Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Θέλει επιθετικό κράχτη ο Ατρόμητος

Μπορεί για μερικούς από εμάς οι διακοπές να αρχίζουν σε λίγες ημέρες, το ίδιο όμως δεν ισχύει όμως για τους ποδοσφαιριστές που μέσα στην εβδομάδα θα φορέσουν ξανά τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και θα αρχίσουν τις προπονήσεις.

Έτσι και ο Ατρόμητος το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της ομάδας θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με σκοπό μία καλή πορεία και γιατί όχι ένα τίτλο. Κάτι που άγγιξε την περσινή σεζόν. 

Οι αλλαγές στο ρόστερ είναι σημαντικές σε σχέση με την περσινή σεζόν, αφού ουσιαστικά όλος ο κορμός ξηλώθηκε και στη θέση τους έχουν έρθει νέοι παίκτες, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθουν τουλάχιστον άλλοι 4-5.

Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν οι βασικοί: Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σαγκανόφσκι. Μέχρι στιγμής έχουν έρθει οι: Ράντμαν, Φυτανίδης, Μπέλιτς, Μακρής, ενώ σε αυτούς βάλτε άλλους 4-5 παίκτες που θα αποκτηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται για να έρθει επιθετικός όνομα που θα λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα, όπως και ένας δημιουργικός μέσος που θα παίζει πίσω από το φορ. Τέλος θα έρθουν τουλάχιστον δυο αμυντικοί (ο ένας κεντρικός).