Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ροζέριο: Γι' αυτό αφιέρωσα το γκολ στον Τσιώλη!

Το δέσιμο τους είναι μοναδικό και έχει αντέξει μέσα στο χρόνο. Σάκης Τσιώλης και Ροζέριο Μάρτινς συνυπήρξαν για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό Βόλου πριν από δύο χρόνια.
Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ξανασυνάντησε στην Τρίπολη, τον προπονητή που ζήτησε και πήρει πάρει τη φανέλα του Ρόζα σπίτι του! "Του αφιέρωσα το γκολ γιατί έχει κάνει πάρα πολλά για μένα", θα τονίσει με ειλικρίνεια ο Ροζέριο.

Ο σκόρερ του 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Ροζέριο Μάρτινς, μίλησε στο Contra.gr για τη μεγάλη νίκη επί των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και την αφιέρωση του γκολ στον Σάκη Τσιώλη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ροζέριο: 
Μόλις σκόραρες έτρεξες να το αφιερώσεις στον Τσιώλη. Τι ήθελες να δείξεις με αυτή την αυθόρμητη κίνηση;

"Ήταν μια προσωπική στιγμή. Τον πιστεύω, με πιστεύει και έχουμε μια αμοιβαία εκτίμηση. Ήθελα πολύ καιρό να του ανταποδώσω όλα όσα έχει κάνει για μένα. Αυτός ο προπονητής ξέρει να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες. Έχω ξαναδουλέψει μαζί του και νομίζω ότι είναι ο τεχνικός που μπορεί να οδηγήσει ψηλά τον Αστέρα".

Μπορεί ο Αστέρας να πετύχει κάτι σημαντικό με το ρόστερ που έχει αλλά και τον Τσιώλη στον πάγκο;


"Έχουμε καλό ρόστερ, ποιότητα, πειθαρχία και μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα. Πρώτα όμως πρέπει να βγούμε από τη δύσκολη βαθμολογική θέση".

Μετά τον ΠΑΟΚ, κερδίσατε και τον Ολυμπιακό. Αρχίζει να σου θυμίζει η φετινή χρονιά τα κατορθώματα της πρώτης σεζόν στη Super League;


"Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Αν έχουμε πειθαρχία μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με τις άλλες ομάδες που θα έρθουν στην Τρίπολη".

Χρειάστηκε να εκτελέσεις δύο φορές το πέναλτι. Αγχώθηκες;


"Δεν είχα άγχος στο πέναλτι ούτε τρόμαξα που έπρεπε να το εκτελέσω δεύτερη φορά. Ήθελα πολύ να σκοράρω γιατί είχα να βάλω γκολ ένα χρόνο".

Ποια στοιχεία θεωρείς ότι τη νίκη στον Αστέρα;

"Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, είχαμε δουλέψει και αυτή η νίκη ήταν σημαντική, όμως δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς στην Κρήτη με τον ΟΦΗ και η ομάδα χρειάζεται τους βαθμούς".

Το γήπεδο της Τρίπολης είχε πολλούς οπαδούς του Ολυμπιακού. Πως λειτούργησε όλο αυτό;


"Είναι καλό να έχει κόσμο ένα γήπεδο. Θέλω όμως να πω για τον κόσμο της Τρίπολης που αρχίζει να ξυπνάει. Έρχονται στο γήπεδο και είναι πιο θερμοί από παλιά. Θέλουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε πάντα στην έδρα μας, έτσι ώστε να μένει ευχαριστημένος όποιος πληρώνει εισιτήριο για να μας δει".