τους και το απέδειξαν. Την κατέκτησαν με το ταμπλό να γράφει 59-80 υπέρ τους και τον Παπανικολάου να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.  


Τα δεκάλεπτα: 9-25, 26-42, 44-65, 59-80.   
 
Άρης (Αλεξανδρής): Μαυραϊδής 9(2), Κερούς 4, βεζένκοφ, Ταπούτος 8, Τζέιμς 2, Τσαϊρέλης 4, Δήμας, Όλιβερ 16, Κρούσιτς 4, Βεργίνης 9(1), Μάλντροου 3(1).

Ολυμπιακός
(Ίβκοβιτς): Χάινς 4, Παπανικολάου 20(2), Άντιτς 10(1), Σπανούλης 14(2), Μάντζαρης 2, Χάουαρντ 2, Κέσελ 5, Σλούκας 4, Παπαδόπουλος 8, Γκετσεβίτσιους 2, Κατσίβελης, Πρίντεζης 9(1).

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

"Περιστεριώτης" ο Έντουαρντς!

Κάτοικος Περιστερίου θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Γκέιβιν Έντουαρντς, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Ο Γκέιβιν Εντουαρντς γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1988 στην πόλη Γκίλμπερτ της Πολιτείας της Αριζόνα. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια καθώς ο πατέρας του Ερλ Εντουαρντς έπαιξε για 11 σεζόν, από το 1969 έως το 1979 στο επαγγελματικό πρωτάθλημα φούτμπολ (NFL) των ΗΠΑ φορώντας τις φανέλες τεσσάρων διαφορετικών ομάδων (Σαν Φρανσίσκο, Μπάφαλο, Κλίβελαντ και Γκριν Μπέι).

Πήγε γυμνάσιο στο Μεσκουίτ όπου την τελευταία χρονιά έσπασε το ρεκόρ γυμνασίου στις τάπες και έγινε ο πρώτος με περισσότερες από 100 σε μία σεζόν. Οδήγησε το γυμνάσιο σε ρεκόρ 20-6 έχοντας 17,5 πόντους 8,5 ριμπάουντ και 3,3 τάπες ανά αγώνα και αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στην περιφέρεια Φιέστα.

Το 2006 εντάχθηκε στο πρόγραμμα του διάσημου Πανεπιστημίου Κοντέκτικατ από το οποίο αποφοίτησε το 2010. Τις τρεις πρώτες χρονιές είχε σχετικά μικρή συμμετοχή και προσφορά αλλά την τελευταία σεζόν 2009-10 εκτίναξε τους μέσους όρους του. Από τους 3,8πόντους βρέθηκε στους 10,6 και από τα 3 ριμπάουντ μέσο όρο στα 6,5 όντας βασικός και αναντικατάστατος στους «Χάσκις».

Το καλοκαίρι του 2010 δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ και δοκίμασε τις δυνάμεις του στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Φοίνιξ Σανς έχοντας 3,6 πόντους και 2,2 ριμπάουντ μέσο όρο σε πέντε αγώνες αλλά δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο.

Έτσι ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Νότιο Κορέα και στην ομάδα Ανιάνγκ ΚΤ&G Κάιτς παίζοντας για επτά αγώνες. Ακολούθως πήγε στην Ουκρανία και στην Χιμίκ Γιουζνί παίζοντας άλλους τρεις αγώνες αλλά στα τέλη Δεκεμβρίου 2010 επέστρεψε στις ΗΠΑ. Εντάχθηκε στο δυναμικό των Σπρίνγκφιλντ Αρμορ στο NBDL υπό τις οδηγίες του παλαίμαχου ΝΒΑερ Ντι Μπράουν. «Πρόκειται για έναν αθλητικό και πολυσύνθετο ψηλό» είχε δηλώσει ο Μπράουν για τον Εντουαρντς ο οποίος έπαιξε στους Αρμορ έως το τέλος της σεζόν για 39 αγώνες έχοντας 11 πόντους και 5,6 ριμπάουντ μέσο όρο.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΚΕΪΒΙΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ :

Σεζόν Ομάδα Πρωτάθλημα Αγ. Χρ. 1π. 2π. Ριμπ. Ασ. Κλ. Τ. Λ. Πόντοι
2006-07 Κονέκτικατ NCAA 22 6,5 43,5 56,7 1,9 0,1 0,1 0,6 0,4 2
2007-08 Κονέκτικατ NCAA 31 7,9 76,7 55 1,6 0,2 0,3 0,4 0,5 2,9
2008-09 Κονέκτικατ NCAA 36 11,7 74,5 63,8 3 0,3 0,4 0,8 0,6 3,8
2009-10 Κονέκτικατ NCAA 34 30,4 78,2 59,4 6,5 0,8 0,8 2 1,8 10,6
2010-11 Ανιάνγκ Κάιτς Ν.Κορέα 7 26,7 74,5 57,5 2,4 0,2 0,1 0,8 1,1 5,1
Χιμίκ Γιουζνί Ουκρανία 3 25,6 75 58,2 2,3 0,2 0,2 0,6 0,8 5,2
Σπρίνγκφιλντ Αρμορ NBDL 39 25,5 73,8 51,5 5,6 0,9 0,8 1 1,9 11