Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Βόμβα Ψωμιάδη με Ηρακλή

Σε μια κίνηση που ενδεχομένως να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις προχώρησε ο ΜάκηςΨωμιάδης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο γνωστός παράγοντας, έδωσε τα χέρια με τον Αντώνη Ρέμο, προκειμένου να συγχωνευτούν Καβάλα και Ηρακλής.

Πως έχει η κατάσταση; Ο «γηραιό» θα προχωρήσει σε πτώχευση, με την Καβάλα να αλλάζει όνομα και τον Ηρακλή να συγχωνεύεται μαζί της. Αυτό, θα φέρει τους «αργοναύτες» στη Θεσσαλονίκη, με το ρόστερ της ομάδας που θα δημιουργηθεί να προκύπτει από τους «καλύτερους» των δύο συλλόγων, με το συγκρότημα που θα δημιουργηθεί να αγωνίζεται στην Super League.
Το σενάριο αυτό, παίρνει ακόμη περισσότερη τροφή, αν αναλογιστεί κανείς πως η οικογένεια Ψωμιάδη, ήταν εξοργισμένη με τον Δήμο Καβάλας, λόγω της κόντρας που υπήρχε με αφορμή το γηπεδικό θέμα, με αποτέλεσμα να εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας, με το γήπεδο του Μακεδονικού να αποτελούσε έναν από τους στόχους. Σύμφωνα πάντοτε με το ίδιο δημοσίευμα, εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται σύντομα, με τις αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.