Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ !


Η Μπάγερν που πέρασε με το ευρύ 5-3 την Κυριακή από την έδρα της Στουτγκάρδης για τη Bundesliga αγωνίζεται την Τετάρτη και πάλι στην ίδια έδρα για το κύπελλο, με τις αποδόσεις του διπλού να υποχωρούν από νωρίς.
Η Στουτγκάρδη γνώρισε μια ακόμα ντροπιαστική ήττα αφού δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να κάνουν πάρτυ για το τελικό 5-3. Μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του Λαμπαντία στον πάγκο και το 5-1 επί της Οντένσε σε αδιάφορο ματς για το Europa League, ήρθε η βαριά ήττα την Κυριακή εντός έδρας από τη Μπάγερν. Η Στουτγκάρδη  δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα έξι τελευταία της ματς έχοντας να επιδείξει μόλις δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, δέχεται γκολ με το τσουβάλι σε αυτό το διάστημα και δείχνει σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση με την άμυνά της να είναι σταθερά εξαιρετικά ευάλωτη.
Στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου χρειάστηκε την παράταση για νε ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέμνιτσερ εκτός έδρας, ενώ για το πρωτάθλημα παρέμεινε στην πρότελευταία θέση του πίνακα, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από την τρίτη από το τέλος Κολωνία και πέντε από τη 15η Σαν Πάουλι. Ο Λαμπαντία δεν θα έχει διαθέσιμο τον μέσο Γκέμπχαρντ, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο επιστρέφει ο επιθετικός Μαρικά για τη Στουτγκάρδη.
Η Μπάγερν από την άλλη δείχνει σταθερά το τελευταίο διάστημα πως βρίσκει τον καλό της εαυτό, έχει επηρεαστεί θετικά από την επιστροφή εδώ και κάποιο καιρό ορισμένων βασικών της εργαλείων και έχει σαλπίσει αντεπίθεση για να αναρριχηθεί και πάλι σε υψηλές θέσεις στη βαθμολογία, εβρισκόμενη πλέον στην πέμπτη θέση του πίνακα. Το εμφατικό διπλό την Κυριακή στην έδρα της Στουτγκάρδης ήταν μόλις το δεύτερο φετινό τους αφού η Μπάγερν δεν κέρδιζε στις προηγούμενες πέντε εξόδους έχοντας δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Με την πεντάρα της Κυριακής να κρατιέται κάτι περισσότερο από νωπή στις μνήμες μέχρι την αναμέτρηση της Τετάρτης η Μπάγερν ελπίζει για το 2/2 που θα της δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου στη Γερμανία. Επιστρέφει ο Σβαϊνστάιγκερ σε σχέση με το ματς για τη Bundesliga, με τους υπόλοιπους τραυματίες να είναι μακροχρόνιοι.
Ήταν τόσο πειστική η επικράτηση της Μπάγερν και το ματς κυπέλλου έρχεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που είναι λογικό οι αγορές να ρίχνουν τις αποδόσεις για τη νέα επικράτηση των Βαυαρών. Στους παραδοσιακούς bookmakers αρχικές αποδόσεις που έφταναν ακόμα και το 1,95 έχουν ήδη υποχωρήσει σημαντικά σε επίπεδα του 1,70-1,75