Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Οι άρχοντες των ντέρμπι!


Ο Δημήτρης Καλόπουλος θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Σταύρος Τριτσώνης θα σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Από την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι ο Δημήτρης Θάνος θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης της Κέρκυρας με τον Ολυμπιακό Βόλου στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σήμερα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε και τους διαιτητές των άλλων τριών αναμετρήσεων. Συγκεκριμένα, στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα είναι ο Δημήτρης Καλόπουλος από το Σύνδεσμο Μακεδονίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Σαραϊδάρη επίσης του Συνδέσμου Μακεδονίας και Μιχάλη Καρτσιώτη από το Σύνδεσμο Κορίνθου.

Στο έτερο ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί νωρίτερα στο Καραϊσκάκη, αυτό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ορίστηκε ο Σταύρος Τριτσώνης από το Σύνδεσμο Αθηνών, με βοηθούς τους Σπύρο Τρύφωνα από το Σύνδεσμο Κέρκυρας και Χρήστο Μπαλτά από το Σύνδεσμο Αχαΐας.

Τέλος, στο παιχνίδι που θα γίνει την Πέμπτη στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρομήτου και του Διαγόρα, άρχων θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από το Σύνδεσμο Μακεδονίας και θα έχει βοηθούς τους Αθανάσιος Θανασακούδη του ίδιου Συνδέσμου και Εμμανουήλ Γιανουγλίδης του Συνδέσμου Αθηνών.