Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μπαλασάς: Μας «κλέψανε» τη νίκη!

Πυρ και μανία ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλης Μπαλασάς, που μετά την ήττα στη Λάρισα (5-2) δήλωσε: «Στη φάση του 2-2 δεν έχει τηρηθεί το fair play από τον αντίπαλο. Ο Καρλάο είναι πεσμένος στο έδαφος, μετά από φάουλ του Αραμπατζή, που δεν δόθηκε. Ο Αραμπατζής συνεχίζει κανονικά τη φάση και ο Ζεκίνια κάνει νέο φάουλ στον Γεωργίου, που επίσης δε δίνεται, ενώ λίγο μετά μπαίνει γκολ.
Ο Αραμπατζής πρέπει να ντρέπεται που παίζει ποδόσφαιρο και να κρεμάσει τα παπούτσια του! Χαλάλι στη Λάρισα για τη νίκη της, αλλά η συμπεριφορά κάποιων παικτών της ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο. Μας «κλέψανε» τη νίκη!».


Αναλυτικά η απάντηση της Λάρισας στην τοποθέτηση του προέδρου της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλη Μπαλασά: «Θεωρούμε ατυχείς τις δηλώσεις του προέδρου της Αναγέννησης Επανομής, που αφορούν σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Κατανοούμε την πικρία του, αλλά πιστεύουμε ότι οι προσωπικές αναφορές δεν είχαν κανένα νόημα, καθώς το ήθος του Νίκου Αραμπατζή αλλά και των υπόλοιπων παικτών της ΑΕΛ ουδέποτε έχει αμφισβητηθεί».