Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

«Κίτρινα» σενάρια για Πετρόπουλο

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια κάνουν την εμφάνισή τους, με εκείνο που αναμειγνύει τον Άρη και τον Αντώνη Πετρόπουλο του Παναθηναϊκού να έχει την... τιμητική του.

Ο Άρης βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση για επιθετικό και μετά την απομάκρυνση του Ιάκομπ τα σενάρια για ενδιαφέρον των κίτρινων στον νεαρό επιθετικό του Παναθηναϊκού Αντώνη Πετρόπουλου πήραν «φωτιά». Οι ιθύνοντες του Άρη δεν επιβεβαιώνουν, ωστόσο ούτε διαψεύδουν την σχετική φημολογία και τονίζουν ότι δεν έχουν σκοπό να αναφερθούν σε μεταγραφικά θέματα της ομάδας, αφού προέχει ο σημαντικός αγώνα με τη Δόξα Δράμας για το πρωτάθλημα.
Ο άσος του Τριφυλλιού δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θεωρεί ότι αξίζει, και αυτό δεν είναι κάτι που έχει συμβεί μόνο με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο πάγκο των πράσινων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο νεαρός στράικερ είναι δυσαρεστημένος στον Παναθηναϊκό, ούτε ότι σκέπτεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Ωστόσο, ένας δανεισμός του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης ίσως να ήταν η προτιμότερη για όλες τις πλευρές, αφού στον Παναθηναϊκό δεν χρησιμοποιείται. Έτσι, και ο παίκτης θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και ο Άρης ίσως λύσει το πρόβλημα δυστοκίας που τον ταλαιπωρεί μέχρι τώρα στην φετινή σεζόν.