Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠ ¨ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΥΤΟ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ......

Δεν προκύπτουν στοιχεία για την επίθεση από άγνωστους που δέχθηκε ο επικεφαλής της ΔΑΔ/ΕΠΟ και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, Κ. Βασάρας, μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού τον περασμένο Οκτώβριο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρξε καταγγελία σύμφωνα με την οποία δύο άτομα που κινούνται στο χώρο της νύχτας (μπράβοι) ήταν αυτά που επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Βασάρα.
Για τα άτομα αυτά (o ένας έχει τα αρχικά Γ.Μ. και είναι γνωστός στην αστυνομία) έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από την αστυνομία για άλλες παράνομες δραστηριότητες
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπήρξε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο ατόμων, προκειμένου να διαπιστωθεί που βρίσκονταν την ημέρα και την ώρα που έγινε η επίθεση.
Όμως, προέκυψε ότι ο ένας ήταν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και ο άλλος στην Καλλιθέα, ενώ η επίθεση έγινε στα Καμίνια.
Ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει –πιθανόν μέσα στην εβδομάδα- και η δικογραφία και θα διαβιβαστεί σε εισαγγελέα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις ανθρώπων που γνωρίζουν την υπόθεση δεν φαίνεται να υπάρχει αποτέλεσμα στην έρευνα για τον εντοπισμό των φυσικών αυτουργών παρά τις αντίθετες διαρροές των τελευταίων ημερών…