Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει όλο το φίλαθλο κόσμο πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την πλήρη δικαίωση της ομάδας και την επιστροφή της στη Super League με κάθε ένδικο μέσο και μέχρι την τελική δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου. 
 
Επίσης η ΠΑΕ χαιρετά το νέο Δ.Σ. του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τους και απευθύνει έκκληση για ηρεμία προς πάσα κατεύθυνση.
 

Η ΠΑΕ θεωρεί δικαιολογημένη την πίκρα των φιλάθλων, αφού η κρατική επιτροπή της ΕΕΑ τους στερεί φέτος τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας, που τόσο περήφανους μας έχει κάνει και πιστεύει ότι θα επικρατήσει η λογική, η περηφάνια και η αξιοπρέπεια, γνωρίσματα που συνοδεύουν όλη την 75χρονη ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και του υπέροχου κόσμου της. Πιστεύει δε ακράδαντα πως θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση από τον Ερασιτέχνη για την αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών της Κ-17 και Κ-20.
Ο Ολυμπιακός Βόλου αποτέλεσε φέτος το «εξιλαστήριο θύμα» της υποτιθέμενης κάθαρσης στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το δίκαιο αγώνα του μέχρι την οριστική δικαίωσή του. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς, αφού η δύναμη της ομάδας μας είναι κυρίως ο φίλαθλος κόσμος της.
Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως οι μετέπειτα νομικές ενέργειες δεν θα ανακοινώνονται προκαταβολικά αλλά να γνωρίζουν όλοι πως ο πόλεμος δεν χάθηκε και συνεχίζεται με περισσότερο πάθος, αφού το δίκιο είναι με το μέρος μας.»