Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Επεισόδια μετά τη λήξη του ματς στη Λάρισα!

Ένταση υπήρξε στο τέλος της αναμέτρησης στην Λάρισα και συγκεκριμένα στην φυσσούνα του γηπέδου, με τα ΜΑΤ να επιβάλουν την τάξη! Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, η ομάδα δέχθηκε επίθεση από ανθρώπους αλλά και την αστυνομική δύναμη της Λάρισας.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου:

Αλέξης Κούγιας (πρόεδρος Παναχαϊκής): «Αν και φιλοξενηθήκαμε άριστα από την Λάρισα και τον πρόεδρο της κ. Πηλαδάκη, υπήρξε επίθεση εναντίον των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής και του προπονητή μας Ηλία Φυντάνη, από τον Γενικό Αρχηγό της ΑΕΛ, Μίμη Τσακμακίδη και τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα. Θα κάνουμε επίσημη διαμαρτυρία ενώ έχω να προσθέσω πως τα ΜΑΤ συνέχισαν το ξύλο ενάντια των παικτών της ομάδας μου στη φυσούνα».

Στο ερώτημα των δημοσιογράφων στον κ. Κούγια πως υπήρξαν στην φυσσούνα άνθρωποι της Παναχαϊκής και συμμετείχαν στο «θερμό επεισόδιο» ξεκαθάρισε: «Εμείς δεν έχουμε συνοδεία, μόνοι μας ήρθαμε εδώ πάνω, ούτε γενικό αρχηγό δεν έχουμε».

Από την πλευρά της ΑΕΛ ο προπονητής Κρις Κόουλμαν δήλωσε: «Δεν γνωρίζω κανένα από τα άτομα που ήταν στην φυσσούνα, δεν ήταν δικοί μας άνθρωποι. Είναι γεγονότα που δεν έχω συνηθίσει να βλέπω στην χώρα μου, την Αγγλία, αλλά αυτά συμβαίνουν γνωρίζω ότι συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας σήμερα μετά από δυο παιχνίδια που δεν τα εκμεταλλευτήκαμε στην έδρα μας. Είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας μου στην πίεση που υπήρξε μετά το ματς με τα Ψαχνά αλλά, είμαι ακόμα πιο πολύ ικανοποιημένος για το πως αντέδρασε η ομάδα μου, μετά την αποβολή του Αραμπατζή
».

Κολοβέτσιος Δημήτρης (ποδοσφαιριστής ΑΕΛ): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά τον κόσμο της ομάδας που και σε αυτό το παιχνίδι ήταν στο πλάι μας. Ήταν πολύ μεγάλη νίκη σήμερα για την ομάδα μας, ώστε να βρει την ηρεμία και ρυθμό της. Η πίεση ήταν δεδομένη μετά τον αγώνα με τα Ψαχνά και περιμέναμε πώς και πως, το σημερινό ματς για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και ειδικά απέναντι στην Παναχαϊκή».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τεχνικός των Αχαιών, Ηλίας Φυντάνης, καθώς επίσης και ποδοσφαιριστής της πατρινής ομάδας, δεν έδωσαν το παρών στην συνέντευξη Τύπου εις ένδειξη διαμαρτυρίας.


ΠΑΕ ΑΕΛ: Τραγική παραφωνία ο Φυντάνης!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην οποία αναφέρει τα εξής:
"Όπως πάντα, η ΠΑΕ ΑΕΛ μένει πιστή στις αρχές της άρτιας φιλοξενίας προς όλους τους αντιπάλους που επισκέπτονται το καινούριο γήπεδό μας. Λυπούμαστε που η ιστορική Παναχαϊκή δεν θα βγάλει αντίστοιχη ευχαριστήρια ανακοίνωση με αυτές του Πιερικού και του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά μας αρκούν οι δηλώσεις του κ. Αλέξη Κούγια ως αναγνώριση των προσπαθειών μας.

Όσο για τον Φυντάνη, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο τηλεοπτικός φακός τον κατέγραψε να προκαλεί συνεχώς τους φίλους της ΑΕΛ που βρίσκονταν πάνω από τον πάγκο της Παναχαϊκής. Άλλωστε, τα ίδια δεν κάνει και με τους οπαδούς της δικής του ομάδας; ‘Ένας προπονητής(;) παλαιάς κοπής, εμφανίστηκε σήμερα ως τραγική παραφωνία και φυσιολογικά απροσάρμοστη παρουσία στο AEL FC ARENA".

ΠΑΕ ΑΕΛ 1964


Άμεση η απάντηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή!

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή τοποθετήθηκε με επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει την σε επίπεδο αλητείας συμπεριφορά του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Λάρισας Τσακμακίδη και του γυμναστού Πήδουλα εις βάρος των προπονητών και των παιχτών της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει την συμπεριφορά του επικεφαλής των ΜΑΤ και ανδρών των ΜΑΤ που ήταν στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι μέσα στη φυσούνα και καθ’ οδόν προς τα αποδυτήρια μαζί με τους Τσακμακίδη και Πήδουλα χτυπούσαν ανηλεώς βρίζοντας χυδαία τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαμαρτύρεται για τις σκόπιμες καθυστερήσεις σε επίπεδο κωμωδίας με ψεύτικους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Λάρισας τα τελευταία 30 λεπτά του αγώνος και δεν αντιλαμβανόμεθα πως μπορεί να το κάνει αυτό μια ποδοσφαιρική ομάδα σαν την ΠΑΕ Λάρισα εις βάρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδος σαν την ΠΑΕ Παναχαϊκή η οποία από το πρώτο λεπτό μέχρι και τη στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς τραυματισμούς τιμώντας τη φανέλα και την ιστορία της.

Δυστυχώς την τελευταία μισή ώρα όπως όλοι είδαν από το ΟΤΕ tv, ζήτημα να παίχτηκαν 10 λεπτά ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Kούγιας ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάρισας κ. Κώστα Πηλαδάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κωνστάντζο και τον αδερφό του κ. Πηλαδάκη για τη φιλοξενία την οποία του επιφύλαξαν και δεσμεύεται να ανταποδώσει την ίδια στο δεύτερο γύρο στην Πάτρα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε ένα ακόμα παιχνίδι έτυχε τραγικής μεταχείρισης από τους βοηθούς διαιτητές με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο επήλθε το πρώτο γκολ.

Οι βοηθοί διαιτητές και κυρίως η νεαρή γυναίκα βοηθός δεν βοήθησαν τον κ. Τεβεκέλη ο οποίος κάλυπτε συνεχώς τα δικά τους σφάλματα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο πρόεδρός της κ. Αλέξιος Κούγιας έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους".