Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Βραδιά... πρόκρισης και ιστορίας!

Ιστορία θέλει να γράψει ο Ολυμπιακός καθώς διεκδικεί την πρόκρισή στις «16» καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρά τις σημαντικές απουσίες που καλείται να ξεπεράσει θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη και Μαρκάνο. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα συνθέσουν οι Μανιάτης, Ορμπάιθ και Μοντέστο. Ο Μιραλάς θα παίξει στο δεξί άκρο, ο Χολέμπας στο αριστερό και ο Τζιμπούρ στην κορυφή.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάνσο, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Φετφατζίδης και Πάντελιτς. Εκτός έμειναν οι Γέστε, Φέισα, Μακούν και Ιμπαγάσα, οι οποίοι παραμένουν τραυματίες και δεν μπορούν να αγωνιστούν.

Από την άλλη πλευρά ο Αρσέν Βενγκέρ θα παρατάξει και αυτός με 4-3-3 την ομάδα του και θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, μιας και η ομάδα του έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά του ομίλου.

Οι εκλεκτοί του Αλσατού τεχνικού είναι οι Φαμπιάνσκι, Γιέναρις, Τζουρού, Σκιλασί, Μικέλ, Φρίμπονγκ, Κοκελίν, Μπεναγιούν, Τσάμπερλεϊν, Αρσάβιν και Σαμάκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ίστμοντ, Μανόν, Οζιακούπ, Παρκ, Ροσίτσκι, Σάντος και Βερμάελεν. Στην Αγγλία έμειναν οι Φαν Πέρσι, Σέζνι, Ζερβίνιο και Γουόλκοτ.