Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

 ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ


Την αποστολή απαρτίζουν οι: Jakupovic, Roca, Szelesi, Sankare, Tomas, Dolezaj, Alvarez, Monje, Umbides, Breska, Martin, Acosta, Bertoldi, Rodriguez, Nemeth, Ζαραδούκας, Καπετάνος, Μητρόπουλος, Ρόκας με προορισμό το Α.E.L fc arena η κορυφαία ομάδα της πολής μας δίνει σήμερα στις 17 : 15 (τηλεοπτική μετάδοση από το NOVASPORT 2 ) μια μάχη που ξυπνά στον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ του VOLOSFC.BLOGSPOT.COM το ιστορικό ματς ανάμεσα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και την άλλη ομάδα της πολής . Τότε η <<ομαδά>> της ν.ιωνίας καιγόταν για την αναμέτρηση και προσπαθούσε με_υπόγεια _τεχνάσματα να πάρει τους ΤΡΙΣ υπερπολυτιμούς βαθμούς !!! Οι οπαδοί και οι παίκτες της ομάδας μας όμως είχαν διαφορετική γνώμη για Αυτό και έδειξαν σε όλη την Ποδοσφαιρίκη Ελλάδα πως δεν πουλιούνται όλα στον βωμό του χρήματος .
ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ
Ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ  ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΘΕΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ Ε.Α.Κ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !
  ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Λ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ , ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ SUPERLEAGUE KAI ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ !!!