Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

και μετα ο ΜΠΕΟΣ γκρινιαζει για τον κοσμο.....τραγελαφικα σκηνικα στην ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ !

Αντεπίθεση από τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος με ανακοίνωσή του στέλνει μήνυμα έντονης δυσαρέσκειας προς τους οπαδούς του Ιωνικού για τη μή στήριξη της ομάδας. Αναλυτικά αναφέρει σε αυτή:

"Με 190 εισιτήρια δεν πάμε πουθενά. Είμαστε μια νέα διοίκηση σε μια ιστορική ομάδα. Κάναμε 26 μεταγραφές και αναμορφώσαμε τα αποδυτήρια και το χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου. Τα έσοδα της ομάδας σε σχέση με αυτά που παραλάβαμε και ορίσαμε ως προυπολογισμό ειναι 70% πισώ.
Δεν έχουμε ένα διαφημιζόμενο από την Νίκαια πλην τις οικογένειες Σπανού και Κανελλάκη. Έχουμε πουλήσει συνολικά 240 διαρκείας με μόλις 8 εισιτήρια στην θύρα επίσημων. Οι εποχές είναι δύσκολες και γι' αυτό έχουμε τις πιο χαμηλές τιμές διαρκείας από πολλές τις επαγγελματικές ομάδες. Σήμερα είδα κόσμο να πηδάει από τα δέντρα ώστε να δει τον Ιωνικό. Είδα τις πολυκατοικίες να έχουνε πιο πολύ κόσμο από τις εξέδρες.
Είδα 190 εισιτήρια με εισπράξεις 1700 ευρώ όταν μόνο η διαιτησία κόστιζε 4000 ευρώ. Δεν ήρθαμε στον Ιωνικό να γίνουμε πλούσιοι άλλα σίγουρα δεν ήρθαμε για να πάμε φυλακή. Έχουμε υψηλά συμβόλαια και μικρή συγκομιδή βαθμών. Δεν χάνουμε αλλά δεν κερδίζουμε κιόλας. Ο κύριος Πετράκης κάνει άριστη δουλεία άλλα μερικοί παίκτες θα πρέπει να σκέφτονται τι προσφέρουν και τι ζητάνε.
Ο κόσμος είναι για να είναι δίπλα στην ομάδα από τις εξέδρες και όχι να κάνει διοίκηση. Το γήπεδο δεν είναι δικαστήριο και δεν έχουμε το περιθώριο να έχουμε και πρόστιμα για λάθος συμπεριφορές οπαδών μας-φίλαθλων μας. Εμείς μαθαίνουμε ως νέοι και είμαστε παρών όταν πολλοί είναι απών. Έχουμε όνειρα για την ομάδα αυτή άλλα με 250 διαρκείας και 200 εισιτήρια ανά παιχνίδι θα μείνουμε σε αυτά.
Ευχαριστώ τους κατέχοντες διαρκείας και αυτούς που στηρίζουν την ομάδα με απλό εισιτήριο. Παλαίμαχοι, δημοτικοί φορείς, "Επώνυμοι της πόλης", ερασιτέχνης μέχρι σήμερα δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσκλήσεις μας. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι στο γήπεδο δεν υπάρχουν παροχές. Και στην Καρδίτσα δεν υπάρχουν αλλά κόβει 3000 εισιτήρια. Δεν νομίζω η Καρδίτσα να έχει την ιστορία της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ χωρίς να θέλω να την μειώσω.