Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό της Κέρκυρας με τον Άρη

Ένα από τα φιλικά ανάμεσα σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας ήταν και αυτό στην Κέρκυρα, με τους «Φαίακες» να υποδέχονται τον Άρη. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, το πρώτο οι γηπεδούχοι, το δεύτερο οι φιλοξενούμενοι. Πέτυχαν από ένα γκολ, με το ματς να λήγει με 1-1.
Το ματς είχε φάσεις και σίγουρα το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, ωστόσο αυτό που μένει είναι το 1-1 και φυσικά τα συμπεράσματα, τα οποία έχουν να κάνουν μόνο με τους προπονητές και με κανέναν άλλον.
Προηγήθηκαν οι «Φαίακες»
Όπως αναφέραμε το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Κέρκυρα, η οποία μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί. Συγκεκριμένα στο 32' και παρότι στο διάστημα αυτό ο Άρης είχε ανακτήσει τα ηνία του ματς, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Καλαντζή.

Νέτο και 1-1
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μπήκαν δυνατά και στο 49' με τον Ιωάννου έχασαν σημαντική ευκαιρία για να κάνουν το 2-0, με τον Σηφάκη να αντιδρά εξαιρετικά. Όμως η αντίδραση των «κιτρίνων» ήταν άμεση και στο 52' ο Νέτο εκτέλεσε πανέμορφα το φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν συνεχόμενες αλλαγές για να δοκιμάσουν παίκτες και σχήματα, με τους ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη να φτάνουν πιο κοντά στο 1-2, αλλά τον Βανστράταν στο 83' να νικάει τον Καστίγιο σε τετ α τετ, κρατώντας το τελικό 1-1.