Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μέτοχοι της ΠΑΕ, πολλοί φορείς της πόλης και πάρα πολύς κόσμος !

Στη συνάντηση έγινε μια αναλυτική ενημέρωση των παρευρισκομένων για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου όσον αφορά το εξωαγωνιστικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα το δικαστικό αφού πλέον το παιχνίδι εκεί παίζεται κι όχι στους αγωνιστικούς χώρους.

Όλοι οι φορείς, πολιτικοί και μη, δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα που δίνει η ΠΑΕ για την δικαίωση - ανατροπή της άδικης και παράνομης απόφασης που τιμώρησε με υποβιβασμό την ομάδα του Βόλου στη Ερασιτεχνική κατηγορία.

Η ΠΑΕ θα στραφεί νομικά για την ανατροπή της απόφασης σε Διοικητικό δικαστήριο και κατόπιν στο ΣτΕ. Επίσης θα γίνει καταγγελία στη FIFA για καταστρατήγηση του αυτοδιοίκητου του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ωμή παρέμβαση της πολιτείας σ’ αυτό.

Το σημαντικότερο όμως που ειπώθηκε σ’ αυτήν την συνάντηση ήταν ότι θα γίνουν ομαδικές μηνύσεις εναντίον αυτών που πήραν αυτήν την παράνομη, όπως ακριβώς την χαρακτήρισαν, απόφαση για τον υποβιβασμό.

Να σημειώσουμε πως εκτάκτως στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί σε λίγο θα τεθεί ως θέμα οι εξελίξεις γύρω από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.