Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πιλάβιος: «Αμφιβάλω αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα...»


«Αν δεν γίνει εκκαθάριση, αμφιβάλλω αν μπορεί να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, που υπερασπίστηκε παράλληλα τον εαυτό του σχετικά με τις συνομιλίες που είχε με ανθρώπους που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

«Αν δεν γίνει εκκαθάριση, αμφιβάλλω αν μπορεί να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μιλώντας στον Realfm 97,8. Όταν ρωτήθηκε για τις συνομιλίες του με ορισμένους από τους κατηγορούμενους είπε: «Αλίμονο αν δεν μιλάει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με όλους. Ενδεχομένως να έδωσα παραπάνω αέρα, ίσως λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας».

Όπως είπε ο κ. Πιλάβιος, «μιλάω με όλο τον κόσμο. Επειδή έχουν παγιδεύσει δύο τηλέφωνα πιστεύετε ότι με τους άλλους 30 δεν μιλάω; Είναι μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων μου».

Και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα συμμετέχει κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Είναι ευθύνη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Χρειάζεται τελεσίδικη απόφαση για να μην παίξει. Θα αγωνιστεί κανονικά».