Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ VOLOSFC.BLOGSPOT.COM ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο έκανε αυτό με το οποίο κέρδισε τον τίτλο του «Ζορό» και άφησε το σημάδι του σε ένα ακόμα ντέρμπι!

Άξιοι της μοίρας τους οι «ερυθρόλευκοι», δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν ούτε την υπεροχή τους, ούτε πέναλτι με τον Ντουντού.

Εκτός των τριών βαθμών, δε, έχασαν και τον Ριέρα, που αποχώρησε στο 23' με θλάση στον προσαγωγό.

Πώς έπαιξαν

Εκπλήξεις μόνο από τον Μανόλο Χιμένεθ περιείχαν οι συνθέσεις των δύο ομάδων. Ο Ισπανός άφησε εκτός ενδεκάδας τους Σάχα, Ντιοπ και Μπλάνκο -την ίδια ώρα που ο συμπατριώτης του, Ερνέστο Βαλβέρδε, εμπιστεύτηκε την ίδια σύνθεση με εκείνη απέναντι στον Εργοτέλη (με μόνη διαφορά τον Φουστέρ, αντί του Πάντελιτς).

Πιο συγκεκριμένα, στο 4-2-3-1 που φαίνεται του Ανδαλουσιανού, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας και Γιάχιτς. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μάκος-Γκέντσογλου, στην τριάδα μπροστά τους οι Σκόκο (αριστερά), Λεονάρντο (κέντρο), Μπερνς (δεξιά) και προωθημένος ο Λυμπερόπουλος.

Από την άλλη, στο 4-4-1-1 του Βαλβέρδε, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Πάρντο και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης και Μοντέστο. Το δίδυμο στα χαφ αποτελούσαν οι Μοϊσές-Ντουντού, στα πλάγια ξεκίνησαν οι Ριέρα (αριστερά), Ρόμενταλ (δεξιά) και πίσω από τον προωθημένο Μιραλάς κινούνταν ο Φουστέρ.

Με τον απρόοπτο τραυματισμό, δε, του Ριέρα, ο Φουστέρ πήγε στη θέση του αριστερά και τη δική του στο κέντρο κάλυψε ο νεοεισελθών Ιμπαγάσα.