Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ των εκπροσώπων Πάοκ και Άρη , ενόψει του κυριακάτικου (30/1) ντέρμπι

 Σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (26/1) στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν το μέλος της διοίκησης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, και ο διευθυντής των γραφείων, Μάκης Γκαγκάτσης.
Αυτό που συζητήθηκε κυρίως, ήταν το πώς θα μεταβεί η αποστολή του "Δικεφάλου" (ομάδα και διοίκηση) στο Χαριλάου, χωρίς να επαναληφθούν τα περσινά. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έκαναν μία "επίθεση" στην Αστυνομία, αναφερόμενοι στα λάθη που έγιναν στο περσινό παιχνίδι και τα οποία είχαν οδηγήσει στον "εγκλωβισμό" του λεωφορείου που μετέφερε τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ζήτησαν, λοιπόν, αυξημένα μέτρα, ενόψει του προσεχούς αγώνα.
Η Αστυνομία, από την πλευρά της, υποσχέθηκε να μεγαλώσει τη "νεκρή ζώνη", για να μην παρουσιαστεί πάλι το ίδιο πρόβλημα. Επίσης, δεσμεύτηκε να υπάρχει αστυνομική συνοδεία στα πούλμαν του ΠΑΟΚ, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από αυτά.
Οι άνθρωποι της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ζήτησαν, επίσης, να κλείσουν τα παρακείμενα μαγαζιά την ώρα της προσέλευσης των λεωφορείων του ΠΑΟΚ. Η Αστυνομία, ωστόσο, απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, αφού πρόκειται για ιδιώτες. Υποσχέθηκε, πάντως, ότι η αποστολή θα φτάσει στο γήπεδο με ασφάλεια.
Στα επίσημα του "Κλεάνθης Βικελίδης" θα βρεθούν 23 άτομα. Από την ΠΑΕ Άρης, μάλιστα, θέλουν να ανταποδώσουν την πολύ καλή φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της στην Τούμπα, στον αγώνα του πρώτου γύρου.