Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ME THN ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ !!!

Κατέβαλλε τη σθεναρή αντίσταση του Εθνικού ο Πανθρακικός και επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας με 1-0 τους Πειραιώτες.
Ακολουθεί η περιγραφή του αγώνα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανθρακικός:
Επιστροφή στις νίκες για τον Πανθρακικό μετά από 4 αγώνες χωρίς επιτυχία που επικράτησε του Εθνικού με 1-0 φτάνοντας έτσι τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Μια νίκη αρκετά σημαντική, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, όπως άλλωστε επισήμανε και ο προπονητής της ομάδας Εμίλιο Φερέρα, η οποία ήρθε με γκολ που σημείωσε ο Νίκος Σουλτανίδης στο 55ο λεπτό της συνάντησης και αναμένεται να βοηθήσει τους Κομοτηναίους στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League.

Πάντως πέρα από το τρίποντο της νίκης και την όποια χαρά έφερε στις τάξεις το αποτέλεσμα υπήρχε και προβληματισμός καθώς δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας αποχώρησαν από την συνάντηση λόγω τραυματισμού και η απουσία τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ηλιούπολη πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν δυνατό ξεκίνημα και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί με το καλημέρα αν η συνεργασία του Αρσενίεβιτς με τον Σουλτανίδη ήταν πιο αποτελεσματική. Ο επιθετικός του Πανθρακικού είδε τον Συμεωνίδη να τον νικάει και στο 15ο λεπτό διώχνοντας το σουτ του σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους θετικές ενέργειες στο 28ο και στο 40ο λεπτό με τους Βασιλόγιαννη και Χανιώτη. Αμφότεροι νικήθηκαν από τον Κουτσόπουλου που έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στην επανάληψη ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 55ο λεπτό με τον Σουλτανίδη να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια του Παπουλή από τα αριστερά και με κοντινή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το 2ο γκολ του Σουλτανίδη στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Πανθρακικού.

Στη συνέχεια της συνάντησης οι ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ για διαφορετικό σκοπό χωρίς όμως κάποια να το καταφέρει.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Περπερίδης (37΄ Μπαρμπούδης), Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Ζησόπουλος, Λόπες , Μαρσέλο, Ρομπέρ (20΄ Σίμωσης, 86΄ Πάγκαλος), Αρσενίεβιτς , Παπουλής, Σουλτανίδης.
Εθνικός: Συμεωνίδης, Σύρος, Παστός (60΄ Περέιρα) , Γκράιμς, Παγώνης, Κορακάκης, Σιλιγαρδάκης, Στρατάκης (54΄ Τσεμπερίδης) , Βασιλόγιαννης (80΄Κωστάκης), Κουατάρα, Χανιώτης