Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΜΙΣΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA H AEK

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην «AEL FC Arena» κόντρα στη Λάρισα την Κυριακή για την 29η αγωνιστική.

Πέρα από τις γνωστές απουσίες των τραυματιών Τραϊανού Δέλλα και Νάτσο Σκόκο (έκαναν θεραπεία), εκτός αποστολής έμεινε ο Νταβίντ Ματέος, παρότι επέστρεψε από την Ισπανία και το Σάββατο προπονήθηκε κανονικά, αλλά και ο Γρηγόρης Μάκος λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να μην πάρει μαζί του και τους Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Νταντόμο και Αργυρίου. Αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή ο Ντίνο Ντρπιτς, ενώ την ομάδα ακολούθησε και ο Παντελής Καφές παρότι δεν είναι 100% έτοιμος.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Καράμπελας, Γεωργέας, Μανωλάς, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Ντρπιτς, Λαγός, Μπαχά, Ντιόπ, Έντερ, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπερνς, Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

Όλα δείχνουν πως Μανωλάς και Νασούτι θα είναι στο κέντρο της άμυνας, με τον Γεωργέα δεξιά και τον Καράμπελα αριστερά. Ο Ντιόπ θα είναι στο κέντρο μαζί με τον Μίτσελ και τον Γκερέιρο, ενώ μία θέση φαίνεται να διεκδικούν οι Λαγός και Μπερνς. Για την επίθεση αναμένεται να προτιμηθούν οι Λυμπερόπουλος και Μπλάνκο