Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΤΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΧΟ .......


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του, τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι μία ομάδα που έχει εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο της, αλλά παράλληλα υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, μετά και τα δύο άσχημα αποτελέσματα μέσα στην Τρίπολη.






“Μετά τις δύο αποτυχίες στην έδρα μας, θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι στο νεοφώτιστο αντίπαλο μας που μέχρι σήμερα έχει εντυπωσιάσει στο πρωτάθλημα”, είπε αρχικά ο Βλάχος και συμπλήρωσε:

“Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να γυρίσουμε στις επιτυχίες και να ξανανιώσουμε, εμείς, οι παίκτες, η διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας τη χαρά που νιώθαμε μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές”.

Όσο για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον Βόλο: “Έχουμε δύσκολο έργο, αφού ο αντίπαλος μας έχει τους ίδιους στόχους με μας και είναι καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στη δυσκολία του παιχνιδιού. Προβλήματα υπάρχουν, αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά, αλλά να κοιτάμε μπροστά”.

Στα της προετοιμασίας, αυτή ολοκληρώνεται την Παρασκευή και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή. Μέσα σε αυτή δεν θα βρίσκονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα ονόματα των Ιβάνοφ, Ριμκεβίτσιους, Ρούμπιλ, Τζουμάκα και Μπαρτολίνι που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ http://volosfc.blogspot.com/ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ , ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΗΛΙΑ ΣΠΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑ΄Ι¨ΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ !!