Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Επιμένει η Ρέιντζερς για Μήτρογλου-Τάτο!

Τους Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Τάτο που αγωνίζονται στον Ατρόμητο αλλά ανήκουν στον Ολυμπιακό έχει βάλει στο... μάτι η Ρέιντζερς και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το Νησί, οι Σκοτσέζοι εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να τους φέρουν στη Γλασκόβη.
Οι δύο νεαροί άσοι του Ολυμπιακού που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο έχουν εντυπωσιάσει τους σκάουτερ της Ρέιντζερς και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση ώστε να τους εντάξουν στο δυναμικό της σκοτσέζικης ομάδας από τη νέα σεζόν.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν νέα δημοσιεύματα σχετικά με τους δύο παίκτες, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και τονίζεται ότι η τιμή του Μήτρογλου (2,3 εκατ. ευρώ) δεν είναι απαγορευτική για την ομάδα ενώ θα μπορούσαν να γίνουν κάτοικοι Γλασκόβης και ως δανεικοί.
Από την άλλη, όπως είχε γραφτεί και τις προηγούμενες ημέρες υπάρχει και το σενάριο της ανταλλαγής με τον Άλαν ΜακΓκρέγκορ τον τερματοφύλακα της Ρέιντζερς για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα ονόματα των δύο διεθνών παικτών έχουν καταγραφεί στη μεταγραφική λίστα των Σκοτσέζων που αναζητούν πλέον την ευκαιρία για να τους φέρουν στο «Άιμπροξ»