Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪ ΣΤΟΝ Ο.Φ.Η , ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟ !


Ο ΟΦΗ, έστω και σε προσωρινή βάση, θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα των Σουμπίνιο και Αλεξάντερ Κάταϊ. Οι Κρητικοί είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, εδώ και καιρό, για τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι τελικά θα παραχωρηθούν με την μορφή δανεισμού, για έναν χρόνο, στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, από τη στιγμή που αμφότεροι δεν υπολογίζονταν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε 

Υπογραμμίζεται, ότι ο Σουμπίνιο είχε δοθεί και πέρυσι δανεικός στην ομάδα του Πανσερραϊκού, ενώ στην προετοιμασία ικανοποίησε με την απόδοση του. Από την άλλη μεριά, ο Αλεξάντερ Κάταϊ, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος, θα έχει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Πλέον, και οι δύο αναμένονται στην Κρήτη το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να τεθούν στην διάθεση του «Αναστό» για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο. Εξάλλου, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον ΟΦΗ να συμπληρώσει το ρόστερ του και υπάρχουν σκέψεις να δανειστούν και άλλους ποδοσφαιριστές από την ομάδα του Ολυμπιακού.


Αν συμβεί κάτι τέτοιο, το πρώτο όνομα που φιγουράρει στην λίστα είναι εκείνο του Γιώργου Γκαλίτσιου, ενώ πολύ καλά λόγια ακούγονται και για τον Βάντερσον.