Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Με φόντο την... Ευρωλίγκα

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη στην Πυλαία, στον πέμπτο και καθοριστικό αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Α1 (8/6, 7.00μ.μ, Novasports 3), με τους Θεσσαλονικείς να δίνουν την τελική «μάχη» για το «εισιτήριο» της Ευρωλίγκας.
Με τη σειρά να βρίσκεται πλέον στα... ίσα (2-2), ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας του, ώστε να κατακτήσει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες, καθώς Ντάντε Στίγκερς, Τοντόρ Γκετσέφσκι και Ρόουλ Μάρσαλ ξεκουράστηκαν κι επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Στον αντίποδα, οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να... τελειώσουν τη σειρά στο Αλεξάνδρειο και πλέον καλούνται να φτάσουν στη δεύτερη διαδοχική τους νίκη στην Πυλαία.

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, καθώς ο νεαρός πλέι μέικερ υπέστη θλάση β’ βαθμού στο γαστροκνήμιο στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Αλεξάνδρειο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χριστοδούλου, Σχινάς και Γκόντας.