Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ¨Η ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΞΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ , ΟΤΙ Ο ΣΟΛΤΑΝ ΣΕΛΕΖΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΒΙΕ ΟΡΑΣΙΟ ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ . ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΜΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΥΠΕΡΦΑΝΗ ΠΑΝΤΟΥ .
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι σε αντίθεση με τους παίκτες της Ξάνθης, οι οποίοι κλείστηκαν στην άμυνά τους στο ξεκίνημα. Ουμπίντες και Μαρτίν ήταν πολύ δραστήριοι και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων, με τον Γκσπούρνινγκ να κρατά την ομάδα του στο παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο.
Ο Ουμπίντες εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Σανκαρέ έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, για να νικήσει τον Αυστριακό γκολκίπερ. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με την Ξάνθη να έχει την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά. Ο Κιντάνα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπόατενγκ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και έφτασε στον Σταθάκη, ο οποίος έκανε νέο σουτ και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Γιακούποβιτς.
Στο 67' ο Ουμπίντες έβγαλε εξαιρετική μπαλιά πίσω από την πλάτη της άμυνας στον Σολάκη, ο οποίος κατέβασε πολύ ωραία και με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον Γκσπούρνινγκ για το 2-0. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν... πνεύμα και οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν εύκολα στη νίκη. Στο 75' ο νεοεισελθών Ακόστα έχασε μέσα σε ένα λεπτό δύο μεγάλες ευκαιρίες! Αρχικά ο Ουμπίντες έβγαλε τη σέντρα και ο Ακόστα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκσπούρνινγκ που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης, μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Σανκαρέ τού γύρισε την μπάλα και από το ύψος της μικρής περιοχής την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Αυστριακού τερματοφύλακα.

Στο 83' ο Ουμπίντες εκτέλεσε το φάουλ και ο Τομάς με κεφαλιά έκανε το 3-0 και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, με τον Μαρτίν να χάνει την τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι στο 85' όταν βρέθηκε απέναντι στον Γκσπούρνινγκ, όμως έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη που τους φέρνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στα πλέι οφ.
Οι συνθέσεις :
Oλυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας, Ζέλεσι, Σανκαρέ (Ψυχογιός), Ρόκας, Τόμας, Μπρέσκα (Ακόστα), Ουμπίντες, Μαρτίν (Ροντρίγκες), Σολάκης

Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Σταθάκης, Βάλλας, Μπέρτος, Τζάγκι (Τσουμάνης), Βασιλακάκης, Σταθάκης, Μπόατενγκ (Μάνταλος), Αντεφέμι, Κιντάνα, Μαρσελίνιο