Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ογκνιέν Οζέγκοβιτς Ταλεντάρα ετών 17 !!!

Ο υπό δοκιμή σέρβος επιθετικός Ογκνιέν Οζέγκοβιτς πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του στα Σπάτα. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν άκρως θετικές για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή.

Υπό το βλέμμα του Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του στο προπονητικό κέντρο των Σπατών ο Οζέγκοβιτς. Και άρεσε τόσο πολύ που ήδη στην ΠΑΕ σκέφτονται να του προτείνουν επαγγελματικό συμβόλαιο φέρνοντας στην Ελλάδα και την οικογένειά του.Ο 17χρονος επιθετικός με την εκπληκτική επίδοση σκοραρίσματος αγωνιζόμενος με τη δεύτερη ομάδα του Ερυθρού Αστέρα (32 εμφανίσεις - 44 γκολ) και ενεργό μέλος των εθνικής U-20 της Σερβίας, έδειξε ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον και έβαλε ήδη σε διαδικασία συζητήσεων τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Προφανώς έχοντας λάβει τη σύμφωνη γνώμη του Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Οζέγκοβιτς θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την ΑΕΚ για μερικές ημέρες ακόμα, διάστημα στο οποίο η ΠΑΕ θα εξετάσει το πως θα κάνει εφικτή τη μόνιμη παρουσία του ιδίου και της οικογένειάς του στην Ελλάδα.

Πιο εντυπωσιασμένος με την παρουσία του νεαρού Σέρβου στην προπόνηση της Ένωσης δήλωνε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος όπως έλεγε, διέκρινε στον Οζέγκοβιτς στοιχεία τα οποία αν δουλευτούν σωστά θα τον εξελίξουν σε σπουδαίο ποδοσφαιριστή.