Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ME ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΣΟΛΑΚΗ , ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 1-3 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ !!


Αφηνιασμένο ξεκίνημα για Βόλο
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός Βόλου το α' ημίχρονο του αγώνα στην Κέρκυρα, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο της νίκης προτού συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο. Στο ντεμπούτο του Κατσαβάκη, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και μόλις στο 4' άνοιξαν το σκορ χάρη σε κεφαλιά του Σολάκη μετά από κόρνερ του Ούμπιντες. Οι γηπεδούχοι έδειξαν μουδιασμένοι από την εξέλιξη αυτή και πριν προλάβουν να συνέλθουν ο Σολάκης σημείωσε και δεύτερο γκολ, μετά από εξαιρετική συνεργασία των Μόνχε και Μπρέσκα στο 23'.

Σημάδια κατάρρευσης και ζωγραφιά Μπρέσκα
Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, που αδυνατούσε να πιστέψει στα μάτια του, παρουσίασε σημάδια διάλυσης στη συνέχεια και οι βολιώτες πραγματικά έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Ως φυσικό επακόλουθο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Ο Μπρέσκα στο 29' είχε μία εξαιρετική έμπνευση και με καταπληκτικό πλασέ έξω από την περιοχή και πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Κωνσταντόπουλου. Οι παίκτες του Κατσαβάκη μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν και τέταρτο τέρμα μέχρι το ημίχρονο, ωστόσο παρουσίασαν λόγω του 3-0 δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια.
Αναπτέρωσε τις ελπίδες της με Καλαντζή
Η εικόνα του αγώνα στο β' μέρος άλλαξε. Στην προσπάθεια αντεπίθεσης της Κέρκυρας, ο Μπάντοβιτς έριξε στη μάχη τον Γιάντση αντικαθιστώντας τον Ρίκκα στις αρχές της επανάληψης. Η επιθετική διάθεση των Φαιάκων συνοδεύτηκε με ένα γκολ του Καλαντζή στο 50' με κεφαλιά, τέρμα, που αναπτέρωσε κάπως τις ελπίδες της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι μετέφεραν το παιχνίδι προς την περιοχή του Γιακούποβιτς και στο 60' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν για τα καλά στοπαιχνίδι αλλά ο Σολάκης απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή τόσο την λάθος κεφαλιά του Ούμπιντες, όσο και την προβολή του Στολτίδη.
Κράτησε εύκολα ο Βόλος
Οι κερκυραίοι ωστόσο άφηναν πολλά κενά στην άμυνά τους και οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, αγγίζοντας στο 70' και τέταρτο γκολ, το οποίο απέτρεψε τελευταία στιγμή ο Μαϊστόροβιτς. Μην έχοντας πολλές επιλογές, ο Μπάντοβιτς θέλησε να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του και έριξε και τέταρτο επιθετικό στο παιχνίδι, τον Τσίγκα. Δημιούργησε κάποιες μικροευκαιρίες, ωστόσο οι βολιώτες κράτησαν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το προβάδισμα, πήραν τους τρεις βαθμούς και σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=88177#ixzz1F5dzN3Xg