Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Με κόσμο στην Τρίπολη

Ο Ολυμπιακός θα έχει τελικά κόσμο στο πλευρό του την Κυριακή στην Τρίπολη καθώς... άναψε «πράσινο» από την αστυνομία και θα πάρει 1.800 εισιτήρια!


Τα δεδομένα άλλαξαν για τον Ολυμπιακό ως προς τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η αστυνομική διεύθυνση της Τρίπολης μετά από σχετικές επαφές με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, αποφάσισε να επιτρέψει την μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.
Αυτό σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους 1.800 οπαδούς τους που θα τους βοηθήσουν στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση της νίκης στο εν λόγω ματς για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως γράψαμε νωρίτερα στο γήπεδο θα βρεθεί και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, που αφενός μεν θα ηγηθεί της αποστολής και αφετέρου δε θα επιβλέψει την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου του Αστέρα, ούτως ώστε να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τι ανακοίνωσε η ΓΓΑ

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει: «Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι δεν έχει εκδοθεί απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γιάννη Μώραλη και τον κ. Γιώργο Μποροβήλο και τους ενημέρωσε σχετικά.

Σημειώνεται ότι στην επιστολή του κ. Μώραλη προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι η συμπεριφορά των φιλάθλων της σε καθορισμένη κερκίδα θα είναι η δέουσα». Ο κ. Μώραλης επιβεβαίωσε και προφορικά τη θέση αυτή προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού».