Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΓΚΟΛ , ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙ .....

Η χθεσινή ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν η τέταρτη φετινή εντός έδρας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως αναλύει το volosfc.blogspot.com , όταν οι «Κίτρινοι» δεν σκοράρουν, τότε γνωρίζουν πάντα την ήττα.


Στην Ευρώπη μπορεί οι Θεσσαλονικείς να έχουν το κάστρο τους... απόρθητο για 40 και πλέον χρόνια, ωστόσο στη φετινή Σούπερ Λιγκα το στοιχείο αυτό δεν συνυπάρχει πουθενά. Κι αυτό διότι η χθεσινή ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο εντός Χαριλάου με 2-0 ήταν η τέταρτη φετινή του Άρη στην τρέχουσα σεζόν.Οι άλλες τρεις προήλθαν στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (0-1), με την Α.Ε.Κ(0-4) αλλά και με την Ξάνθη (0-2).

Χωρίς γκολ... χάνει....Κοινή συνισταμένη και των τεσσάρων αυτών αγώνων είναι πως όταν ο Άρης δεν σκοράρει δεν καταφέρνει εντέλει να πάρει ούτε καν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σύμφωνα με μία προσεκτική ματιά το φαινόμενο δυστοκίας στο σκοράρισμα παρατηρείται σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας ακόμη και εκτός έδρας μιας και μακριά από την συμπρωτεύουσα και πάλι όταν οι «Κίτρινοι» δεν σκοράρουν πάντα χάνουν.