Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΕΡΑ..........Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

Μπροστά σε πάνω από 4.000 φίλους του ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη «επίσημη» προπόνηση στο ΕΑΚ.
Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή αφού η πρεμιέρα της ομάδας συνέπεσε με την πρώτη ευρωπαική κλήρωση στην 74χρονη ιστορία του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι της ομάδας αφού αποθέωσαν τους παίκτες,δεν ξέχασαν και τον Νικόλαα Μπέο που «έφυγε» πρόσφατα από την ζωή.
Στους ερυθρόλευκους φιλάθλους μοιράστηκαν αναμνηστικά καπέλα ενώ μεγάλη ήταν η κίνηση στο περίπτερο πώλησης καρτών διαρκείας.


Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκίνησε την ομιλία του, ευχαριστώντας τον κόσμο, ωστόσο τον διέκοψε το σύνθημα «Μπέο, Μπέο και στο Μπερναμπέου» και «Πώς θα γίνω καλά με τον Βόλο μέσα στην καρδιά», και εκείνη την ώρα σχολίασε πως «με τόσο κόσμο δεν μπορούμε να πάμε στο Μπερναμπέου. Θέλουμε περισσότερη στήριξη από τον κόσμο».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Λόγω της μέρας και της κατάστασής μου δεν θα πολυλογίσω. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχίσει τον δρόμο που όλοι μαζί χαράξαμε, πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και των παικτών. Ξεκινάμε όπως και πέρυσι, με τον ίδιο βασικό κορμό. Η ομάδα σίγουρα θα ενισχυθεί, αλλά θα βασιστεί σε αυτή την ομάδα που μας έκανε πέρυσι περήφανους. Η πορεία του Ολυμπιακού Βόλου φέτος θα κριθεί από τη δική σας παρουσία. Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινάει από τον κόσμο, αντλεί δύναμη από τον κόσμο. Εγώ έχω οράματα και όνειρα, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για έναν καλύτερο Ολυμπιακό Βόλου».

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γράθια δήλωσε:
 «Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Ηθελα να στείλω ένα μήνυμα, όπως είπε και ο πρόεδρος, πιστεύω σε αυτή την ομάδα και με τη δουλειά και τη συμπαράσταση του κόσμου ελπίζω η ομάδα να φτάσει πολύ ψηλά».

Για την αντίπαλο στο Europa League, σχολίασε: 
«Ανεξαρτήτου αντιπάλου θα προετοιμαστούμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία και σε 3,5 εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε εννέα εβδομάδες, αλλά και γι’ αυτό θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

 «Θα δώσουμε δύο φιλικά σίγουρα.Η ομάδα θέλω να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρυσι. Να παίξει καλύτερα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Τέλος, για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς τόνισε: «Ηθελα πολύ να βρίσκομαι στην πρώτη προπόνηση. Πρώτη φορά βρίσκομαι σε πρώτη ομάδας με τόσο κόσμο και είναι πολύ ωραία»