Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΟΦΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ......


Την αποθέωση γνώρισαν αντιπροσωπεία παικτών του ΟΦΗ που βρέθηκαν σε σχολεία του Αγίου Μύρωνα. Στο δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειo βρέθηκαν οι Πολυχρόνης Βεζυρίδης, Λεωνίδας Καμπάνταης, Γιώργος Κατσικογιάννης, Σαϊμπου Γιακούμπου, Κένταλ Ουκάρ και Λάζαρος Χαριτωνίδης. Περισσότερα από 200 παιδιά αποθέωσαν τους παίκτες του ΟΦΗ που συνοδεία των Αντώνη Κουτάντου, Παύλου Αδάμου και του Κώστα Χανιωτάκη βρέθηκαν στο σχολείο που βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα έξω από το Ηράκλειο.

Οι παίκτες του ΟΦΗ έγιναν "αντικείμενα λατρείας" και όπως ήταν φυσικό δεν χάλασαν κανένα χατίρι στους νεαρούς μαθητές και μοίρασαν δεκάδες αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες. Οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν προσκεκλημένοι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης προσέφερε στον σύλλογο μια μπάλα και μια φανέλα του ΟΦΗ με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης μιλώντας στους 200 μαθητές που συγκεντρώθηκαν στο σχολείο του Αγ. Μύρωνα επανέλαβε την πίστη του στις δυνατότητες του ΟΦΗ. «Να είστε σίγουροι ότι θα πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει και που πρέπει να βρίσκεται. Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία σας και σας υπόσχομαι ότι ο ΟΦΗ θα βρεθεί του χρόνου στην κατηγορία που αξίζει να παίζει, στην Σούπερ Λίγκα» ήταν τα λόγια του έμπειρου πορτιέρο με τους φιλάθλους – μαθητές να μετατρέπουν το σχολείο σε «Γεντί Κουλέ» ζητώντας τη νίκη επί του Λεβαδειακού.