Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ.......ΜΕ 9.000 ΚΟΣΜΟ !

Πανζουρλισμός επικράτησε στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με 9.000 οπαδούς του «Δικέφαλου του Βορρά» να καταθέτουν ακόμη μια απόδειξη της… τρέλας που κουβαλάνε!

Φοβερή ατμόσφαιρα, με καπνογόνα και συνθήματα με πολλούς… αποδέκτες. Παρών ο Θόδωρος Ζαγοράκης, έκπληκτος νέος τεχνικός Λάζλο Μπόλονι από τα όσα είδε!

Για μισή ώρα (χωρισμένοι σε τρία γκρουπ) ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα και ύστερα κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια. Απουσίαζαν όσοι είχαν εξασφαλίσει μεγαλύτερη άδεια (Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο), ο Λίνο που αντιμετώπισε πρόβλημα με τα εισιτήρια της επιστροφής, ενώ δέκα ημέρες αδείας πήρε ο Σαλπιγγίδης μια και λόγω της παρουσίας του και στην εθνική είχε ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα.

Συνολικά 31 ποδοσφαιριστές πάτησαν το χορτάρι της Τούμπας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε τις προωθήσεις που έγιναν από την δεύτερη ομάδα και γενικά το βάρος που θα πέσει από εδώ και στο εξής στις ακαδημίες.

Άπαντες τιμήθηκαν δεόντως από την εξέδρα, με τους φίλους της ομάδας να δίνουν βροντερό «παρών». «ΠΑΟΚ είσαι! 20.000 διαρκείας και ας μην αρχίσει το πρωτάθλημα ποτέ», αναγράφεται σε ένα από τα πανό που «σηκώθηκαν».