Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αλεξανδρής: "Θα προκριθούμε"

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ενόψει της πρεμιέρας του Άρη στο Eurocup, μίλησε για την αναμέτρηση με τη Νίμπουργκ (15/11, 19:45) ενώ δεν έκρυψε και την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας του στην διοργάνωση.
"Είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος σε αυτή τη φάση και φαβορί για τον όμιλο. Έχει δημιουργηθεί τα τελευταία οκτώ χρόνια και πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα.

Εμείς βρισκόμαστε σε ένα στάδιο ανάκαμψης και θα δώσουμε τη μάχη μας για να κερδίσουμε", δήλωσε ο τεχνικός τους Άρη ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού  της Νίμπουργκ:

"Παίζει ελεύθερο παιχνίδι με πολύ ελεύθερες επιλογές χωρίς να κρατάει  κάποιες βασικές αρχές στην επίθεση. Παίζει  πολύ το πικ εντ ρολ ενώ επίσης  έχει κάνει δυο αλλαγές, τον Έιμπραμς και ένα Κροάτη τον οποίο θέλαμε να τον πάρουμε και εμείς, αλλά η προσφορά μας ήταν πολύ μικρή σε σχέση με αυτή της Νίμπουργκ".


Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής φάνηκε ικανοποιημένος από την προετοιμασία του Άρη λέγοντας:

"Η δουλειά της ομάδας είναι εντυπωσιακά καλή. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών αλλά λείπει η νίκη για να ανεβούμε ψυχολογικά. Η εικόνα της ομάδας καθημερινά αλλάζει, μπήκαν οι ψηλοί και η παρουσία του Τσαλδάρη δίνει άλλη ποιότητα.

Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι θα προκριθούμε και θα πάμε στην επόμενη φάση".

Όσον αφορά το ντεμπούτο που αναμένεται να κάνει  ο Γιώργος Μπόγρης με τη φανέλα του Άρη, ο  Βαγγέλης Αλεξανδρής είπε:  "Δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο και σημάδια θέλησης. Δουλεύει συνέχεια και θέλει να επανέλεθει στο πρωτάθλημα. Έχουμε την υποχρέωση να τον βοηθήσουμε".


Από την πλευρά του  ο Γιώργος Μπόγρης αρχικά  δήλωσε: "Ανυπομονώ να παίξω. Προπονούμαι καιρό με την ομάδα και το περιμένω πως και πως, όπως περιμένω και την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον αν θα μπορώ να αγωνίζομαι στο Ελληνικό πρωτάθλημα".

Ο σέντερ του Άρη όμως έκανε και  μια σύγκριση μεταξύ της τωρινής του ομάδας και του Παναθηναϊκού: "Η πίεση μπορεί να είναι και μεγαλύτερη στον Άρη γιατί ο κόσμος είναι πιο απαιτητικός. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να τους κάνουμε υπερήφανους γιατί για αυτούς παίζουμε. Νιώθω έτοιμος και πιστεύω ότι με ομαδική δουλειά οι στόχοι μας στο τέλος θα επιτευχθούν".

Όσον αφορά την επιλογή του να αγωνιστεί στον Άρη, ο Γιώργο Μπόγρης δήλωσε: "Είχα πολλές προτάσεις αλλά επέλεξα τον Άρη λόγω Ευρώπης και ονόματος φυσικά. Ο Πρόεδρος με ήθελε και τώρα αλλά και όταν ήμουν πιο μικρός.  Ερχόμενος, βρήκα τα πράγματα καλύτερα από ότι τα περίμενα και όταν η ομάδα θα αρχίσει τα ρολάρει θα γίνουν ακόμα καλύτερα".