Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Ένσταση για να μην πάει στην απολογία, στην οποία κλήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, βασιζόμενη στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας παρέπεμψε την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και όχι σε εκείνη της Σούπερ Λίγκας, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για παιχνίδι πρωταθλήματος.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, μάλιστα σχολίαζαν τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λέγοντας ότι «στα δικαστήρια δεν δικάζουν με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά με βάση τα πραγματικά γεγονότα και τα αληθινά περιστατικά», ενώ για τις αλλαγές που αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ στη δεύτερη παράγραφο της ανακοίνωσής της, στον Ολυμπιακό τόνιζαν ότι «είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν στο Δ.Σ. και να καταθέσουν τις προτάσεις τους».

Ούτε τα περί χειροδικίας έμειναν …εκτός από τους Πειραιώτες. Για τα συγκεκριμένα περιστατικά υποστήριζαν: «Τέτοια γεγονότα δεν αποδείχθηκαν κατά τη διαδικασία», ενώ για τις Μολότοφ και τους τραμπουκισμούς, πως «δεν υπάρχει τίποτε από αυτά στο κατηγορητήριο».

«Ζεσταίνονται» τα μεταγραφικά

Με το πρωτάθλημα να έχει ουσιαστικά τελειώσει, στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να ασχολούνται και πάλι με τα μεταγραφικά θέματα, ενόψει καλοκαιριού. Σύμφωνα με ισπανική εφημερίδα, οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν και πάλι για τον Τζεβάντ Νεκουνάμ, για τον οποίο ωστόσο έχουν ως αντιπάλους τις Οσασούνα και Φενερμπαχτσέ.

Εκτός του Ιρανού χαφ εξετάζεται και πάλι η περίπτωση του Μοργκάν Αμαλφιτανό, ο οποίος ωστόσο αποτελεί εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν, ο οποίος αποτελεί και τον πρωταρχικό στόχο.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, πιο ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Γκιγέρμο Οτσόα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με τους Γιούργκεν Μάχο του Πανιωνίου και Ματίας Ντεγκρά του Αστέρα Τρίπολης να ακολουθούν. Ο Ούρκο Πάρντο αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά ως δεύτερη επιλογή.