Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΙΑΚΟΥΜΠΟΒΙΤΣ 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό Βόλου
Ο ΓΙΑΚΟΥΜΠΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ !

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : 
 Στο πρώτο μέρος υπήρξαν οι ευκαιρίες, στο δεύτερο τα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο να κάνουν το 0-1, αλλά ο Νταρμπιόν στο 48' έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
Αυτοί που πανηγύρισαν πάντως πρώτοι ήταν οι γηπεδούχοι, όταν στο 68' ο Εστογιανόφ βρήκε ωραία τον Γουνδουλάκη που με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα ο Μπρέσκα γνώρισε την αποθέωση βγαίνοντας αλλαγή, με τον κόσμο του Πανιωνίου να μην ξεχνά την προσφορά του στην ομάδα τους.
Το παιχνίδι έδειχνε πως θα ολοκληρωνόταν με νίκη του Πανιωνίου, αλλά ο Μόνχε στο 83' το <<κάρφωσε>> για τον Ολυμπιακό Βόλου ! Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας με το γκολ του Μόνχε πήραν την ισοπαλία και έδειξαν πως είναι <<πολύ σκληρή>> για να ηττηθούν...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης (46' Ελευθερόπουλος), Γιόνσον, Κβιρκβέλια, Σιόβας (78' Κούρος), Τσότσαλιτς, Όμο, Κουμορτζί, Σάμαρης (46' Μιλοβάνοβιτς), Γουνδουλάκης, Εστογιάνοφ, Αμπουέμε (46' Ριέρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Σέλεζι (46' Ζαραδούκας), Ρόκας, Τόμας, Σανκαρέ, Μητρόπουλος, Νταρμπιόν, Μόνχε, Ούμπιντες, Μπρέσκα (71' Ακόστα), Μάρτιν.