Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ....

Την πίστη του πως ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει από την Κροατία με το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Europa League εξέφρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο, κατά την αναχώρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» για το Ζάγκρεμπ.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, όλοι είμαστε έτοιμοι, θα πάμε με πολλή δύναμη να κάνουμε κάτι καλό», είπε ο Ιταλός αμυντικός, για να προσθέσει ερωτηθείς για το γεγονός ότι η ομάδα του βολεύεται και με το “Χ”: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μας κάνει και η ισοπαλία, πρέπει να πάμε ήρεμοι, να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Ντιναμό είναι καλή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η αντίπαλός μας έχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να λειτουργήσουμε σαν σύνολο, να είμαστε μια ομάδα, να είμαστε προσεκτικοί. Είμαστε ΠΑΟΚ και δεν φοβόμαστε τίποτα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Κροάτες τους Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς και Ζουέλα, ενώ η συμμετοχή του Βιτόλο θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, αφού είναι τραυματισμένος στον μηνίσκο και αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση, μετά την επιστροφή των Θεσσαλονικέων στην Ελλάδα.