Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

αγαπη , ερωτας ,λατρεια με τον ρικαρντο μονιζ !


Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ρικάρντο Μονίζ βρίσκεται η Λάρισα. Ο Ολλανδός τεχνικός συναντήθηκε με τον Κώστα Πηλαδάκη και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής των «βυσσινί». Σταντ μπάι δεύτερη λύση για τον πάγκο της ομάδας αν χαλάσει το deal με Μονίζ.

Συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα είχαν το βράδυ της Πέμπτης Κώστας Πηλαδάκης και Ρικάρντο Μονίζ. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την κουβέντα αυτή και πλέον θεωρείται τελειωμένη υπόθεση η πρόσληψή του. Η τελική απόφαση θα ληφθεί κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού γίνουν και κάποιες συζητήσεις επί του οικονομικού. Σε περίπτωση πάντως που «στραβώσει» το θέμα, στη Λάρισα έχουν ήδη και δεύτερη περίπτωση, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.

Ο Μονίζ είναι ο head coach στις ακαδημίες της Σάλτσμπουργκ, ενώ έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε Τότεναμ, Φέγενορντ και Γκρασχόπερς ως βοηθός προπονητή, αλλά και τεχνικός σύμβουλος. Ως πρώτος προπονητής, όμως, έχει κάτσει μόνο για μικρό χρονικό διάστημα στον πάγκο του Αμβούργου.