Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Συνέχεια....στα Show από τον Αλέξη Κούγια

Το παιχνίδι στην Καισαριανή είχε έτσι κι αλλιώς μεγάλη ένταση από το ξεκίνημά του. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ενώ από τα λεγόμενα των πρωταγωνιστών, φάνηκε ότι υπήρχαν και... προηγούμενα.
Αρχικά οι οπαδοί του Αστέρα τα έβαλαν με τους... υπερβολικούς πανηγυρισμούς του τεχνικού της Αχαϊκής ομάδας, Ηλία Φυντάνη μετά το γκολ της Παναχαϊκής! Μάλιστα, τον έβριζαν ενώ του πετούσαν μπουκάλια με αποτέλεσμα η αστυνομία να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Πειραιώτη προπονητή.
Ένα ακόμα από τα… περίεργα περιστατικά, ήταν στις καθυστερήσεις, όταν ο Πέτρος Δημητρίου, ο προπονητής του Εθνικού, εμπόδιζε, έχοντας μπει στον αγωνιστικό χώρο, να εκτελέσει το φάουλ που είχε κερδίσει η Παναχαϊκή, και ο Σπίνουλας!!! Μάλιστα, για τον λόγο αυτό αποβλήθηκε!
Όλα αυτά όμως, είχαν και συνέχεια στην συνέντευξη Τύπου. Εκεί έδωσαν το παρών ο Πέτρος Δημητρίου και ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Μαστρογιάννης. Για λόγους διαμαρτυρίας προφανώς από την Παναχαϊκή, δεν εμφανίστηκε ούτε ο κ. Φυντάνης, ούτε κάποιος παίκτης της ομάδας, παρά μόνο ο Αλέξης Κούγιας.
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, με μια συμβολική κίνηση, που στην ουσία, τα «είπε» όλα, για την φιλοξενία που έτυχε η ομάδα του εκεί, άφησε μια μεγάλη πέτρα, στο τραπέζι που γινόταν η συνέντευξη λέγοντας: «Αυτή ήταν μια από τις πέτρες που μας πέταξαν»!
Ακολούθησε έντονη λογομαχία με τον Π. Δημητρίου και στην συνέχεια ο κ. Κούγιας αποχώρησε.
Ο Πέτρος Δημητρίου, θέλοντας να εξηγήσει την συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής, είπε: «Ενοχλείται ο κ. Κούγιας, επειδή δεν με έχει κερδίσει ποτέ!! Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Είμαι 22χρόνια στο ποδόσφαιρο και ομολογώ πως τέτοια διαιτησία, όπως αυτή του β’ μέρους δεν έχω ξαναδεί!! Εμείς παρά τις δυσκολίες καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, αν και νομίζω πως σήμερα… μας ΚΛΕΨΑΝΕ! Στο γκολ της Παναχαϊκής υπάρχει χέρι!! Η Παναχαϊκή είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, όμως, ο κ. Κούγιας την μικραίνει! Αρχίζω και πιστεύω πως έχουν δίκιο οι οπαδοί της Παναχαϊκής που τον βρίζουν! Τέλος, οι άνθρωποι της Παναχαϊκής, έδειξαν πως δεν σέβονται για μια ακόμη φορά τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς δεν ήρθαν στην συνέντευξη!»
Ο παίκτης του Εθνικού Αστέρα, Στέλιος Μαστρογιάννης, όπως ήταν αναμενόμενο, εστίασε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν: «Σήμερα θέλαμε τη νίκη… Πήγαμε καλά στο α΄μέρος, όμως στη συνέχεια είχε άλλη συμπεριφορά ο διαιτητής. Στο γκολ της ισοφάρισης της Παναχαϊκής, που είπαν πως ο παίκτης της Παναχαϊκής, έκανε… μανσέτα!! Περνάμε έναν Γολγοθά, είμαστε απλήρωτοι πολύ καιρό και εύχομαι να υπάρξει στη συνέχεια βοήθεια γιατί δεν ξέρουμε τι πραγματικά θα γίνει…»