Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Εποχή Αναστασιάδη στον Π.Α.Σ

Την πρώτη γεύση από τους νέους του παίκτες πήρε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ. Ο νέος κόουτς μίλησε στα αποδυτήρια για 20 περίπου λεπτά και μετά εξήλθε με τους παίκτες στο βοηθητικό του ΠΕΑΚΙ για να ξεκινήσει την κυρίως δουλειά. Όσοι αγωνίστηκαν χθες μετά από ένα χαλαρό τρέξιμο συνέχισαν την προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πολύ στην τακτική.
Ο Αναστασιάδης σταματούσε συνεχώς τους παίκτες του ζητώντας τους να εκτελούν συγκεκριμένα πράγματα, αλλά φάνηκε και από τις εντολές του ότι η ομάδα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά στην τακτική και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να βγουν αυτοματισμοί στο γήπεδο. Θα είναι πολύωρες, πάντως οι πρώτες συνεργασίες με τους παίκτες για να καλυφθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η απόσταση που απαιτείται.

Ο Αναστασιάδης δεν έκανε κάποιες δηλώσεις, αρκέστηκε μόνο να ευχαριστήσει τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και ζήτησε από τα ΜΜΕ να τον αφήσουν να δουλέψει, γιατί «έχουμε πάρα πολύ δουλειά και λίγο χρόνο» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τον Θεσσαλονικιό κόουτς υποδέχτηκαν έξω από τα αποδυτήρια η σύζυγος του Χριστοβασίλη, Χαρίκλεια, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Σουκουβέλος και ο γενικός διευθυντής Πασχάλης Μόσχογλου, ενώ πριν την προπόνηση ο κ. Αναστασιάδης γνώρισε και όλους τους εργαζόμενους στα γραφεία.

Η έλευση Αναστασιάδη συνεπάγεται και αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο. Βοηθός προπονητή και γυμναστής αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και γυμναστής τερματοφυλάκων ο κ. Απόστολος Τερζής. Για το τι θα γίνει με τα υπόλοιπα πρόσωπα ακόμα δεν είναι γνωστό, αλλά ο κ. Νιαρχάκος πιθανότατα μένει στο επιτελείο.