Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΤΟΥΣΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ?

 

Ο Χένρικ Κάσπερτσακ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Καβάλας, έστω και αν δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τον ΠΑΕ. Μάλιστα στην πρώτη προπόνηση μετά την άδεια των Χριστουγέννων αναμένεται να κάνει ο Βαγγέλης Γούτης. Τα ονόματα για τον αντικαταστάτη του Πολωνού τεχνικού είναι πολλά.
Ένα από αυτά και σίγουρα το πιο «hot» είναι αυτό του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός βρίσκεται στην Ομόνοια της Κύπρου και οι δυσκολίες για να αναλάβει τους «αργοναύτες» είναι πάρα πολλές. Τα σενάρια όμως τον θέλουν σύντομα να αποτελεί παρελθόν από τους «πράσινους» προκειμένου να αναλάβει την ομάδα της οικογένειας Ψωμιάδη, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις.

Κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο να γίνει, όμως ποτέ μην λες ποτέ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί. Γιάννης Παπακώστας και Νίκος Κωστένογλου είναι κάποια από αυτά. Σίγουρα οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν τα πάντα.

Παράλληλα πολλά είναι τα σενάρια που θέλουν τους Νταρσβίλ και Αλεξάντροβιτς να λύνουν τα συμβόλαιά τους και να αναζητούν άλλη ποδοσφαιρική στέγη.