Τρίτη 19 Απριλίου 2011

«Ο πρόεδρος θα αποφασίσει»


Το... μπαλάκι στον Αχιλλέα Μπέο πέταξε ο Μάριο Μπρέσκα μιλώντας , όσον αφορά στο θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό Βόλου. «Ο πρόεδρος θα αποφασίσει», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Σλοβάκος επεσήμανε επίσης πως η θεσσαλική ομάδα μπορεί να βγει στο Champions League.

Διαβάστε ένα μέρος από τα όσα είπε ο Σλοβάκος επιθετικός του Ολ. Βόλου:

- Περίμενες με την εξέλιξη που είχε το ματς κατά του Παναθηναϊκού ότι τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου θα έβγαινε νικητής από τον αγωνιστικό χώρο;

«Πάντα πιστεύω στη νίκη. Ημουν σίγουρος ότι θα καταφέρναμε να επικρατήσουμε του Παναθηναϊκού και θα ήμασταν εμείς που θα πανηγυρίζαμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ!».

- Πού θεωρείς ότι υπερτερεί ο Ολυμπιακός Βόλου από τις άλλες ομάδες και έφτασε σε αυτήν την επιτυχία;
«Ο Αχιλλέας Μπέος έχει δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια εδώ και δύο χρόνια και η ομάδα πλέον μπορεί να παίξει Ευρώπη. Είναι η πρώτη της χρονιά στη Σούπερ Λίγκα και έχουμε παίξει καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Εχουμε καλούς παίκτες, που παίζουν πολύ καλά το πρέσινγκ. Είμαστε ομάδα».

- Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στα πλέι οφ. Μπορεί να «χτυπήσει» τη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ;
«Ολα είναι πιθανά. Μπορώ να σκεφτώ τα πάντα. Οτι μπορούμε να παίξουμε Τσάμπιονς Λιγκ ή Europa League. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια».

- Ισχύει η πληροφορία ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιό σου που αναφέρει ότι δικαιούσαι πριμ σε περίπτωση που πετύχεις οκτώ ή περισσότερα τέρματα στη Σούπερ Λίγκα;
«Ναι, δικαιούμαι πριμ. Περιμένω να δω τι θα κάνει ο πρόεδρος».

- Το συμβόλαιό σου λήγει το καλοκαίρι. Θα μείνεις στον Βόλο;
«Θα δούμε. Ο πρόεδρος θα αποφασίσει».

- Εσύ θα συζητήσεις άλλες προτάσεις;
«Περιμένω».