Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΒΟΛΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ........!!!



Μετά το διπλό επί του Παναθηναϊκού το Δεκέμβριο, ο “δολοφόνος” των μεγάλων Ολυμπιακός Βόλου διέλυσε το Σάββατο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με το επιβλητικό σκορ 0-4.
Οι ερυθρόλευκοι “οργίασαν” μέσα στο γήπεδο παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και αποδεικνύοντας για μια ακόμη αγωνιστική ότι είναι ένα σύνολο φτιαγμένο για να γράψει ιστορία.
Χρυσοί σκόρερ των τεσσάρων τερμάτων ήταν οι ΣανκαρέΟυμπίντεςΜόνχε καιΚαπετάνος, αν και όλοι οι ποδοσφαιριστές έπιασαν εντυπωσιακές αποδόσεις εξαφανίζοντας τους “κιτρινόμαυρους” αντιπάλους τους.
Ο πρωτομάστορας της φετινής θριαμβευτικής πορείας για την ομάδα της Μαγνησίας,Σάκης Τσιώλης έκανε λόγο για ιστορική νίκη και την αφιέρωσε στον υπέροχο αυστριακό λαό.
Όλα τα λεφτά ήταν η δήλωση του μεγαλομετόχου, Αχιλλέα Μπέου“Δε μιλάω μετά από τσόντες”!
Αυστριακό γλέντι 
Ένα τρελό πανηγύρι στήθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας με το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Μάνταλου. Εκατοντάδες φίλαθλοι του βολιώτικου συγκροτήματος ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα και εξυμνώντας τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ και τον κόουτς Σάκη Τσιώλη, ενώ ως ήρωωες τους υποδέχτηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Πανθεσσαλικό.
Διθύραμβοι από τον αθλητικό Τύπο:
ΦΙΛΑΘΛΟΣ: Όργια ο Βόλος
ΦΩΣ: Πολτοποίησε την ΑΕΚ
GOAL: Ομάδα – διαμάντι
SPORTDAY: Τεράστιο επίτευγμα για τους ερυθρόλευκους του Βόλου
ΕΞΕΔΡΑ: Την ντρόπιασε
ΓΑΥΡΟΣ: Στα 4 η αρμάδα του Αδαμίδη μόλις είδε ερυθρόλευκα!
ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ SPORT-FM <a href="http://www.sport-fm.gr/videos/1021680/embed“>
Ο αδιαμφισβήτητος άρχοντας του θεσσαλικού ποδοσφαίρου που έχει αφήσει άφωνη όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα με τα κατορθώματά του φιλοδοξεί να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του παραδίδοντας και νέα μαθήματα σε επίδοξους ενδιαφερόμενους.