Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Εξαλλοι οι «αιώνιοι» με Κωνσταντινέα

Η διαιτησία του Κωνσταντινέα στη Νέα Σμύρνη άφησε παράπονα στον Παναθηναϊκό και έκανε... έξαλλο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το πέναλτι στον Λέτο δεν άρεσε στον Ολυμπιακό και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους, μιλώντας με τους συνεργάτες του μετά το 2-1 του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου, τους είπε μεταξύ άλλων:
«Για να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να φύγει ο ψηλός Σισέ και ο κοντός με το βρόμικο παρελθόν»... Ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας αναφέρεται πιθανότατα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και τον αντιπρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αριστείδη Σταθόπουλο.
Μάλιστα, ο Μαρινάκης έχει παράπονα και από τον Δασκαλόπουλο, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι Πειραιώτες, δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, στο αποψινό ματς στην Κέρκυρα, στο 2ο λεπτό όταν ο Βενέτης έκοψε τον Τοροσίδη.
Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό είναι ενοχλημένοι με τον Κωνσταντινέα γιατί επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι από τους αμυντικούς του Πανιωνίου. Ο έμπειρος ρέφερι δεν έκανε κάποιο σπουδαίο λάθος στη Νέα Σμύρνη, αλλά το γεγονός πως άφηνε το... ξύλο, όπως λένε οι «πράσινοι» και δεν έδειξε πολλές κάρτες, τους έχει εκνευρίσει.
Στο «τριφύλλι» συζητούν για τις κλωτσιές που δέχθηκαν Λέτο και Κουίνσι, για το φάουλ που έδωσε όταν ο Καπίνο βγήκε εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα ήταν εντός, αλλά και για την κίτρινη κάρτα που έδειξε στον Ζέκα λόγω καθυστέρησης όταν έγινε αλλαγή.