Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για Γκέκα

Το μέλλον του Φάνη Γκέκα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης όπως φαίνεται είναι στον αέρα, αφού ο 31χρονος φορ θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα από τη στιγμή που δεν παίζει στην πρώτη κατηγορία.

Εκτός από αυτό όμως φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένος με την κριτική που γίνεται στο πρόσωπο του για το γεγονός πως δεν σκοράρει αρκετά γκολ.

Έτσι δημοσίευμα από την Αγγλία θέλει τον 31χρονο επιθετικό να βρίσκεται στη λίστα της Ρέιντζερς και μάλιστα κάνει λόγο για ραντεβού του προπονητή της Σκωτσέζικης ομάδας με τον πρόεδρο της Αϊντραχτ με σκοπό να τα βρουν στο οικονομικό.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον όμως είναι η συνέχεια του δημοσιεύματος. Σύμφωνα με τους Άγγλους λοιπόν ο Γκέκας έχει πρόταση τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από την ΑΕΚ! Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο μάνατζερ του Έλληνα φορ:

"Δεν είναι μόνο η Ρέιντζερς που ενδιαφέρεται για τον Φάνη, υπάρχουν δυο ακόμη ομάδες. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε πάρει την απόφαση μας".

Κλείνοντας να πούμε πως η γερμανική ομάδα θέλει περίπου 1 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, οπότε μάλλον οι ομάδες μας θα μείνουν με την όρεξη.