Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Σοβαρός τραυματισμός για τον Σαίτιωτη

Δυστυχώς η πληροφορία που είχαμε απ' το πρωί της Δευτέρας και λόγω της σοβαρότητάς της οφείλαμε να την διασταυρώσουμε πλήρως πριν την δημοσιοποιήσουμε, ήταν πέρα για πέρα αληθινή.

Είναι πολύ πιθανό αυτή τη στιγμή να μην δούμε ξανά αγωνιζόμενο τον Γιώργο Σαϊτιώτη με τη φανέλα της Λάρισας , αλλά και οποιασδήποτε άλλης ομάδας.

Ο λόγος είναι ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι οξεία οσφυαλγία - όπως για ευνόητους λόγους έχει ανακοινώσει η Αελ αλλά παθολογικό και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρό, ώστε να του επιτρέψει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σ' αυτό το επίπεδο.
Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος είτε για πρόβλημα με το νεφρό, με το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί ως οργανισμός και στο παρελθόν, είτε - που είναι και το επικρατέστερο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας - για πρόβλημα στην καρδιά, η φύση και το μέγεθος του οποίου αναζητείται από την περασμένη Παρασκευή, μέσα από αλλεπάλληλες εξετάσεις.

Πριν απ' οτιδήποτε άλλο κι αναμένοντας πιο υπεύθυνη και εξειδικευμένη ενημέρωση στο άμεσο μέλλον από τον ίδιο και τους αρμοδίους της ΠΑΕ