Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Why not.....

Όπως απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Σεμπαστιάν την ώρα που προσπάθησε να φιλήσει τη Ναταλί Θάνου στα μπουζούκια την Κυριακή μετά το ματς Άρης - Παναθηναϊκος!

Ποιος Ολυμπιακός τώρα, ποια Μαρσέιγ και ποια Ντόρτμουντ?Επειδή, όμως, χωρίς αποδείξεις καλό είναι να μην είσαι ποτέ σίγουρος, σήμερα μπορούμε να ξεσαλώσουμε! Τα περιοδικά που κυκλοφορούν κάθε Τετάρτη και καλό είναι να τα προμηθεύεστε για να ενημερώνεστε, έδωσαν τις απαντήσεις για το καυτό θέμα που αφορούσε τον Σεμπαστιάν Λέτο και τον Σίλβα Κλέιτον. Αμφότεροι πήγαν στα μπουζούκια την προηγούμενη Κυριακή, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη και παρά – υποθέτουμε – την κούραση από το ταξίδι και τον αγώνα.

Ο αγώνας, όμως, τελείωσε στις 9.30 το βράδυ, οπότε με ένα πρόχειρο υπολογισμό, πριν τις 11.30μ.μ.-12 δεν έφτασαν τα παλικάρια σπίτια τους. Τέτοια διάθεση την είχαν να συνεχίσουν στον Νίκο Βέρτη. Μπορεί, βέβαια, να πήγαν για να του ευχηθούν για τη γιορτή του. Μα, να μην ανοίγει κι εκείνος μεσοβδόμαδα, μεγάλο πλήγμα για τους ποδοσφαιριστές!Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκό, όπως φαίνεται από το φωτορεπορτάζ των περιοδικών όχι μόνο πήγε στο Fantasia, αλλά είχε και εκλεκτή παρέα. Η Νάταλι Θάνου, μοντέλο, playmate ήταν η συνοδός του για το βράδυ... Και όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες ήρθαν αρκετά κοντά τα παιδιά.

Στον πρόλογο, βέβαια, βιάστηκε η Λόλα να πει ότι ο Σεμπαστιάν έκανε προσπάθεια να τη φιλήσει... Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που μπορεί να επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή ο συμπαθής Αργεντινός, με το φλογερό βλέμμα. Ας δούμε τις πιθανές, εναλλακτικές απαντήσεις: α)υποβάλλεται σε αλκοτέστ, β)δείχνει στη Ναταλί πόσο καλά μιμείται τον Nemo, γ) προσφέρεται να φάει εκείνος τα νύχια της, αντί για την ίδια!Τέτοιος gentleman o Σεμπαστιάν!!! Μ’ αρέσει, πάντως, φιλενάδα η διστακτικότητα της Playmate μας!Δείχνει μια συστολή, μια καταστολή, μια αναστολή, μια αποστολή... Μα, πόσο κακιά είναι ώρες-ώρες η Λόλα!Να μου στείλετε μια επιστολή και αν ευκαιρείτε μια χρηματαποστολή!